tack baby

Hejhallå! Idag har varit en ruggig plugg dag med underbaraste älsklingen . När vi hade pluggat ett tag blev jag rätt så arg för de känndes som om jag inte kunde något alls , men sen så peppade älsklingen mig till att fortsätta plugga , och sen när han förhörde mig så kunde jag typ allt . Så tack älskling för att du pusha mig ! Hoppas att de går bra på ditt prov imorgon också , håller tummarna för både dig och mig ! Nu ska jag kollar klart på Wallander och därefter sova . Godnatt .
 



underbar kväll!

Hejsan ! igår var en riktigt trevligt kväll . De började med att vi åt hur god mat som helst på helt enkelt , efter de så åkte vi hem till vendela där vi fick tårta och kakor . Fast man var inte så himla sugen på tårta då för man var ju så himla mätt sen maten . Så var vi där ett tag och hade de trevligt . Senare så drog vi vidare till en kille som hade fest , de var väll helt okej . De va en kille som satt och spelade gitarr och de va ju trevligt . Det var en väldigt mysig, rolig och trevlig kväll måste jag säga . Nu ska jag ta och gå och duscha och sen ska jag ringa och väcka älsklingen vi ska plugga tsm , har ett prov imorgon som jag måste rå plugga till . Men de kanske blir lite mys också . Imorgon har ju vi varit tillsammans 1,5 år ! jaja duschen nu ! Tjing !




jessica , britta & jag


hos V !

Grattis gumman !

Idag har jag och jessica varit på stan och sålt lussebullar för laget , de gick bra många som vela köpa våra goda bullar. Nu har jag fixat ordning mig och ska om en stund åka till stan för att möta tjejerna så ska vi äta på resturang och fira vendela . Ska bli trevligt. Tjing !



godnatt

Godkväll eller närmare sagt godnatt ! Älsklingen åkte precis hem , vi har varit på bio . De blev Saw 5 , den va lika bra som de andra filmerna och så klart lika läskig ! Sen åkte vi hem hit pch spelade spel och mös .  Tidigare var jag med laget och bakade typ 800 lussebullar , så imorgon mellan 12-14 ska jag och jessica sälja bullarna . Sen senare på kvällen ska vi till " Helt Enkelt " och äta med alla goa tjejer för att fira Vendela som fyller år ! Grattis gumman ♥ ska bli väldigt mysigt tycker jag . Nu ska jag sooova , godnatt !


the love gets stronger

Godkväll ! har pluggat och grejat nu . Ska alldeles strax gå och sova . Imorgon sista dagen i skolan sen helg . Wiiihoo . Efter skolan ska jag till stan med älsklingen , sen ska vi från ladet upp till polhem och baka lussebullar som vi sedan ska sälja nu i helgen då de är skyltsöndag . Efter bakandet ska jag och älsklingen gå på biooo! Mysigt . Det får bli våran ett och ett halv års firande . För vi har ju varit tsm 1,5 år på måndag och hur kul är de att göra nå speciellt på en måndag ?! visst finns de några som tkr de men jag tkr faktiskt inte de . Men ska sova nu så att jag är pigg imorgon för vad jag tror nu så kommer inte jag komma hem något imorgon först än sent så bästa att få bra med sömn . Godnatt !


vi i skolan ;)
jag & v där bak !

ännu en torsdag

Hejhallå! Hemma från school nu , ska pluggaplugga ! Gud va jag tycker synd om britta , de ser så jobbigt ut att hoppa runt på kryckor . usch! Igår va janne från pappas jobb och fotade några av oss i klassen för de skulle ha det till nån reklam grej . Så det va väll roligt . Nu ska jag kolla klart på OTH och sen plugga . Tjing !


stackare

Hejhej ! Idag är jag trött och less , har ont i huvudet också inte för att de hör till ovanligheterna . Måste plugga till mitt idrotts prov som vi har imorgon. Ska börja plugga nu och vara duktig så att jag sen kan kolla på film innan jag ska sova . Tycker så himla synd om min lilla britta som har brutit tån . Hon hade dans träning så hade hon brutit den där . Så imorgon får hon hoppa med kryckor i skolan . Vi kommer så klart att hjälpa henne med de hon behöver . Tycker även synd om min älskling som inte sov så bra inatt för han fick en sån himla tandvärk , han va till tandläkaren idag och då hade hans tand dött . Så idag efter skolan skulle jag vara med han , men han orkade inte göra nå så då fick han ligga hemme och vila istället . Hoppas att han mår bättre tills imorgon så jag kan vara med han då . Ne nu är plugg sen blir de antingen Grey's på tv eller gossip girl or hancock . Vi få väll la se . Tjing !



baby boy !

Dragon gate

Hejsan ! Nu är jag hemma från skolan . Fryser så himla mycket , för de är så himla kallt ute . Idag så var vi på studiebesök på Dragon gate . Och som sagt de är ju ett hotell , museum som ser ut som kinesiska hur med kinesiska muren runt. Vi trodde ju att man skulle få komma in och kolla men nä , när vi kom dit fick vi stå ute och vänta sen kom guiden och började prata där ute . Mina tår frös sönder !! Sen skulle vi äntligen in i en byggnad , ne men då är de ingen värme där inne heller så då fick vi frysa ännu mer . Inne där var det en lång gång med massa bilder som han berättade om , sen kom vi till ett stort rum där de va massa statyer av några soldater . Det va häftigt . De hade kopierat massa saker från kina och byggt upp här. Efter vi kollat där inne skulle vi äntligen få gå in i huvudbyggnaden . Då blev vi glada , så kom vi äntligen in i värmen men de varade inte länge för precis när vi kom in dit så sa han : hoppas ni gillade de , nu är de slut typ . Ja så då fick vi gå ut igen , fast till en varm buss ist . Så de va ju synd att de va så kallt , annars hade de nog varit roligare. Nu ska jag vila och plugga lite . Tjing!


jag och britta ♥

 soldaterna som blev begravda med nån kejsare i kina.
De va faktiskt häftigt!

cold day!

Hejhallå! Idag började inte dagen så bra , för det första var jag hur trött som helst sen så kom bussen typ en timme sent . Så fick stå och frysa ihjäl . Sen va busschaffören typ jordens sur gubbe . Jag frågade vart bussen va oså , sen när nu väll bussen hade kommit så var det fem minuter kvar tills jag började . Jag sa till gubben att nu kmr jag komma försent , han ba men då får du väll ta en tidigare buss . Då bara undrar jag , den bussen jag skulle ta va 45 minuter innan jag började så i vanliga fall kommer jag super tidigt till skolan , ne men då kanske han tycker att jag ska ta bussen två timmar innan jag börjar för att vara riktigt säker att jag kommer i tid. Man ställer ju in sig på att bussarna ska komma ! De roliga är att det kom en buss men han bara släppte av en person och åkte därifrån sen. Så gud va arg jag var i morse ! Fick inte tillbaka mit italienska prov idag , de som jag hade sett fram emot.  Han hade bara rättat några och mitt va så klart inget av dem så jag får mitt på onsdag . Imorgon blir de som vanligt en kort skoldag , bara en riktigt lektion för på morgonen ska vi åka på studiebesök på Dragon Gate . Det är några kineser som har byggt upp ett litet mini kina med kinesiska muren runt tror jag . Kanske blir roligt. Hej på ett tag!



vi ute i kylan idag !

p-p-poker face

Godkväll ! Idag  har det varit en lugn och skön söndag . Har haft mys dag med älsklingen . Vi gjorde lite allt möjligt idag , tittade på några avsnitt av How I meet your mother sen senare mot kvällen gjorde vi lite te och satte oss i soffan och kollade på en bond film , the world is not enough tror jag de va . Mycket bra var den iallafall . Idag kläde jag verkligen på mig ordentligt för att inte frysa när jag skulle hem till älsklingen , hade värsta vinter kängor på mig haha . Imorgon är de skola igen . Suck. Ne men som alla andra veckor går säkert den här precis lika fort. Hoppas att jag får tillbaka mitt italienska prov imorgon , isåfall se jag lite fram mot skolan imorgon . Fast bara ifall provet gick bra . Vi får hålla tummarna för de !  strax är det dags att sova för mig , så godnatt !


nästa måndag har älsklingen och jag varit tsm 1,5 år !
jag älskar dig bara mer och mer för varje dag ! ♥

Felon

Hallå där ! Ikväll hade jag tänkt åka till min pappa och mysa med han och lillebror men de blev inte så , sen frågade älsklingen mig om jag vela vara med han och kevin . Så åkte dit , sen skulle vi åka iväg för älsklingen skulle äta . Så vi åkte först till max så åt han där , sen gick vi till hemmakväll för att hyra film men vi bestämde oss för att se en film som hans mamma redan hade hyrt , så köpte bara godis sen åkte vi hem igen.  Hon hade hyrt två filmer men vi valde att titta på Felon . Så det blev ytliggare en filmkväll , men mysigmysig! Filmen handlade iaf  om Wade Porter (Stephen Dorff) är en kärleksfull familjefar med lovande framtidsutsikter, som plötsligt förlorar allt när han av misstag dödar en inbrottstjuv i hemmet. Wade döms för dråp och får tillbringa de kommande tre åren i ett extremt tufft fängelse där samhällets regler har upphört att gälla. Wade tvingas dela cell med en ökänd massmördare (Val Kilmer), blir utsatt för brutal misshandel iscensatt av den sadistiske vaktchefen (Harold Perrineau) och inser att han står inför sitt livs strid. Han måste helt enkelt bli den tuffaste fången av dem alla om han ska överleva. För det som inte dödar dig gör dig bara starkare. Och i det här fängelset är det bara de starkaste som överlever...
Den var hur bra som helst !! Blev först arg när de slogs och hade sig , men sen vart de stunder när man blev så himla lycklig för att dom vart lycklig. Jag fick tårar !! De här var nog den bästa filmen jag sett på länge . Den berörde jätte mkt . Alltså om poliserna är så där störda på riktigt som de va i filmen så är de ju helt sjukt , fatta om man blir oskyldigt dömd som han nu blev , gud va hemskt de måste vara isf . Ni måste ju se filmen , jag tror att vem som helst kommer att gilla den här filmen .  Kan inte säga mer än att den va hur bra som helst !! Får lätt högsta betyg . En rekomendation . Nä nu är det iallafall snart dags att sussa ! Godnatt :)



Felon - filmen som berörde mig !

Läskigt!

Hejhej! Idag sov jag väldigt länge , vakna kanske runt halv ett . Jag brukar vakna typ 10-11 i vanliga fall , så idag har jag verkligen sovit ut . Igår kollade vi iallafall på idol och hur bra va inte robin igår då ?! Speciellt låten " fields of gold " gjorde han skit bra !! Efter idol så kollade vi på en film som vi hade hyrt . Kallt byte hette den . Den va faktiskt bra , väldigt läskig !! Den handlar om fem personer som ska åka snowboard , fast de vill inte åka där andra åker så de bestämde sig för att åka till ett ställe där det inte finns nå civilisation alls . Sen händer de en olycka , det finns ingen täckning där de är . Sen hittar de ett gammalt övergivet fjällhotell som dom tillbringar natten i . Under natten händer de saker och de börjar ana att de kanske inte är ensamma där . Ja om man gillar läskiga filmer så tkr jag man ska se den . Haha vi satt och gömde oss under filtar när det vart som läskigast.



A part of me still believes

Hejhej ! Idag när jag kom hem från skolan gick jag och la mig i sängen och så somnade jag . Hur skönt som helst . Fast nu är jag trött och fryssen. Har precis ätit tacos Gottgott! Om en stund ska jag nog vara med älsklingen och vendela. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på , orkar nog inte göra så mycket . Kanske blir idol eller nå . Har hittat en jätte bra låt på Britney spears nya album . Out from under heter den . Det finns en massa bra låtar på Britney spears nya album . Just nu har jag fasnat för Out from under ! Ha en trevligt kväll!



Britney spears - out from under
http://www.mediafire.com/?sharekey=71a55879e231b09dd2db6fb9a8902bda

Gossip girl !

usch för denna huvudvärk , har haft ont enda sen jag kom hem . Har inte läst något ur min bok som jag hade tänkt göra . Blääää! Allt va blä idag , när älsklingen ringde föll de en massa tårar helt utan anledning , men de va nog för jag har ont i huvudet sen tror jag att mensen gör en stor roll i det hela !  Ne har nyss duschat så nu ska jag kolla på gossip girl , avsnitt 10 på andra säsongen . Måste säga att de är ruggigt bra ! haha . Godnatt allesammans !


Är han inte för söt ?!
haha älsklingen med kanin öron !

imorgon är det helg!

åhh vad trött och ont i huvudet jag har efter den här dagen . Tror att det började efter jag hade gjort klart mitt italienska prov. Gud vilket långt prov de va , skrev hur mycket som helst. Max poängen var 269 ! Det känndes bra efteråt iallafall. Resten av dagen va ganska så seg , men fick sluta lite tidigare vilket va väldigt skönt . Det är en italiensk kille som har addat mig på msn , vet inte varför . Men tänkte de kan ju vara ganska lärorikt att prata med honom , kan ju lära mig mer italienska . Så nu försöker jag så gott jag kan att skriva lite på italienska  haha . Ska egentligen börja läsa min bok nu!! men orkar verkligen inte göra de nu , usch ! Ska göra de om en stund . Ikväll är det träning också som jag ska på . Äntligen helg imorgon , hur skönt som helst , men nu ska jag gå Tjing !



I found heaven on earth

Godmorgon ! Om cirka en timme sitter jag och gör mitt italienska prov shit! Tänk om jag får hjärnsläpp eller nå ! usch och fy . Ne men får hoppas att de går bra . Slutar vid 4 tiden idag men vi brukar alltid få sluta tidigare på torsdagar. Skönt! När jag kommer hem ska jag börja rå läsa min engelska bok . Sen är det träning ikväll också . Men nu ska jag strax gå till bussen . Önksa mig lycka till på provet ! Ha en bra dag , Tjing !


I mina lurar idag ! Beyonce - ave maria
ladda ner låten :
http://www.mediafire.com/file/ooxnznwtvmt/1-05_Ave_Maria.mp3

untraceable...

Hemma nu ! Typ direkt efter skolan så tog jag cykeln hem till älsklingen , så började de snöa precis när jag skulle cykla . Då blev jag bara irriterad för att de va kallt och blött , men sen när man är inne i värmen så är snön rätt så mysigt. iallafall så hjälpte han mig att plugga det sista inför mitt prov som är det första jag har imorgon. Efter att ha pluggat så blev det mysstund , hans mamma hade hyrt en film som vi bestämde oss för att kolla på . Den hette untraceable som va om en tjej som jobbar på FBI:s avdelning för internetrelaterade brott. De får ett tips om en sida och där det står kill with me sen ska man klicka enter. Det är en sida där en mördare torterar sina offer och visar de live på internet. Ju fler tittare ju fortare dör offrena. Den va riktigt läskig men endå såå himla bra . Rekomenderar den starkt om man gillar sån typ av film . Men nu ska jag sova så jag är pigg på provet imorgon . Godnatt !



Untraceable! Riktigt bra , spännade och läskig film !

 

You should never say never!

Godmorgon ! Vaknade för bara en liten stund sen , skulle ha kunnat sovit lite längre men tyckte de skulle vara skönt att kunna ligga kvar i sängen och kolla på tv . Som alla andra mornar blir de Vakna med the voice. Idag kanske vi får tillbaka vårt ekonomi prov som vi hade förra veckan . Hoppas ! Vet inte riktigt hur de gick på de provet , för innan känndes de som de skulle gå åt helvete men efter att jag hade gjort de känndes de som om jag kanske klara de. Så de kanske visar sig idag . Får se vad som händer efter skolan idag , kanske bara åker hem och pluggar . Älsklingen var så himla sur igår så får väll se om han hör av sig idag annars så får han vara med mig någon annan dag hahah . När vad sägs om att ta och äta lite frukost . Ha en bra dag , Tjing !




I mina lurar idag , Toni Braxton - Melt
Helt underbar låt !
ladda ner låten här : http://www.mediafire.com/file/zdnnwrzwmdm/melt.mp3

you make me melt

Så har lagt ifrån mig alla papper nu , ska alldeles strax sova. Känns rätt så bra nu inför provet . Hade typ bara 7-9 fel på glosorna som vi har och då är det 9 A4 sidor med glosor på varje sida . Det är 15 glosor på varje sida , så alltså 15 x 9 blir 135 glosor då . Så då tkr jag att kunna ungefär 126 glosor och jag har en dag till att plugga på är ganska så bra. Men sen till de är det ju alla dessa verb också , menhar hyffas koll på dom. Imorgon så är det en ganska så kort dag i skolan . Börjar med lite sovmorgon , super skönt! Pratade med daddy idag och han hade pratat med min lärare om att våran klass skulle vara med i en reklam . Min pappa jobbar med att göra reklam , fotar osåna saker. Så de skulle göra reklam om gymnasie åt nån så då tyckte han att dom kunde använda min klass till de . Så får se om läraren säger nå om det imorgon . Skulle ju vara lite roligt.Idag så berättade min idrotts lärare att hon var min dagis fröken haha , de va lite smått kul . Imorgon efter skolan ska jag vara med älsklingen , va några dagar sen vi va med varan . Senast tror jag va i fredags. Så saknar han . Men han ska hjälpa mig att plugga de sista på italienskan . Sen kanske vi hinner mys med en film eller nå . Ne nu är det sleepy time för mig . Godnatt !


you make me melt ...
I think I should tell you that you make me melt...

skojsigt

Det blev tyvärr ingen träning för min del valde plugget ist . Men var endå tvungen att åka till träningen en stund iallafall för vi skulle ha ett litet möte , så kände att de va jag tvungen att vara med på. Så nu är jag hemma igen . Har precis haft lite kvälls fika med mamma och syster . Mysigt mysigt. Nu är det ugly betty och sen deperate housewives men jag tror nog att jag inte kommer kunna se de för det känns viktigare att plugga , men känns synd att inte kunna se . Men det kommer väll repriser kan man hoppas på. Ska plugga ett tag nu men på torsdag är det äntligen över. Eller över och över , över för ett tag iallfall för nästa vecka är det nya prov . uscha ! men tjing så länge !



såg nyligen att ett av mina inlägg var på blogg.ses startsida ! haha de va ju lite kul :)

I'm always thinkin' of you

Hemma från skolan nu . Ska snart sätta igång och plugga. När jag var på väg till bussen träffade jag anders som stod och väntade på min älskling .De skulle äta på stan så frågade han om jag ville följa med dom , och då gjorde jag de . Så var jag med dom på stan ett tag , sen åkte jag hem och dom åkte till älsklingen och kollade på bond filmer . Sitter nu och funderar på om jag ska träna eller stanna hemma och plugga ist . Jag vet liksom inte , det kan ju vara skönt att komma bort från plugget och tänka på något annat men sen så kanske jag behöver tiden till att träna in allt jag ska kunna , så jag vet inte riktigt . Vi får väll la se hur det slutar . Men nu ska jag begrava mig i mina italienska böcker. Måste plugga hårt nu ifall jag ska få bra betyg . Sen vill jag ju faktiskt lära mig så mycket som möjligt så att jag snart kommer kunna prata massa italienska . Fatta va coolt när man kan de hyffsat bra . Najs de . Men ha en bra eftermiddag . Tjing !



I min lurar idag - The dream - mama.
Riktigt bra !
ladda ner låten här ; http://www.mediafire.com/download.php?y0yzgmneiwd

imparare l'italiano

Nu har jag pluggat ett bra tag , så kan ju hoppas på att lite har gått in i hjärnan. Det är rätt så många gloser vi ska kunna , men sen är det en massa verb som man ska kunna , sen böjs ju de . Så det är ganska mycket att hålla reda på i italienskan. Får panik att jag inte ska kunna något när jag väll sitter där och ska skriva provet , vill ju iallafall få vg fast helst ett mvg skulle sitta fint. Tur att jag slutar ett imorgon så att jag kan åka hem och plugga . Är så himla trött nu , men ska ta och lägga mig och läsa några sidor i min bok som jag knappt börjat på . Den är ju på engelska , sen nästa vecka ska vi skriva bokrecension på den så de vore ju bra om jag hade läst den . Funderar på att strunta i träningen imorgon och vara hemma och plugga ist . Men de får vi avgöra imorgon , det kanske känns som om det kan vara bra att träna imorgon . Även fast jag spelade match i helgen. Idag var vi hos skolsköterskan och vägde och mäte oss o greja . Jag fick mvg i min hälsa av henne . Sen va min vikt perfekt till min längd , så de kändes riktigt bra. Eftersom jag fick mvg så borde jag börja läsa min bok och sedan sov i hyffsad tid . Godnatt och sov gott!


in italy ! :D

can see your halo !

Hemma från skolan nu . Ska vila liten stund innan jag sätter igång och pluggar . Ikväll ska jag verkligen försöka gå och lägga mig tidigt så att jag inte sover över imorgon , för usch va jobbigt det va att rusa upp ur sängen imorse . Wish me good luck nu när jag ska plugga ! tjing !



I mina lurar idag ! Beyonce - Halo
ladda ner låten här ;http://www.mediafire.com/?sharekey=71a55879e231b09dd2db6fb9a8902bda 

datakunskap...

usch har datakunskap nu , och åh vad segt det är ... har dessutom ont i huvudet och mår illa . Dagen började inte bra , försov mig . Sov sååå himla skönt . Så fick stressa till skolan . Efter skolan blir det hem direkt och plugga till italienska provet . Ska försöka göra något vettigt nu . Tjing!

bara för att det är så skönt att sova

snart ska jag lägga pluggandet åt sidan och ta att sova . Imorgon efter skolan blir de pluggplugg . Har en engelska bok som ska läsas ut tills nästa vecka . Jag valde att läsa en utav Gossip girl böckerna . Men dessvärre har jag inte kommit så långt i den så de blir till att läsa jätte mkt den här veckan. Läser lite mer italienska nu sen ska jag sova så buona notte( godnatt , om ni inte fattade de ;)  !


godnatt emma !

filmmys in tha car...

Hemma från matchen . Gick väll helt okej. Vann första set men sen gick det inte hela vägen . Va ju bra iaf eftersom jag verkligen inte hade några förväntningar för den här matchen . På dit vägen kollade vi på Horton , den va bra hahah . På hem vägen blev det flight plan , den är ju hur bra som helst . Mysigt värre att kolla på film i bilen. Tur att persson har en bärbar dvd . Nu pluggar jag italienska så gott det går . Vart tog den här helgen vägen ?! de är liksom skola imorgon igen . Visst de är segt i skolan men det gör inte så mkt och det kan jag ju tacka de underbara flickorna som gör dagen sååå himla mycket bättre. Vidare till pluggandet . Tjing !



underbaraste flickorna och jag ♥

Here we go

Det verkar som tio har blivit min tid att vakna på helgerna , kan inte sova längre än det . Men då måste jag endå vara utvilad ifall jag vaknar av mig själv då. Fast orkar inte gå upp i sängen riktigt än . Måste tyvärr göra det om ett tag för ska ju iväg på match. Matchen är i avesta , tror inte att det tog så lång tid att åka härifrån dit . Sen igår när tränaren ringde så va vi bara fem spelare som skulle åka och man måste ju vara sex på planen så jag hoppas att hon har ringt några fler i laget . Annars blir jag smått less. Borde egentligen vara hemma och plugga men får väll plugga i bilen om det går . Har ett stort italienska prov den här veckan . Det är rätt så mycket jag måste kunna . Jag vill ju få så bra betyg som möjligt så det blir till att plugga sönder den här veckan. Ingen rast och ingen ro. Ne vad sägs om att ta och gå upp och äta lite frukost kanske . Tjing !



the one and only

har kollat på ett avsnitt av OC , det var så himla länge sen jag såg det . Ska nog ta och kolla på ett avsnitt av Sex and the city också. Imorgon är det match och jag känner bara blää för den . Menmen... lär väll ta och sova efter  sex and the city och drömma om min älskling , har saknat han idag ♥ . Godnatt & sov gott !


I like to move it ...

Hemma från moster och lilla Elliot . När vi kom dit så var mormor och keith där . Så fikade vi med dom , mormor hade köpt tårta . Sen åkte dom hem och vi stanna kvar och kollade lite på tv . Sen gick vi ut och gick med Tintin . Sen åkte mamma och köpte mat åt oss . Gott ! Vi kollade på madagaskar , den va faktiskt rolig  . Efter det blev det stjärnor på is . Elliot sov från att vi åt tills vi åkte hem . Men hur gullig är han då , det ser så gosigt ut när han sover ! Nu tänkte jag kolla på en film fast jag är väldigt trött vet inte vad det är med mig , var trött igår också , man kanske börjar bli gammal haha. 

ser det inte för mysigt ut ?!

bara för att du är så himla söööt !

va skönt med lördag . Ska strax gå upp och duscha . Sen runt 3 tror jag ska vi åka till moster och elliot . Min moster får inte lyfta något annat förutom Elliot eftersom hon fick göra kejsrsnitt , så vi ska dit och hjälpa henne gå ut med hunden oså men framför allt dit för att umgås med henne och gulla med Elliot .Tycker synd om henne för hon får ju inte lyfta in vagnen i bilen så hon kan ju nästan inte göra något , sen är hennes man borta på jobb så han kan inte hjälpa henne just nu .  Senare ska mamma åka och köpa god mat till oss . Imorgon har vi match i avesta , är väll inte så jätte taggad på det , men måste endå följa med . Vi får väll se hur det går , vilket jag säger typ varje match hahah . Men jag har inga förväntningar längre , det får gå som det går känner jag . Nä nu ska jag duscha ha det bra !


sööötaste Elliot!

sovstund...

Jag är super duper trött nu och ska sova vilken sekund som helst . Va hos älsklingen ikväll och typ vid halv 12 kom vi på en jätte smart ide tkt vi då att vi skulle lägga oss i sängen och vila . Men så klart så somnar vi ju , det vart lite små drygt när jag sen vakna och skulle cykla hem i det kalla vädret . Får sova ut lääääänge imorgon ! Sen imorgon så ska jag , mamma och Tilda åka till min moster och vara hos henne med Elliot och mysa . Det tror jag blir jätte kul . Sen kanske beroende på vilken tid vi åker hem så kanske jag ska vara med vendela och sofia .V skulle kolla på stan efter ett singstar för nu har nämligen Mamma mia singstaret kommit , hur kul kommer inte de vara då ?! Det är ju sååå himla bra låtar. Menmen ska sovanu nattinatti !


vill ha sommar!

Det är freeedag

Nu är redovisningen avklarad då , gick väll helt okej . Alla var super duktiga. Nu är jag hemma och kollar på tv är så trött , kunde inte sova igår ... fick iallafall sluta tidigare idag eftersom vi hade redovisning. Ikväll ska jag vara med älsklingen och så kanske kevin vela vara med oss , annars hade jag väll tänkt att de skulle bli en lugn och mys fredag. Får väll se va som händer. Ska iallafall först vänta tills vi ska äta mat innan jag gör något . Jobbigt att gå ut i det kalla vädret och sen gå hem igen för att äta . Ha en bra fredag !


bläää för de här ...

blää blää blää så känner jag just nu ! känner mig så less , vet inte riktigt varför . Men tror att det är många olika saker som gör det så. Får väll se om det blir bättre imorrn . Ska iaf vara med älsklingen så då blir det nog bättre. Kärlek är nog det bästa som finns och nu är det bara att försöka hålla det kvar så här bra som det har varit !!! sovdags nu snart godnatt !


bara för att den som knäppte är sån bra fotograf ;)

lots if love ♥

Då var onsdagen avklarad då. Alla börjar bli sjuka verkar det som , typ halva klassen är hemma och sjuka . Aja , hade prov idag och kändes som att det gick bra . Svarade iallafall på alla frågor så nu är det bara att hoppas på att de gick vägen.Var med baby boy efter school . Senare kom vendela och joinade oss . Kan en onsdag spenderas bättre än med de man älskar mest , ne tror inte de . Nu är det läggdags för emma så att hon orkar upp i skolan imorgon . Godnatt allesammans !



det är bara att bjuda på den V !

12november

skolan strax , har lite sovmorgon idag . Rätt så skönt . Om typ två timmar har jag prov och känns som om de kan gå åt helvete ... aja får göra mitt bästa . Har bara fyra lektioner idag så det är en ganska så kort dag . Efter skolan ska jaga vara med älsklingen . Får se vad vi hittar på . Mår iallafall bättre idag , inget illa mående . Nu ska jag borsta tänderna och åka till skolan . Tjing !



neeeej , usch!

blääää måste plugga ... men skulle hellre vilja sova för har ont i huvudet och mår illa . De är för hemskt . Hatar att må illa , de är nog de värsta som finns , usch !
Idag efter skolan var jag och klippte mig , fast vart ingen drastisk förändring utan bara topparna för att behålla längden . Blev nöjd för en gångsskull .

hur söt får man bli...

shit jag dör allvarligt snart ! Ne men nästan , det är prov prov prov ... hur mycket som helst nu . På fredag har vi redovisning av vårat projekt och jag har typ inte ens skrivit en mening , lilla paniken. Nyss pluggat till ekonomi provet på onsdag och ska alldeles strax lägga mig i sängen och fortsätta tills jag somnar typ ... Idag efter skolan åkte vi hem till min moster och hälsade på lilla söta Elliot . Gud vilken cutie asså . Gud va gulligt de är med små bebisar . Från något roligt till något jobbigt så måste jag plugga vidare hur mycket de en tar emot att läsa , usch och fy ! aja godnatt :)


kan man bli sötare , tror inte de !

Quantum of solace

Äntligen hemma känns det som . Jag har typ varit borta hela helgen . Igår så hade vi hemma match som gick så där , på kvällen var jag med min älskling . Först köpte hans föräldrar mat åt oss och dem . Väldigt mysigt . Den gick vi på nya bond filmen . Den var faktiskt riktigt bra . När vi kom hem började vi titta på en lite gammlare bond film med pierce brosnan. Men somna typ efter halva som alltid typ , men vadå klockan var ju endå 2-3 då , så itne konsigt att jag va trött . Plus hade spelat match på morgonen. Så vid 3 gick jag och älsklingen och la oss . Sen idag så åkte vi hem till hans mormor och morfar och åt . Vilket var trevligt och gott. Imorgon ska vi åka och hälsa på min lilla söta kusin Elliot för de får komma hem från BB idag . Jippi !  Nu ligger jag i sängen och ska försöka plugga lite ...får väll se hur det går hahaha...


you are my everything , my universe!

Åh va lycklig jag känner mig just nu !  ikväll var vi först och hälsade på min moster på BB så vi fick se lilla Elliot , och hur söt va inte han då ?! Efter det så åt jag på resturang med pappa , theo , farmor och farfar. Väldigt mysigt. Sen var jag med älsklingen min , kevin , simon och pontus . Vi kollade på idol och sen en film . Fyfan va kevin va bra idag ! När jag skulle gå hem från älsklingen så vart det väldigt känslomässigt . För fyfan vilka underbara saker han sa till mig , jag blev så himla lycklig i hela kroppen. Gud va rätt det känns att det är vi två. Som du sa inget kan komma emellan oss!  I'm holding you closer than most 'cause you are my heaven...
 



cause you mean everything too me ! ♥

you'r my heaven...

Ikväll ska jag äta på resturand med pappa och farmor&farfar . Ska bli super mysigt . Idag efter skolan drog vi ner på stan och kollade på bebis kläder . Fick ju en kusin igår , så letade efter något gulligt till lilla Elliot. Det finns ju så himla mycket gulligt. Men jag hittade iaf en super söt grå mjukis overall typ som ser ut som en björn och är super mjuk och gossig.


super gullig ju !

A drope in the ocean...

skön skoldag idag , två timmars lektion bara . Lyssnar på en ritkigt bra låt just nu . A drope in the ocean.

a drope in the ocean - rob pope

äntligen en bebis !

nu har äntligen min kusin kommit till världen . Vi har väntat och väntat men idag kom den äntligen ut . Det blev en pojke och han ska hetta Elliot precis vad jag hoppades på för jag tycker det är så gulligt. Min moster mms en bild på honom och gud va söt han var. Imorrn slutar jag tidigt så då ska jag gå ner på stan och köpa något till min lilla kusin Elliot och kanske något till min moster också. Gud va glad jag är nu , fick mms på bussen hem från träningen och jag fick tårar i ögonen för jag vart så glad. Mamma blev över lycklig hon firade t.o.m med lite vin hahah..Välkommen till världen Elliot !!! ♥ ska kolla på gossip girl sen sova godnatt !


välkommen till världen Elliot!♥

On ice ...

Det är grymt äckligt kallt ute , sitter ju och fryser inne . Har varit frysen hela dagen . Sen blev det väll inte bättre av att vi åkte skridskor idag på idrotten. Men de va lite små kul endå för typ hela klassen såg ut som bambi på hal is hhahaa...har nog inte riktigt kommit tillbaka till min normala kroppsvärme efter de där.  Snart är det träning och jag är hemskt trött , vill egentligen sova tidigt . Men måste träna fall man ska ha ne chans att få vara med att spela på våran hemma match på lördag. Så ska vi få våra tränings overallen , mysigt. Äntligen fredag imorgon , skön dag . Börjar halv 9 och slutar halv 11 . Riktigt skönt vill jag lova ! ne ska kolla om det blir nå mat nu hejhej ! 

Playa del sol

Just nu är jag så himla trött så att jag kommer somna vilken sekund som helst. Den här dagen har gått så himla fort . Var först i skolan , direkt efter det så åkte jag hem till min älskling . Vi tittade på " Playa del sol " . Det är faktiskt bra , väldigt rolig. En kille där är så himla blåst . Han sa typ " om man öppnar munnen och inte säger något , då är man tyst " . Hahah gud så smart av honom tyckte jag då ! ... Imorse vid 9 så var min moster på bb och skulle börja sätta igång henne så att barnet ska komma ut någon gång . Nu har vi ju väntat över 2 veckor mer än vad vi skulle på bebisen . Så inatt hoppas vi att den kommer . Så imorgonbitti hoppas vi att jag har fått en liten kusin . Lovar att min mamma inte kommer kunna sova på hela natten hon är sååå taggad på de här hahah.. men jag ska sova nu direkt för jag somna hos älsklingen för jag är så trött så godnatt !


Han är så rolig !

happy feelings !

Goddag ! Tisdag idag så vilket betyder den skönaste skoldagen av alla , har 3 lektioner och slutar kl 1 . Trodde att jag hade tappat bort min mobil idag också . Leta på några ställen men sen hitta jag den i mitt rosa pennfack. Fick panik ett tag när jag inte hittade den, jag menar vart ska man börja leta någonstans . Man kan ju ha tappat den på så himla många ställen . Om man tappar den ute är det ju nästan kört . A men som tur är så hitta jag den . Nu sitter jag i soffan och kollar på desperate housewives. Senare idag ska jag nog kolla på bond-filmer med älsklingen och anders , fast de beror på när de slutar skolan för jag måste ju åka till träningen som börjar klockan 6 . Men jag hinner nog dit ett tag innan . Apropå inget vill jag bara säga att allt känns så himla bra just nu . Hoppas att allt bara stannar så här bra .  



high school musical...

Aah då var man tillbaka i skolan då ...va ruggigt trött imorse när klockan ringde . Men dagen gick endå rätt fort . Sen tänkte jag , v och b titta på film men vi beslutade oss för att åka hem till var och en eftersom vi insåg att vi var hemskt trött . När jag kom hem så prata min mamma med min moster och det har fortfarande inte kommit någon bebis ... men om den itne kommit innan onsdag så ska dom pusha på den hahah. Jag hann typ vara hemma i en kvart innan telefonen ringde och då var det B som ringde och fråga om jag ville följa med på bio . A men visst varför inte . Så jag åt lite mat snabbt och åkte ner till stan igen så gick vi och såg " High school musical 3" . Den va bra . Men som med alla filmer så är alltid första filmen bäst . Den var iaf ruggigt mysig , vela hem och mysa med min älskling när de va så lyckliga och kära i filmen . Det var väldigt mysigt att gå på bio på en måndag faktiskt . Ja det var måndag de och nu är skolan igång . Godnatt allesammans♥



bara för att han är så snygg !

söndagsmys...

Såå himla gott med mormors köttbullar , gud va jag åt . Sen blev det god efterätt också . Myspys! Efter åkte jag och älskligen och hyrde film . Det blev Day after tomorrow och Definitely maybe , fast hann bara börja titta på definitely som verkar vara riktigt bra . Hade riktigt mysig med baby idag !! Efter snart 1,5 år tillsammans och det känns så här bra så känns det jju bara positivt att vi kommer kunna vara tsm mycket längre . Du vet att jag älskar dig älskling !!

Sen finns det ju en del störda människor . Hur fan tänker man när man gjort en sak som alla är emot en på , sen gör man ingenting för att göra det bättre utan man fortsätter på samma spår ?! Och hur fan tror man att folk bara ska kunna glömma bort en sån pass stor grej ?! Hur kan vissa personer bara blunda för allt och låta det fortsätta?!


jag och baby hos mormor ♥

rise and shine

Gud va det är skönt att ligga i sängen länge när man är ledig . Jag vakna ganska tidigt men låg endå kvar i sängen och kolla på en film . Nu har jag duschat och nu lagt mig i sängen igen . Om någon timme ska vi åka till mormor och äta hennes underbara köttbullar yummie. Ska ringa och väcka min älskling nu också för han ska med till mormor. Så rise and shine baby ! Men hur bra är inte mama mia filmen ?! Nu tittar jag på den för 111 gången , ne men säkert 5 iaf . Lika bra varje gång . Ska titta klart på den nu innan vi åker till mormor . Ha det bra ♥  


v och jag som häxa och bunny!

Paarty!

ojoj klassfest ! Det var en riktigt trevlig kväll. Dansade och sjöng och hade det super skoj. Sen drog vi vidare till en annan fest , som va lite mindre kul . Men det va kul att dansa med tjejerna. Så det här lär vi göra om tjejer! Nu är jag ganska så trött , men kylan ute när jag skulle hem pigga upp inte för att jag vill bli pigg . Imorgon ska vi till mormor och äta hennes underbara köttbullar( Yummie! ) och älsklingen ska med dit och äta med , sen blire nog en lugn dag med älsklingen , bara ligga och mysa. Nu ska jag snart stänga ögonen och sova , godnatt!



sandra , linnea , jag , britta , hanna och elin :D

hunny bunny!

Idag har jag och älsklingen varit tillsammans i 17 månader!! Super duper länge ju ... ska nog vara med han ett tag på dagen . För ikväll blir det ju party! Man måste ju vara utklädd och jag vill egentligen inte de , så jag tänker ha min svarta klänning oså , men sen hittade jag ett par kanin öron som jag hade när jag var liten . Så då kan jag ju vara en kanin , sen går dom ju att ta av när man inte vill vara de längre för dom är som ett diadem . Innan vi drar till festen ska jag träffa några tjejer ett tag innan sen drar vi dit tsm . Kommer säkert bli skit kul !! ha det bra hejhej.!


you and me ♥

RSS 2.0