pannacotta

Nu har vi precis fått i oss lite god lördags middag , potatisgratäng och kött . De var tydligen den här helgen de skulle ha schlager-middag så nu har vi massa främmande här. Nu sitter jag och kollar på Cinderella story och väntar på efterätten . De blir pannacotta , hur gått är inte de ?

Har varit på lite dåligt humör idag , kan de bero på att jag börjar få ont i halsen ? vill inte bli sjuk igen , man missar massa i skolan . Vi hoppas på de bästa !  Snart kommer mattias tillbaka hit och de blir nog melodifestivalen och film mys . Vad ska ni göra ikväll?


prom night

Godmorgon!

Igår så var jag med mattias och vendela , hyrde Prom Night som vi kollade på . Den var ju super läskig!!
De handlar om en tjej som vars lärare har blivit besatt av henne , för att få tag i henne dödar han hennes familj . Efter tre år i fängelse rymer han från fängelse , samtidigt ska hon gå på sin studentbal. 

Så de va lite läskigt . Fast vi satt och gissade vad som skulle hända nästan hela tiden , de blev mindre läskigt då . 
Idag ska jag och älsklingen hitta på något myspys . Ska snart ta och väcka honom. De blir säkert att vi kollar på melodifestivalen . Agnes är med ikväll och jag tror hon kan ha en jätte bra låt. Vad tror ni? 


Monki , Topshop & H&M ...


De som jag köpte igår !
jeansväst H&M 298kr
Sjal H&M 98kr
Armband H&M 59 kr
Grå kort t-shirt Monki 120 kr
Grön leopard tröja Topshop 379kr

Jeansvästen är organic cotton så den är inte bara snygg utan den är också bra för naturen!

Hur söt kan en bebis bli ?!


Säger godmorgon med dessa söta bilder !
Hur söt kan man bli egentligen ?!

home

Äntligen hemma igen ! Som vi har shoppat . Fick en del kassa faktiskt . Jag fick en cool leopard tröja från topshop , en jeans väst , sjal , armband och en grå " magtröja " som man ska ha över ett linne . Sen även tre doftljus: lakris & bubbelgum.  De andra fick också med sig en del kassar hem .

Elliot var hur snäll som helst hela dagen , han har inte gnällt något alls . Han har mest legat och skrattat och pratat i vagnen . Super söt unge! Nu är jag hemskt trött , ska kolla på film en stund. Godnatt!



Super snygg ! topshop 379kr

Stockholm imorgon



Idag så blev de så att vi åkte ner på stan och kikade på lite saker . Sedan så blev de lite lunch på alla barns favorit Mcdonalds. Efter ungefär två timmar på stan så tyckte Tilda att de räckte och ville åka hem . Så vi tog bussen och åkte hem . När vi kom hem satte vi oss i köket och pysslade lite . Jag byggde ett super fint slott , väldigt stolt.

Senare vid 5 skulle Tilda och Håkan åka till fjärran höjder och bada . Tilda började tjata på mig att jag också skulle följa med. Efter en stunds tänkte tid så besluta jag mig för att följa med , de var ju endå ett bra tag sen jag var och badade på ett badhus . Hade nästan glömt bort hur skönt de faktiskt är ! Efter ungefär 3 timmars badande fick de räcka , man hade börjat få russin fingrar då. Efter allt badande är de ju himmelsk att få komma in i duschen och få bort kloret. Man känner sig så himla ren efteråt och sen sätter man sig i bastun en stund för att torka lite. Mysigt . De blev en heldag för mig och syster.

Imorgon ska jag,mamma,Tilda , moster och sötaste kusinen Elliot åka till stockholm och shoppa. Kommer blir super mysigt. Det blir Elliots första tåg resa. De är ju väldigt mysigt att åka till stockholm men de är inte de första jag ser fram emot imorrn utan de är att få träffa Elliot , har inte träffat honom på en månad . När de är små bebisar växer de ju som ogräs så han har säkert blivit ännu sötare om de går att bli sötare ?! Ska snart gå och sova så att de snabbt blir morgon så jag får träffa han . Godnatt och sov gott för de ska jag göra :) !


 

Jai ho


Favvo låten idag !
Pussycat dolls - Jai ho
Riktigt skön !
Redan börjat älska den efter några gånger .


Uppe med tuppen

Godmorgon!

När man är med lilla syster så är man uppe med tuppen . Nu har vi precis ätit lite frukost . Vi ska nog ta bussen ner till stan och äta lunch om en stund , kanske tar och tittar runt lite. Vad ska ni göra för roligt idag ?

daydreaming

Godkväll!

Kom nyss hem från mattias , va tvunget att åka hem ganska tidigt eftersom han ska upp och jobba tidigt imorgon.
Vi tog iallafall en tripp på stan idag , eller vi hann bara gå på h&m och MQ eftersom han kollar på mq i flera timmar typ . Sen åkte vi hem och fika lite macka & oboy . Efter de spelade vi lite xbox , de va ett krigsspel som jag inte  riktigt kände för först men sen va de rätt så roligt endå . Shit de måste förbli en engångsförtelse annars kanske jag blir värsta geeken !

Imorgon ska jag vara " den snälla storasyster " , låter nämligen Tilda vara hemma från skolan imorgon. De ska faktiskt blir mysigt . Vet inte riktigt vad vi ska hitta på . Kanske åker ner på stan och käkar lunch . Har ni några förslag ?



Vill ha !


Grymt linne från topshop
Armand från forever21.com  182 kr
Skor från scorett  450 kr


Grey's anatomy

Godmorgon!

Blir en lugn förmiddag idag med , ska vara med mattias senare när han slutat jobbet .
Nu har jag byt ut rocky & drago för en stund för nu ska jag kolla på några avsnitt av Grey's anatomy .
Vad ska ni hitta på idag ?


hooked on you


Under tiden jag funderar på vad jag ska kolla på för film att somna till så hittade jag en ny låt med jennifer lopez . Eftersom jag gillar att dela med mig av musik jag gillar så varför inte tipsa om denna bra låt ?! Sen hur sjukt snygg är inte Jennifer Lopez ??



Hooked on you!

Friday the 13th...

Gokväll gobitar!

Det blev lite bio mys ikväll . Vi bestämde oss för att se Friday the 13th. Shit vad den var läskig . Ni vet panik känslan när något ska dyka upp sådär plötsligt , jo så var det många gånger i filmen . En gång så vart de så himla läskigt så att jag och älsklingen dunkade in huvudena i varan , aj va ont de gjorde !

" 1957 drunknar en liten pojke vid namn Jason vid Camp Crystal Lake. Året efter blir killen och tjejen som ansågs ha ansvaret för pojken mördade av en okänd angripare. Lägret stängs, men öppnas igen 1980 av Steve Christie som anställer några ungdomar som lägerledare. Det finns dock någon som aldrig vill se lägret öppnat igen ..."

Alla ni som gillar läskiga filmer så se den , den va bra . Fast om ni har ett svagt hjärta så kanske ni bör överväga att se någon annan . Man får en ruggig panik känsla , man vill bara blunda och fösvinna för man blir så rädd . Nu blir de movie tajm sen sleepy tajm !


första dagen på lovet !


Har precis lockat klar håret och nu väntar jag på att mattias ska ringa mig . Han hart jobbat idag , passar på att extra jobba hos sin pappa på loven.  Hur skönt är de inte med lov då ?
Idag har jag bara vart hemma och fixat och grejat , hur skönt som helst . Tittar just nu på rocky&drago vilket kanske inte är så ovanligt . När mattias ringer så åker jag nog dit och vad vi ska göra vet jag inte ännu . Några förslag kanske ?

Baby , goodbye


Åh jag vill ha låten nu nu !!
Den var så j*vla bra !  Lätt den bästa hittils i melodifestivalen . De är en klass för sig själva.
Sen hur snygga är de inte då?! De är bra att lyssna på och även att titta på . Jag tror att de har en chans att komma långt!  Ne nu vill jag ha låten :)
Får nöja mig med youtube så länge . Vad tyckte ni om låten ? ( jag är nog inte ensam om att gilla den!)




The boy does nothing


alesha dixon - the boy does nothing
Riktigt härlig låt , hennes röst är väldigt härligt.
Alesha har varit med i den engelska let's dance till och med så att hon vann den. Så hon kan både dansa och sjunga .






Nu  : blir de På spaning med bridget jones på kanal 3 :D 

over to you now

Hej
Idag vakna jag rätt så tidigt men låg kvar i sängen och drog mig med en film . Mycket skönt!
Sen skulle mamsen ner på stan så hon fråga om jag skulle med och de ville jag . Skulle inte shoppa något eftersom vi ska till stockholm på torsdag men hittade en svart/vit randig tröja på Gina tricot och ett par silver örhängen ( lite större ringar) . Sen hittade vi även en klocka som jag ska få när jag fyller år . Nu är de inte långt kvar , fyller år inte nu på torsdag men torsdagen efter de. Då blir jag 18 år!!

Nu ska jag bara spendera kvällen hemme med filmer och serier. Har haft ont i halsen både igår och idag så passar på att vila lite så de inte lbir värre. Vad ska ni hitta på ikväll?




Blir nog lite ben&jerry's som jag knappt åt av något i fredags så har en del kvar!

nightynighty

Efter en myspys dag blir man endå trött så jag säger bara nattinatti gott folk!


with you ♥

Hejsan underbara lördag!

Hur skönt va de att äntligen få sova ut?! Joo de var super skönt . När man vakna hade man fått ett sms från B som lämna oss för Göteborg och sedan imorrn thailand/Dubai , men som sagt hoppas hon får de underbart . De vore ju lite konstigt om hon inte hade de

Idag ska jag äntligen träffa mattias , båda har haft massa plugg den här veckan så vi har tyvärr inte hunnit träffa varandra sen förra lördagen . Vi har ju träffats lite snabbt i skolan och sånt där men de hjälper ju inte , då saknar man honom bara mer . Så vad dagens planer är har vi inte bestämt ännu , han ville bjuda mig på bio så de kanske blir biomys ikväll . De är ju även melodifestivalen ikväll. Men vad vi än gör så vet jag att de kommer bli en super mysig lördag ! ( så som jag har längtat efter den här dagen!) Nu ska jag kolla på film och vänta på att mattias ska ringa mig . Ha en underbar dag !  



mys med ben & jerry's


Kom för en stund sen hem från Vendela . Vi gick och köpte glass på hemmakväll . Jag valde B&Js caramek chew chew , hur god som helst . Fast de flesta ben&jerry's är ju goda! Sen tog vi bussen upp till V och där tittade vi lite på Rocky&Drago och skrattade och pyste.
Ikväll var sista kvällen man får träffa britta för nu kommer hon vara borta ända tills nästa måndag , men jag hoppas hon får de super bra . Kanske att hon kan ta med sig lite värme från thailand till kyliga sverige ?!
Nu ska jag kolla på ett avsnitt av R&D sen blir de sovdags för lilla fröken , godnatt allesammans!

girlpower

Hejsan!
Äntligen lov jippi! Gud va skönt . Idag var det en lugnt och rolig skoldag .  Efter skola vart de en snabbis på stan med girlsen , hade sett ett par ruggit snygga brillor häromdagen så då tänkte jag passa på att köpa dem nu medans de finns. De känns lite tidigt att köpa solglasögon i februari men om man ska få dem man vill ha måste man vara ute i god tid . Så nu har jag ett par till glasögon till min samling , har typ 5-6 st nu.

Ikväll blir de lite tjej mys , kanske hyr en film och köper B&J och myspyser. Britta åker ju till göteborg imorgon och sedan åker hon till thailand/dubai så henne kommer man inte kunna träffa på hela lovet . Hon vill hellre vara borta i värmen än att vara hemma i sverige med oss under sportlovet ;) Ne är glad för henne men dock väldigt avundsjuk!! Nu ska jag sova en blund innan britta kommer hit och äter mat. Ha en underbar fredag !!


nya brillsen


rachel&hayden


Såg att min  favorti från OC Rachel Bilson och Snyggingen Hayden christensen från jumper har förlovat sig. De träffades under inspelningen av Jumper , vilken är en väldigt bra film. De har dejtat sen 2006 så de har ju gått ett tag. Söta tillsammans! Tyckte även om när Rachel var tillsammans med Adam brody från OC .
Hur bra passar inte de här två snyggingarna tillsammans?

fart fylld dag

Godkväll!
Imorse så skrev jag italienska provet , och de kändes oväntat bra faktiskt. Det kändes som att jag kunde en hel del . Så jag hoppas att allt mitt pluggande lönade sig. Sen flöt dagen på bra och redovisningen gick bra och de andra provet kändes också bra. Efter skolan så åkte jag , sofia och britta ner på stan och kikade lite. När vi var inne på cubus och stod och pratade med gugge som jobbade där så var det en kille som snattade två par trosor . Asså gud vad jag skämdes för killens skull. Han var med en tjej och en till kille så antagligen tog han trosorna åt tjejer skulle jag gissa på haha.

Innan vi åkte hem så gick vi till coffe by george och fikade. När jag skulle på bussen ringde pappa och frågade om jag skulle komma direkt till hans jobb för vi skulle gå på hockey senare , så de var bara att hoppa av bussen . Tur att den inte hade hunnit komma så långt. När jag kom dit så gick vi och käkade pizza , underbart va grymt hungrig eftersom skolans lunch var fisk. Sen bar de av på hockey match och brynäs vann med 3-1 mot södertälje.
Nu ska jag ta och sova ! Imorgon är det sista skoldagen sen är det äntligen sportlov , jippi.
Godnatt!

sleep mode

Åh nu ska jag äntligen få krypa ner i sängen efter många timmar pluggande. Gud man blir ju helt slut av att plugga riktigt mycket . Har super ont i höger hand av allt skrivande . Jag lär mig bätte av att skriva ner saker. Nu är de bara att hålla tummarna för att jag kommer ihåg de mesta som jag har försökt fått in i hjärnan. De är ju bra att italienska provet är direkt på morgonen då kanske de finns kvar (hoppas) . Nu har den här veckan har de ju bara varit en massa plugg efter school så har inte hunnit träffa mattias något , så jag saknar honom nå enormt nu alltså!! Kommer bli så underbart när jag äntligen får mysa med honom. Ne nu ska jag finally sova !
Hur gör ni när ni ska plugga , tips?



GODNATT!


hyper plugga + Grey's anatomy



Gud vad trött jag blir på alla dessa italienska ord och termer!!
Ska fortsätta hyper plugga fram till nio för då är de Grey's Anatomy ( något att se fram emot). Fast man vet ju inte jag kanske behöver mycket mer tid till pluggandet , de känns som om jag behöver mycket mer tid än vad jag har . Jag blir väldigt stressad av att inte känna att man kan något. Jag vet att jag kan men inte allt , men jag vill ju kunna allt eftersom jag siktar på de lite högre betyget. Har som sagt två prov imorgon , men ena behövdes inte så mycket plugg till . Ne usch nu börjar tiden rinna iväg , Ciao , Arrivederci!
Ska ni se på Grey's ?

plugg....

Plugg plugg bara en massa plugg...



GG Favvo?

Usch och fy vad less jag är nu !! Nu har jag pluggat massa till båda mina prov på torsdag , men de känns som om inget har gått in i hjärnan och de gör mig väldigt stressad . Nu ska jag ta och göra mig ordning för lägg dags och sedan kanske kolla på ett avsnitt av Gossip girl.  Godnatt !


Vilken är din favvo av dessa tre ?:)

Bugsy

Hej!
Skönt nu är även tisdagen avklarad. Hade engelska redovisning som gick bra , skönt då har man den avklarad. Ikväll vad ska man göra dådå , joo man ska fortsätta plugga på en massa prov JIPPI!!  Men gud va skönt på torsdag när alla proven är avklarade och man kan äntligen ta de lugnt och så är de ju äntligen sportlov.

I helgen så kollade ju jag och älsklingen på Bedtime stories och där finns de ett super gulligt marsvin som heter Bugsy . Mattias sa att han liknade mig för att jag har stora ögon plus han tycker att mina kinder är stora. '



De va ju tur att han var söt annars kunde han ju fått ett slag eller två!

Charterhjältar


Gokväll!
Nu har jag suttit och pluggat ett tag och vi får hoppas att något har fasnat iallafall. På torsdag har jag två prov och en redovisning så de blir mycket plugga dagarna fram över .

Klockan 8 idag så var de premiär för Charter hjältar på kanal 5 . Jag tyckte att de var väldigt bra . Jag gillade Nicholas , han var riktigt härlig. Jag skulle själv vilja prova på att jobba som reseledare och såna saker utomlands några år. Tyckte lite synd om Nicholas när han hade letat runt som en tok efter raketer sen fick han inte ens tända dem . Såg ni på Charter hjältar ? isåfall tyckte ni om det ?

Italienska

Hejsan!
Är hemskt trött idag , skoldagen gick ju rätt fort endå . Nu har jag precis ätit och nu ska jag sätta mig ner och rå plugga inför mitt italienska prov som jag har på torsdag . De är ju så himla mycket man ska kunna . Ungefär 170 glosor ! Sen tillkommer massa verb osånt där . Så önska mig lycka till nu!


Här får ni ett lite smakprov på de första vi fick lära oss

Hope and glory


Jag gillar faktiskt måns låt och sen är han ju väldigt snygg också!
Gillade ni också Måns ?

en underbar alla hjärtans dag!

Godnatt gott folk!
Är sjukt trött , ögonlocken hänger !
Har haft en underbar dag tillsammans med min mattias . Vi började med att äta lite myspys frukost , sen drog vi oss tillbaka till sängen och kollade på Bedtime stories med Adam Sandler riktigt bra film . Den handlar om att han berättar godnatt sagor för sin systers barn och de barnen berättar händer i verkligheten. Sen åkte vi till affären och köpte lite gott till kvällen och sen kom hans pappa och hämtade upp oss för att sedan åka ner på stan och hyra film och köpa max ,  Mums!!. Vi hyrde Gray matters , handlade om en tjej som heter Gray och hon blir kär i sin brors tjej . Den var också väldigt bra .
Tack för ännu en underbar kväll gubben! älskar dig!
Ne man kanske borde tänka på att sova snart , fast de kommer säkert bli en lite film som man endå kommer somna till . Var er alla hjärtans dag bra ?
Godnatt!




Två jätte bra filmer , rekomenderas att se !

Alla hjärtansdag!♥


Glad alla hjärtansdag !
Vad har vi för planer idag då , vi fundera på att kanske gå på bio ikväll igen . Mattias sover fortfarande men så fort han vaknar så ska vi väll ta och bestämma oss vad för mysigt vi ska göra . De här är vår andra alla hjärtansdag tillsammans , fortfarande lika undrbart. Förra året tror jag vi var på bio , kanske att vi såg what happens in  vegas. De är ju super mysigt med alla hjärtans dag men jag tycker nästan att man ska vara kärleksfull jämt som om de vore alla hjärtans dag varje dag , sen kan man ju krydda på denna dag lite extra .Vad ska alla ni andra hitta på för myspys?  Nu ska jag väcka mattias . Ha en underbar Alla hjärtansdag ! ♥

Helt underbart

Godmorgon och glad alla hjärtansdag ! ♥
Gårdagen var helt underbar! Började med god mat på Helt enkelt . super mysigt .Mattias hade aldrig ätit där och jag rekomenderade robban's heta fräsare och nu har han ett nytt favvo ställe och favvo rätt. Efter några timmar där så bar de av till bio , Rosa pantern 2 såg vi. Den var hur kul som helst . Ni som sett 1a kan tänka er hur rolig den var. Den var lätt värd att se ! Sen åkte vi hem till mig och myste och sov. Verkligen en lyckad kväll!
Nu har jag precis klivit upp och är ny duschad så ska fortsätta göra mig klar inför ännu mer mys nu på Alla hjärtans dag . Hej så länge!


underbart mysig fredag


Nu har jag precis fixat klar mig inför kvällen . Jag och älsklingen ska äta först super god mat på Helt enkelt sedan blir det Rosa Pantern 2 på bio . Riktig mys kväll ! Hoppas ni får en underbar kväll , de kommer iallafall jag få !

Resturang & bio mys!



Godmorgon!
Igår efter skolan så åkte jag och mattias ner på stan för han ville kolla på lite kläder nu när han fått presentkort när han fyllde år. Jag hittade en söt väska på hm som jag köpte . Sen åkte vi hem och låg och kolla på film , var så jäkla slut igår .

Idag är de hyffsat kort dag i skolan . Efter skolan blir de direkt hem och byta kläder och fixa för senare ska jag och älsklingen ut och äta på Helt enkelt och sedan bio . Kommer bli super mysigt.

Imorgon är de Alla ♥-dag!


lite kan göra så mycket!

Hejhej!
Igår efter skolan så åkte jag hem till älsklingen för att han fyllde 18 år . Han var jätte glad över väskan som han fick av mig . Sen fick han en massa present kort oså , han fick även en touch mobil så nu vill jag också ha de ju . Fyller år om 3 veckor så ska hitta en jag vill ha så kan jag önska mig de .

Idag när jag kom hem från skolan höll mamma och Tilda på att möblera om i hennes rum , så sa jag att jag vela byta säng med henne för den är större så då helt plötsligt möblera vi om mitt rum och nu är de super fint , är hel nöjd. Tänka att de där lilla kan göra så himla mycket!
Nu ska jag springa och klä på mig ordentliga kläder för pappa kommer och hämtar mig stax så ska jag följa med och kolla när Theo har skidskola . De ska bli kul att de lillen på skidor . Men nu måste jag skynda hejdå!



jag och Theo!

grattis älskling 18 år!


GRATTIS ÄLSKLING PÅ 18 ÅRS DAGEN!
idag blir min söta älskling hela 18 år , grattis!

ledig

Godkväll !
Idag så har jag tagit de lugnt ett tag på morgonen , sen var jag tvungen att åka och kolla min syn för körkortet . Som jag visste så är jag närsynt men jag tror att de har blivit lite värre , fy emma ! Så nu måste jag verkligen hitta ett par nya snygga glasögon. Sen åkte jag hem och bakade lite kolakakor . Sen har jag även pluggat lite till provet som vi har imorgon.
Imorgon så blir min lilla pojk hela 18 år ! Så efter skolan så blir det till att åka dit och fira honom . Jag hoppas verkligen att han tycker om min present och mitt fina grattis kort jag gjort åt han . Kan ju säga att han verkligen inte förväntar sig de han kommer få . Tur att vi har sovmorgon imorgon så att jag kan vara vaken klockan 12 och sms grattis till honom. Nu ska jag plugga lite och sedan kolla på en film . Godnatt !

Det nya Gossip girl paret!


Först kom de fram att Blake Lively ( Serena ) och Penn badgley(Dan) i serien Gossip girl inte bara var ett par i serien utan i verkligheten också . Nu har ett nytt Gossip girl par kommit fram , nu är det mellan Ed Westwick ( Chuck ) och Jessica Szohr ( Vanessa ) . De har setts pussas när de var fast på en flygplats och även när de var på en basketmatch tillsammans , gulligt .  I serien är ju de här två inte direkt bästa vänner . Jag tycker att de passar jätte bra tillsammans. Jag älskar gossip girl så de var ganska roligt att läsa att de två var ett par . Vad tycker ni andra om de nya gossip girl paret ?


Helt hysteriskt!

Godkväll!
Igår var jag ganska så trött , va hemma hos älsklingen och hade lite lördags mys . Kollade lite på melodifestivalen och måste säga hur fan kan Caroline af Ugglas gå vidare ? va de så många som verkligen tyckte att hon var bra ?

Idag så var jag också med älslingen och vi tog de lugnt , kollade på national treasure 2  . Var längesen man såg den faktiskt och den är ju bra . Sen vid 6 tiden började de komma lite folk hem till mattias för han skulle ha ett lite kalas för sina närmaste vänner eftersom han fyller på tisdag . Vi började äta smörgås tårta som han mamma hade gjort och de följdes av en super god marängtårta med hallon . Efter allt mat och fika så tog vi fram ett sällskap spel som heter " helt hysteriskt " väldigt roligt . En rekomendation för er som gillar sällskapsspel ! Lite kort - en person har tar ett ord som de andra ska gissa ut genom att få svar på olika frågor , genom spelets gång så kan man enskilt eller alla få ett eller flera tvång . Man måste t.ex. avsluta allt man säger med " Fast de menar jag ju förstås inte "   , de blir skit kul när någon får flera tvång samtidigt. Men om någon märker att en person inte gör sitt tvång då får man flytta sin pjäs och tvånget försvinner.
Nu blir de mys med en film , har ju som sagt studie dag imorgon , godnatt!


riktigt kul!

lyckad kväll!



Godmorgon!
Gårdagskvällen blev super lyckad och de var super trevligt. Vi började hemma hos Linn och hade de skojjigt sedan lite senare så drog vi vidare till en annan fest , där träffa vi på några andra kompisar mycket trevligt. Idag ska jag nog vara med mattias , vad vi ska göra vet jag inte riktigt . Men nu ska jag göra mig iordning för lördagens händelser . Ha en mysig dag !



fest

Hej äntligen fredag !
Idag så började dagen med ett svenka prov som jag tror gick hyffsat . Sen rullade dagen på . Ikväll så blir det fest med några tjejer i klassen , mysigt värre . Så nu ska jag ligga och vila ett tag tills de är dags för käk och dags för att göra sig iordning för att åka iväg . Nu blir de mys med en film eller något . Ha en mysig fredags kväll!!



Broken strings


Tummen upp för Broken strings-James morrison ft. Nelly furtado.
Riktigt härlig låt  , lugn och skön . Håller ni med mig ?



You can't play on broken strings
You can't feel anything that your heart don't want to feel
I can't tell you something that ain't real


dream

Godmorgon!
Idag så vart de en liten sovmorgon för att vi inte skulle ha språk , väldigt skönt . Att få sova 1-2 timmar extra känns rätt länge , bara den lilla tiden hjälper. Inatt så har jag drömt två ganska hemska drömmar , fast båda va relaterade till varandra . Första va typ att jag och min familj satt i en buss och var judar som va tagna av hitler . Vi satt längst bak så jag öppnade fönstret och hoppade ut sen skulle resten av familjen också hoppa ut fast längre fram , sen fick jag gå och vänta på att få svar om dom kom eller inte . Usch de va så himla jobbigt och sorgligt. Hur kan drömmar vara så verkliga ? och sen när man vaknar kan man känna sig ledsen om man drömt nå sorgligt. Ne nog om de ska fprtsätta göra mig klar för skolan nu . Ha en bra torsdag ♥

måste plugga...


Nej , nu måste emma börja plugga hur mkt hon än inte vill!!

förslag?

hejsan!
Home från school nu . Kort och skön dag idag . Efter skolan gick vi på stan en stund och letade present åt mattias , han fyller ju 18 år på tisdag . Hittade iaf en sak ( kan ju inte skriva utifall han läser! ) , men sen vet jag inte riktigt vad ska hitta på mer åt honom . Någon som har några förslag på present åt en kille som fyller 18 år ?

Jag hittade en tröja på vera moda som jag köpte även då jag inte skulle kolla på saker åt mej men är man tjej och tycker om kläder så är de svårt . Snart är de väll dags att göra lite plugg , har svenska prov på fredag så ska sätta mig med de ett tag. Hörs!


min nya tröja :)

cosy

Hejsan!
Filmen var iallafall jätte bra . Man hade ju ganska höga förväntningar eftersom boken var så himla bra , men filmen höll rätt hög klass endå . Den var ju väldigt sorglig och tror att de flesta fick tårar i ögonen. Men många gånger så la dom en ganska rolig kommentar när de blev sorgligt så jag började skratta ist sen så är de ju ganska roligt också när alla sitter och snyftar .
Idag har de varit en lång skoldag men de gick endå bra tack vare alla goa tjejer. Efter skolan åkte jag hem till min underbara pojkvän. Idag är de ju tisdag vilket innebär att gossip girl , how i met your mother och one tree hill kmr ut så kollade vi självklart på de. De blev super mys tisdag.
Vi tittade aldrig på one tree hill så ska nog ta och göra de nu och sedan ta och sova . Godnatt !


GG är sjukt bra!

Bio mys

Hejsan!
Idag var de en sån himla depp dag , allt har känts helt värdelöst . Usch! På idrotten idag var de väll ganska så roligt för då fick vi åka i rullstol och spela blind sporter , de måste ha varit en rolig syn när vi rulla runt på golvet och försökte få tag i bollen . Nu så ska jag britta , vendela och jessica gå på bio för att liva upp vardagen lite . De blir i taket lyser stjärnorna . Hoppas den är bra . Vad ska ni hitta på ikväll ?



ullis i rullstol

pic's





Lite bilder från gårdagen , säger bara en sak de var hur trevligt som helst ! Det ska göras om brudar de är ett som är säkert! Nu blir de sovdags för att ta nya tag i skolan imorgon . Sov gott !

20 underbara månader♥


20 underbara månader med älsklingen idag , grattis till oss ! ♥

underbar kväll!


Kom för en stund sen hemma från kvällens fester . De hela började med mat och jätte trevligt mys hos linnea där vi var ett tag . Sedan åkte vi till hille där de var fest för någon kille som fyllde 18 tror jag , men vi stannade inte där så länge utan vi drog tillbaka till stan , hem till en kille som bodde där så var vi där och hade trevligt ett tag . De var hur mysigt som helst ikväll . Måste göras om med alla underbara tjejer !! Ne nu måste jag sova , godnatt allesammans :D

RSS 2.0