Destination Åre

Har packat färdigt nu och ska ta och sova en stund nu. Om cirka 6 timmar börjar vår lilla roadtrip!
Destination Åre. Ska bli super kul. En vecka i Åre med gänget ! Åre över nyår kommer bli awesome...
Godnatt allihopa!

Buon Natale


och så var det dagen innan

Idag har jag bara vart hemma och förberet, städat överallt och gjort det fint. Det är så underbart att vakna på julaftons morgonen i nybäddad säng och rent och fint runt omkring sig. När man vaknar hoppar man i sina mysiga duntoffla och tassar sig ner och kollar vad som ligger i julstrumpan. Innan jag går ner och myser med familjen så vill jag skänka en varm tanke till min underbara vän Sandra, hon är min ängel!  I'm looking at an angel, And believe me when I say you got that whole place glowing!my angel!


bara en massa mys

Så då var man klar med alla julklapparna för i år då! Nu är det bara till att njuta av ledigheten och all mys.
Ska snart iväg och mysa med min vän Paula som kommit hem över jul från Umeå. Det blir trevligt var ett tag sen vi sågs nu! Har lite att catcha upp :)leeeeeedig

Äntligen har man fått lite ledighet! Är nu ledig till den 10e januari!:D På fredag julafton sedan på söndag drar vi iväg till Åre en vecka, kommer blir awesome :D


När du inte söker kärleken brukar den oftast dyka upp

Det här med att man säger om att när du söker kärleken så brukar man aldrig finna den och när du inte söker den dyker den plötsligt upp. Jag börjar tro att de verkligen kan stämma. Efter att jag var i portugal och jobbade i en månad så insåg jag att eftersom skolan tar slut till sommaren så är det dags att äntligen få göra vad jag vill. Jag vill verkligen passa på att göra exakt vad jag vill oavsett vad det är och vart det är. Då kändes portugal som ett givet val, jag vill tillbaka dit och då bestämde jag mig för att inte skaffa någon kille för vill inte ha något som håller mig kvar här där jag är nu. För det blir svårt att åka iväg från någon du har känslor för de kan ingen förneka. Därför nu letar jag inte efter något och nu tror jag att de kan ha dykt upp något som kan utvecklas till känslor... trodde aldrig att detta skulle ske med denna person. Om man börjat träffa någon och sedan tänker på den personen flera gånger under en dag, det lär väll betyda att man känner något mer än bara vänskap?
Så jag tror alltså på att när du inte söker kärleken dyker den upp när du minst anar det!


A new color

Äntligen något som fick mig på glatt humör i dena stressiga och kyliga vardag. Pratade med Sara som är frisör och frågade om hon hade tid att fixa mitt hår och då kunde hon göra de på lördag. Så på lördag ska jag fräscha upp håret med lite ljusa slingor. Annars är vardagen rätt så tråkig eftersom det är miljoner saker som ska göras innan vi går på jullov. Blir sjukt stressad av allt som måste göras! Bara i psykologin har jag ett prov och två uppgifter som ska göras... ja sen kan listan göras lång. Det är ingen risk att man ska behöva känna sig rastlös. Jag känner att jag knappt har tid att städa och hänga in mina kläder i garderoben, eller så handlar det om prioriteringar. Man skulle kanske hinna mycket mycket mer om man någon gång slet sig ifrån datorn och det ska jag ta och göra nu! Hejdå!

Grenade


<3

Eight letters, three words, one meaning


RSS 2.0