imorgon :)

Imorgon så är det den 1a oktober och då har jag och min älskling varit tillsammans i 16 månader ! Det är ruggi lång tid . Det har verkligen gått jätte fort . Känns fortfarande hur underbart som helst att vara med honom . För han är ju så himla underbar .  ♥

Snart ska jag iväg och träna , min tumme har börjat bli bättre . Men det har typ tagit 2 veckor :/ , får se om det blir match i helgen ;D

" Kärlek i det förflutna är bara ett minne . Kärlek i framtiden är fantasi. Bara här och nu kan vi älska på riktigt" ♥


myspys fredag!

lite snabbt vad som hänt idag -. vart i skolan , vart på max och ätit med vendela och britta . Sen gick vi och hyrde film . Det va en ruggit knasig film , stod att det skulle vara komedi fast den var typ värsta deprimerande. Hur konstigt som helst . Sen har vi sett två konstiga gubbar . En följde efter oss . Läskigt !! loch jag har fortfarande as ont i tummen , gör ont så fort man rör den typ ... segt !! men nu ska jag kolla på gossip girl sen blire till att sova ! godnatt . 


godnatt

Jahaja nu är det ju snart helg igen . Veckan har ju gått ruskigt fort än så länge iaf . Men det tråkiga är att helgen går lika fort !  Nu ska jag snart gå til sängs , ska bara tänka klart på allt som finns i skallen annars så kan man ju typ inte sova och kanske kolla lite bara lite på OTH!! 
En sak bara asså ibland verkar vissa inte förstå att saker man säger eller gör , gör man utav kärlek , för att man älskar den personen . Det är väll inge fel med de då , eller?

titta på klippet , från OTH hur gulligt som helst !!!
aja godnatt !


blää

Gud vad allting känns så himla fel och jobbigt just nu ... inget känns så där helt bra . Känner mig rätt så tom inuti , som om det inte finns något där . Känner mig typ sårad på något vis !! vill bara gråta ...
Kan aldrig något vara bra ? varför kan aldrig någon säga till mig hur det verkligen ligger till .. varför ska man alltid försöka undan hålla saker , okej att man tror att det kanske är bättre att man inte säger något om de men det blir faktiskt inte bättre att ljuga lika bra att säga sanningen på engång . Känns som om vad jag än gör så blir det aldrig bra ju .. - Nu ska jag kolla på gossip girl sen lär jag sova för har träning tidigt imorgon . natti natti :)


Fredagsmys !

Va ju hyffsat trött idag efter att varit ute i skogen hela dagen . Så efter att fått i mig lite kvällsmat så åkte jag hem till vendela och mös och kollade på old school / min stora kärlek . haha .... efter halva filmen låg typ båda och halv sov i soffan . ruggigt trötta . Så ska strax sova ! Imorgon ska jag och älsklingen vara barnvakt åt min  4åriga lille bror. Så vi får väll se hur vi överlever det haha . Ne men det blir nog bra . ska bli mysigt de . Godnatt allesammans :D


love♥

Nyss kommit hem från älsklingen min . Vi hyrde bridget jones bara för att den är så bra ! Så hade vi mysigt och drack lite te :)

Prata med min V precis om kärlek , hon har blivit lite nojjig säger hon . Hon är liksom rädd för att hennes kille ska göra slut med henne , hon tror att han inte är kär i henne längre. Alltså de är jobbigt det där , man tänker för mycket helt enkelt . Men kärlek det är en svår grej . När man är kär i en person då är man ju väldigt rädd om den personen . Man vill ju inte att den ska lämna en . Och då blir det lätt att man tänker en aning för mycket . Man börjar " han kanske tröttnat på mig .. " osv . Så kan jag få för mig ibland också , men då äre bara att sluta tänka . Sen ska man inte tänka att bara för att du blir mer kär i personen så kommer inte personen tycka att du är jobbigt och värsta på . Jag tror att den personen kommer bli super glad och förhoppningsvis säga detsamma . Så länge man är tillsammans så är nog kärlek lika ömsesidigt annars gör man nog slut. Men det är normalt att vara orolig , men tänk en stund på det bara och släpp det . För det är onödigt att vara orolig i onödan . eller så kan man säga till personen vad som oroar sig .

idag va det 15 månader för mig och älsklingen tillsamman :) ♥ 
 love you !


RSS 2.0