godnatt

Godnatt & sov gott!


sol,minigolf&grillning

Hejsan
Vilken underbar dag det var igår!
Dagen började med lite stek på sudsmattan sen drog jag och älsklingen ner till stan en sväng. Vi tittade inte så länge i affärerna utan vi köpte glass och satte oss vid vattnet i solen och hade de mysigt.
Sen möte vi upp Kevin för att spela lite mini golf. Jag och kevin delade på en klubba och självklart så vann vi!
Efter minigolfen tog vi bussen ut till Anders där grillning väntade. Vi grillade och hade de mysigt och efter så spelade vi kub.
Idag blir en härligt dag med. Ska först träffa pappsen ett tag sen senare kommer mormor, sara och sötaste Elliot hit på fika. Juste mamma blev väldigt glad över min morsdags present.
På kvällen ska jag och mattias titta på Australia. Alla säger ju att den är så himla bra så man måste väll se den.
Nu ska jag försöka packa min resväska lite. Ha en skön dag i solen!



soooool

Hej
Idag är de super varmt och solit ute så säger bara en sak Ut och sola!
Ska lägga mig på studsmattan och steka. Bra att få lite färg så man är uppvärmt till Kreta. Ha en underbar dag!

sunshine

Hallå där
Vilket underbart väder det är ute idag. La mig en stund på studsmattan och solade och de var riktigt varmt. Härligt!
Idag har vi sovmorgon till kvart i ett. Har en lektion ( företagsekonomi) sen slutar vi. Idag är min sista skoldag för på måndag börjar apun och då ska jag vara med mamma eftersom jag bara hinner ha apu 1 dag. Sen på tisdag åker vi till kreta, som jag har längtat. Nu ska jag ta och blåsa håret hörs senare!



Underbart med sommar när man får äta glass i värmen!

skumbad&ljus

Ja de blev iaf ett par blå vantar till mamsen. När jag kom hem så la jag mig i soffan med lillesyrran och kollade på film, var så trött så jag somna. Efter de orkade jag inte göra så mycket så jag stannade bara hemma och kollade på några avsnitt av Grey's. Har även kollat lite smått vad jag ska ha med mig till Kreta.
Men nu ska jag ta ett skönt bad och sen lägga mig och kolla på tv.


morsdag present

Nu är jag hemma en sväng innan jag har italienska tjugo i ett. Idag klockan nio hade vi orientering, de gick väldigt bra. Hittade alla tio och de tog ungefär 50 min. Sen åkte jag hem och duscha och käkade lite lunch. Efter italienskan ska jag ner på stan en sväng för att köpa klänningen på H&M. Ska även köpa ett snö armband som mamma hade önskat sig i 40 års present.
På söndag är de ju även Mors dag, så jag har tänkt att köpa något lite och inte för så mycket pengar så vad passar inte bättre en ett par..



... potatis skrub vantar ?
Kostar bara 20 kr på Clas Ohlson!

6 dagar!

Hello
Idag hade vi hålltimme i cirka fyra timmar, så vi tog en promenad ner till stan och kikade lite. Hittade en vanlig svart tubtop klänning för en hundring som jag la undan tills imorgon. Blir perfekt att ha på sig ner till poolen/stranden. Idag på engelskan skulle vi läsa en text och sedan skriva en rap låt baserad på texten, vår blev faktiskt väldigt bra. Han som de handlade om hette Danger Mouse så refrengen gick ; Danger Mouse, he is a danger mouse ohohohoh... haha de var faktiskt väldigt kul.

Efter skolan åkte mamma, jag och Tilda ut till valbo för lite shopping. Jag hittade äntligen ett par jeans, blev ett par Wrangler. Blev även ett par söta hårband på H&M. Bra att ha i Grekland.
Nästa tisdag åker vi, ska bli så himla skönt!!

Ne nu börjar Ugly betty, hörs!


blev keps idag, skönt när man inte orkar fixa håret!

Taken

Jag och Mattias hyrde en film som hetter Taken och den var hur bra som helst. Det handlar om en man som har jobbat för regeringen och därför har han varit borta från sin familj ganska mycket, nu försöker han umgås med sin dotter så mkt som möjligt. En dag så fråga flickan pappan om hon får åka till Paris med sin kompis Amanda. Pappan är lite tveksam mot det, han är extra försiktigt eftersom han jobbat som liv vakt. När han säger nej tycker mamman att han är fjantig och tycker att han borde låta henne åka. Han beslutar sig för att hon får åka och han ger henne några villkor oså. Sen händer det som filmen handlar om Hon och henne kompis blir kidnappade i Paris och dem som gör det är såna som kidnappar turister och gör dem drogberoende och säljer dem som prostituerade. Pappan har 96 timmar på sig att hitta henne annars så kommer han aldrig att kunna hitta henne.

Den var sjukt bra. Så himla spännande. Om ni funderar på att hyra en film men inte vet vilken så då tycker jag att ni ska hyra den här, det var verkligen värt det!!


krogen med J

Åhhhh vilken underbar dag det har varit idag! Super varmt och soligt ute, helt underbart!

Hur som helst så skulle jag berätta lite om vad som skedde på min ledighet.  Jag har kört rätt så mycket bil, vilket va väldigt bra. Var ju även ute och käkade på resturang med familjen.
Sen på torsdagen bestämde jag och Jessica att vi skulle ta en kväll på krogen. Kvällen började på old saint( tror jag de hette) , där köpte vi in några cidrar och sedan ett par hallonshots. När jag var iväg till baren och skulle beställa några hallonshots så när jag kommer tillbaka har de satts sig tre killar vid vårt bord. Vi satt och snackade med dem ett bra tag, de var väldigt trevliga. Sen skulle även dem gå vidare till slick så vi tog sällskap dit. Väll inne på slick vart de en himlans massa dans tills de stängde. Måste säga att de var en super rolig kväll!!'




Fallen angel

Hallå där
Nu är den långa ledigheten slut, var verkligen väll behövligt!
Man är enda lite smått trött eftersom man varit igång med något hela tiden. Imorgon är de skola igen, är min sista skolvecka för sen bär de av till KRETA!!:D
A men sammanfattar nog min ledighet imorgon för nu måste jag ta och sova, säger godnatt med backstreet boys nya låt Fallen Angel:)


Fallen Angel

apple politan

Så där ja då var denna skolvecka slut. Provet kändes bra men hur stort var de inte? jag bläddra och bläddra kändes som de aldrig tog slut, 375 var max poängen! Vet iallafall att jag inte kommer att få ig.
Efter skolan drog vi ner på staden och kikade lite.

Nu har jag tittat på gossip girl och ska göra mig iordning för vi ska nämligen ut och käka familjen klockan sex. Ska bli så himla gott, jag och Britta har gått och sett fram emot de här sen igår. Får se om mammsen bjuder på en drink, skulle inte sitta fel med en apple politan ;)  Senare på kvällen ska jag kanske träffa Jessica.  Hoppas ni får en lika mysig kväll som jag!



buongiorno

Godmorgon!

Igår så var jag med Mattias efter skolan och pluggade in det sista till italienskan.
Idag sista lektionen är de prov, känns ganska skönt. Känner mig rätt förbered. Det här är näst sista provet innan sommaren!
14 dagar kvar till Kreta också!!

Nu lär jag gå och borsta tänderna innan bussen går. Ha en bra dag !

vår ruset

Hejsan

Idag var jag hemma från skolan pga av huvudvärken. Har mest legat och vila och kollat på one tree hill har även plugga lite ( väldigt nödvändigt! ). Senare mot kvällen efter mycket vila mådde jag bättre. Petra frågade mig om jag ville följa med henne på Vår ruset. Tänkte först om jag skulle orka de men huvudvärken var ju borta så varför inte? Sen så träffar jag ju Petra väldigt sällan så man ska passa på när man har tillfälle. Så vid 6 kom hon och hämtade mig.

När vi kom dit gick vi runt och kollade på olika grejer som var där. Sen var de dags för uppvärmningen som känns sååå töntig, men endå alla är ju lika töntiga isåfall. Vi gick runt eftersom vi flera. Om jag varit själv kanske jag sprungit, ville ju inte springa ifrån henne när hon bjöd med mig. När vi kom i mål fick man medajl och hela köret. Sen åt vi lite picknik innan vi åkte hem.

Självklart så var Peter Siepen där och pratade på scenen. Han är så bra!!


Peter Siepen

Nä nu ska jag plugga lite innan jag tar och sover , godnatt!

sweet dreams

Hej & Godnatt

Är sjukt trött ska gå och lägga mig bums nu , idag var jag med älsklingen och har pluggat lite och så. Imorse så vaknade jag med huvudvärk och den har suttit i hela dagen, tog en tablett och då gick de över men sen kom den jäkeln tillbaka. Vi får se och hoppas att den är borta imorgon bitti. Godnatt sötnosar!



Längtar till Kreta , bara 16 dagar kvar nu !!

schlager-middag

Hallå där

I fredags var jag med Mattias och vi hyrde film och myste. Vi hyrde två deckar filmer ungefär som wallander fast i italienska version. Dem var faktiskt riktigt bra. Den andra hann vi inte riktigt se klart för båda somnade på soffan, brukar blir så på fredags kvällarna efter en lång skolvecka.

Igår så åkte vi hem till Britta på schlager-middag, hon hade fixat en sån himla mysig middag. Det var hur gott som helst, alla höll på att smälla av för att vi blev så mätta. Sen hade hon även fixat efterätt, gott!
Efter att ha ätit och suttit och pratat i ett par timmar så började ju melodifestivalen. Vi såg ett par nummer men sen vid tio skulle vi gå till bussen och åka till stan. Så vi åkte till stan hem till en kille som heter häll, och där satt danne, anton och häll och drack öl och kollade på melodifestivalen. Gulligt !
Efter ett tag börja de spela gitarr och sjunga, ja för vad var de för ide att fortsätta kolla på melodifestivalen när Sverige knappt fick några poäng ?
 Ja de var en super mysig kväll som borde göras om väldigt snart!



sleep

usch är så himla trött, har iallafall gjort mitt bästa idag med italienskan. Får ta nya tag imorgon, synd att vi slutar halv 5 kommer ju säket vara jätte pigg. Ne men nu kan jag inte sitta här längre, ska ta och kika på ett avsnitt av OTH inna jag går till säng. Godnatt !

Break even

Usch, somna nyss på soffan. Inte bra !!
Måste plugga massor till italienskan ju... ska ta och göra ett nytt försök nu. Önska mig lycka till!



Break even - The script

bläää...

...för matematik!
Slutade tjugo i fem idag, ruggigt segt. Så nu när man kom hem är man väll tvungen att plugga till nationela imorgon annars kommer de gå käpp rätt åt helvete Har även ett STORT italienska prov nästa vecka. De brukar vara runt trehundra poäng så de gäller att kunna en massa. När de gäller ord är de 10 dubbelsidiga sidor, och då är de 17 ord på varje sida. Så de är bra att börja läsa i tid.

Leighton Meester med sin Gossip Girl-kärlek

Läste nyss att Leighton Meester ( Blair i Gossip Girl ) är tillsammans med Sebastian Stan. Alla som följer Gossip Girl som mig känner nog igen honom från när han spelade Carter Baizen. Det var även genom att han också medverkat i Gossip Girl som de träffades. Det är en himlans massa Gossip Girl par utan för tv rutan. Håller ni inte med ?


Tycker hennes klänning var otroligt fin!

Bette Davis Eyes


Bette Davis Eyes- Leighton Meester

billigare än billigast

Hey!

Idag började inte så super, va sjukt trött fast de är man väll alltid. När jag kom till skolan tog jag fram naturkunskaps böckerna ur skåpet och när jag tittade på böckerna så kom jag på att det var något som var till idag. Då slog de mig att vi skulle göra några uppgifter så att vi skulle ha sovmorgon istället. Jaha men va roligt att jag åkte till skolan fast vi hade sovmorgon som jag hade glömt bort. Suck, va trött jag blev då. Då var de bara att sitta där och göra frågorna. Sen rulla dagen på rätt bra .

Efter skolan så åkte vi ner på stan en sväng och kikade runt lite. Jag hittade ett par örhängen som jag tyckt varit fina ett tag, och nu kostade de bara 19kr de var ju värsta billigt jämfört med 119 som de kostade från början. Sen när jag kom till kassan och skulle betala då sa hon att de bara kostade 15 kr, de var ju värsta bra köp.

Nu ska jag egentligen ta och börja plugga lite italienska men jag är så jäkla trött så skulle kunna somna !



15 kr på gina tricot!!

"Gossip girl" - tjejerna satsar på nya karriärer

Har ni tänkt på att kändisar kan göra nästan precis allt ? Om man är sångare, ja då kan man helt plötsligt bli skådespelare utan problem. Skådespelare har satsat på musikkarriärer, artister har blivit skådisar.
Nu har Gossip girl stjärnorna Leighton Meester och Taylor Momsen satsat på annat än skådespelar karriären. Båda två har nämligen satsat hårt på musikkarriären det här året.

Leightons cover på "Bette Davis Eyes" har läckt ut på nätet, lyssna på den här!

Jag tycker faktiskt att Leightons låt var bra. Vad tycker ni ?



Leighton Meester och Taylor Momsen har blivit sångfåglar.


kalas time


Dags för kalas nu!!

Grattis moster

Hello

Igår så var jag och kollade på lilla systers dans uppvisning. De är så himla gulliga, speciellt när de hoppar och shakar på rumpan. Senare på kvällen så vart de mys med babe. Var inte på så bra humör så att bara vara hemma och mysa passade mig alldeles perfekt.

Idag ska vi iväg till moster för hon fyller år idag, så de blir dit och fika och även mysa med sötaste Elliot. Men innan de ska jag fortsätta titta på oc lite grann.



Grattis!

Peter Siepen

Hello sunshines!

Idag så var de inte så mycket som hände i skolan, vi har iaf börjat på vårt nya projekt som ska ske i september, klassen ska nämligen ordna "turismens dag". Så idag ringde min grupp och kolla lite föreläsare. Vi tänkte kolla hur mycket de lite mer kända kostade, etta på listan var Peter Sipen eftersom han har vart med i När & fjärran, Rocky & Drago m.m. När jag ringde till dem som hyr ut föreläsare så vart de en aning dyrt, runt 30.000 - 40.000 kostar de. Så de höll tyvärr inte vår buget. Lite tråkigt för att lyssna på Peter Sipen hade ju vart super roligt. Aja de var bara att tänka i en annan bana och hitta lite mindre kända personer. Jag och Sofia gick iallafall ner till Hotell Clarion och frågade hotell chefen om han ville komma och föreläsa lite om hur han hamnade på hotell och så. Självklart så gick de utmärkt, inge betalt ville han ha heller så de var ju perfekt för vår budget. Så nu har vi en bokad föreläsare!



Peter Siepen grymt härlig kille!

23 månader!♥


Juste i fredags så hade jag och Mattias varit tillsammans i 23 månader, så om en månad är det 2 hela år.
Tiden går så fort, man hinner knappt tänka efter!♥

running up that hill

Ja som min mamma blev glad när hon kom hem och de var ny städat. Härligt Emma!

Efter att ha kollat på några avsnitt av OC fick jag en ide att jag skulle ut och springa, så byte om till träningskläder och gav mig ut och sprang drygt 5 km. När jag kom hem fortsatte jag med lite armhävningar och situps. Efter det var jag ganska trött men endå väldigt nöjd. Har iallafall gjort någon nytta av denna dag! Undra hur de kommer kännas imorgon, har redan träningsvärk sen vi var på gymnastikens hus och träna lite gymnastik.

Imorgon har jag en liten sovmorgon, kan vara skönt med tanke på att skoldagen slutar tjugo i fem!!


090506

Hejsan

Idag vart det en kort dag i skolan, slutade redan vid tolv bara för att jag inte har någon italienska denna vecka pga att läraren och elever är i italien. Väldigt skönt.

Åkte hem efter skolan och tänkte börja plugga lite men sen så började jag städa lite smått, sen tänkte jag vara lite snäll mot mamma så jag städade hela huset, så duktig har jag varit. Vi får väll se hur glad hon blir när hon kommer hem. Sen är de väll lite fjäsk också eftersom vi bråkade lite i förrgår. Bråkade även med Tilda och hon var super gullig och köpte enb munk åt mig för att säga förlåt haha. 

Senare idag vet jag inte vad jag ska hitta på, lite plugg och annars kanske umgås lite med familjen för de har man ju aldrig tid med nu för tiden. Men för tillfället tittar jag på OC, har nämligen börjat titta om alla säsonger av det.



Älsklings syster !

maj

Hejhej

Var ett tag sen jag skrev!
Hade iallafall en super mysig sista april med älsklingen, vi började med att spela biljard och sen gick vi till Helt enkelt och käkade super god mat! Blev en god drink också. Sen åkte vi  hem till honom och åt marängtårta till efterätt och kikade på Twilight. Hur bra film som helst, trodde inte den skulle vara så bra som alla sa.

Sen har helgen bara rullat på, vart på bio oså där. Nu är de en ny vecka och en ny månad. När denna månad är det äntligen juni och då åker jag till Kreta!! Så nu får man ligga i och plugga på och tänka på att snart är de slut och då väntar sol och bad.

Idag var jag på stan en sväng med tjejerna efter skolan och sen åkte jag hem, var duktig och städade lite. Men nu ska jag lägga mig och titta på tv och mysa.



RSS 2.0