Montalbano

Har nyss kommit hem från en kompis. Vi kollade på Kommisarie Montalbano, man kan säga att det är en italienska version av wallander. Har börjat gilla det starkt. Sen blev det repris av allsång på skansen... hade dock redan sett det.
Imorgon ska jag iväg tidigt för pappa hade ett jobb åt mig. Så om jag åker iväg tidigt är jag nog klar på eftermiddagen för det skulle bara ta några timmar. Skönt att få lite pengar iallafall. Ska väll sova nu så jag kan hålla min plan att åka vid nio, vad tror ni om det?


beachvolleyboll

Åhhhh, är helt slut efter en hel dag på fjärran. Som sagt vi bada, solade och spelade volleyboll. Tror jag brände axlarna lite, måste blivit när man står på volleyboll plan med ryggen mot solen. Nu är jag hemma och ska ta en dusch sen måste jag faktiskt lägga mig i sängen några minuter och vila!


Samma vanliga

Hade en super trevlig dag igår hemma hos Petra. Vi badade och solade och på kvällen åkte vi och käkade på söderhielmska gården, det var super gott.

Idag blir det fjärran med Jessi och Malin. Jag och Jessi ska först cykla och pumpa en boll så vi kan spela lite beach på fjärran. Ska packa väskan nu, tjing!

sommar & sol


Vi var på Fjärran hela dagen , solade och svalkade oss sen spelade vi ganska så mycket volleyboll. På kvällen bar det av hem till malin där vi satt och mös med chips och dipp på hennes altan.
Imorgon ska jag hem till lille brosan och bada i deras swimng pool så ska väl sova nu så man orkar med solen imorgon. Godnatt!

fjärran

Snart ska jag cykla och träffa Jessi och så ska vi åka och handla lite picknik. Sen blir det fjärran för sol och bad. Som sagt dagarna blir ju lite enformigt nu när det är sol men man vet aldrig när den försvinner så det är lika bra att passa på. Nu ska jag packa väskan. Ha en bra dag!




Volleyboll

Efter maten tog jag min cykel och åkte hem till Vendela där hennes familj satt och skrek för det var fotboll på tv. Efter ett tag åkte vi ner till b-skogen. Vi skulle möta Jessica och Emma. Vi hade med en volleyboll så när vi kom dit var det några från ett annat land och de såg att vi hade en volleyboll och frågade direkt om de fick vara med. Klart de fick, bara roligare om man är fler. Tror nog vi spelade i flera timmar. Riktigt skoj var det. Jessica och Emma som hade med sig picknik, det blev en sen picknik med myggen så vi gav upp och cyklade hem. En väldigt rolig kväll måste jag säga och dem som vi träffa va väldigt trevliga.

Imorgon ska jag, Jessica och Vendela cykla till Fjärran för sol och bad, myspys!


ger upp

Nu har jag gett upp för idag, efter att ha löst tre korsord i veckorevyn så fick det räcka. Nu syns det nog lite att jag varit i Kreta vilket känns bra. Ska jag ta det lugnt en stund i skuggan och vänta på att vi ska grilla, yummie!
Nu skulle jag visst ut och hämta min cykel som varit på lagning, Tjing!


sunshine


Sitter ute på altanen i värmen med veckorevyn!:D

veckorevyn

Kom hem för en liten stund sen, tog en liten promenad med Jessica. Vi gick även förbi ica och köpte glass och en tidning. Så nu ska jag ta och lägga mig i min sköna säng och läsa veckorevyn!


Shopping

Kom nyss hem från stan, har varit på en lite shopping runda med mamsen och Tilda. Hittade faktiskt ett par saker, dock behövde jag inte men det är ju roligt att ha nya saker.


En hög midje kjol H&M 199:-


Sen blev det också en bikini. Den var på rea så varför inte?! 49.50:- per del på H&M.
Hitta också ett armband på Indiska 49:-, perfekt nu när man blir brun!!

Bad & jordgubbskräm, mums!


så himla härligt!



Sen blev det jordgubsskräm till lunch, enkelt och bra en sån här varm dag!:D

Poolen

Just nu håller vi på att fixa poolen så att vi kan hoppa i och svalka oss. Det är ju ruskigt varmt ute men ska inte klaga. Snart ska vi bada!


Poolen

tandläkaren

Sådär ja, var nyss hos tandläkaren och allt gick prima. Allt såg jätte fint ut och inga hål! Jag har faktiskt aldrig haft ett hål så jag måste vara ganska duktig och ta hand om mina tänder.
Idag är Tilda hemma med mig och vi har nyss ätit frukost. Ska väll snart bege oss ut i solen. Det är klar blått på himlen och solen värmer så härligt! Ha en bra dag i solen :)


Söta Tilda

ren och fint

Åh på eftermiddag var jag på sånt himla dåligt humör ,så efter vi käkat middag gick jag upp till mitt rum och la mig i sängen för att titta på privileged. Men bara efter en stund fick jag så dåligt samvete över att mitt rum var helt kaos. Så jag satte på spotify och tog tag i det hela. Jag verkligen stor städade, slängde en massa skit, damsög och byte sängkläder så nu är det super fräscht. Sen var jag tvungen att ta en uppfriskande dusch. Ska ta och kolla på sex and the city filmen och sedan sova. Ska till tandläkaren klockan 9 imorgon bitti, jippi!



Fick bli hjärt täcket ♥

sol

Jo det gick riktigt bra att springa faktiskt, väldigt varmt. Sprang runt 5 km och det är jag väldigt nöjd med. Ska nu bege mig ut i solen som alla andra dagar, ne men man måste ju passa på när den är framme. Nu kom mamma och Tilda hem, hoppas de ska fylla på poolen, skulle svalka skönt!


Jogging

Nu ska jag ut på en lite jogging tur i det fina vädret. Kanske att jag kommer att dö för att de är så varmt men ska göra mitt bästa. När jag kommer hem blir det att vila i solstolen ♥



Morden i Midsomer

Så underbart med sol! Idag blev det väldigt varmt så man orkade inte va ute hela tiden, fick ta pauser i skuggan. Jag som ville shoppa men det kan man ju inte göra när det är sånt här fint väder, får spara det till någon dag då det är dåligt väder.

Ikväll ska jag vara hemma och mysa med mamma. Vet ni vad som börjar på tvn idag förutom Allsång på skansen ? Jo Morden i Midsomer!! Som jag har längtat. Det är en riktig favorit. Ser på det varje sommar med mamma, kan tänka mig att jag inte är ensam heller? Eller att titta på det överhuvudtaget?


Privileged

Åh vilken underbar dag! Har inte gjort något annat nästan än att ligga ute i solen. Mot kvällen följde jag med mamsen ut på mio och köpte en lampa. Hoppas de blir lika fint imorgon!
Nu ska jag titta på några avsnitt av privileged. Hur snygg är inte grannen Will då? Har ni börjat titta på det?



Will är han upp till vänster


sommar & sol

Nu äntligen har sommaren kommit till Sverige. Nu ska man äntligen få lägga sig ut och sola. Just nu dök de dock upp ett moln men så fort det är borta ska jag ut och lägga mig och pressa.
Hörs senare!



picknic

Gårdags kvällen var väldigt trevlig, dock fick vi inte dansa som vi tänkt men som sagt det var väldigt trevligt ändå. Vi började med att gå och ta några drinkar på ett ställe. Bordet bredvid oss satte det sig ett grabbgäng som pratade engelska, vi tänkte direkt vilka töntar typ. Efter att vänt sig om till vårt bord ett antal gånger så frågar en av killarna ifall vi vill komma över till dem. Ja varför inte, en pratade iallafall svenska men sen visade sig att tre pratade svenska. Vi satt där med dem hela kvällen och pratade och drack. De var väldigt generösa och bjöd på ett antal glas. Trevligt hade vi!

Idag har man ju varit lite små seg, men har legat ute i solen ett tag.Vi har även tagit fram poolen idag vilket passar bra till veckans fina väder. Kommer vara skönt att kunna svalka sig när man ligger och pressar.
 Mot kvälls kvisten åkte jag och Jessica ner till boulognerskogen för att träffa vendela och ha lite picknik. Det var myspys, vi spelade lite volleyboll och spelade kort då vi inte fikade!



pigg?

Hejsan
Hade en väldigt trevlig dag igår även då jag bara umgicks med vuxna. Vi satt ute hela kvällen så de vart ganska så kyligt mot slutet måste jag säga.
Idag känner jag mig jätte trött men det ska bli ändring på de lite senare för då ska jag träffa Jessica, ska först hem till henne ett tag och sen ska vi ner på krogen och röja loss där. Kanske borde ta en sov stund nu så kanske jag blir piggare eller tvärtom?! Nä hur som helst ska jag ta en dusch så man blir lite fräsch och förhoppningsvis lite piggare. Hörs senare !


midsommar

Glad midsommar!:D

Vädret har väll inte direkt börjat på den bästa sidan men nu framåt eftermiddagen tror jag de börjar spricka upp och solen tittar fram. Ja så vad händer idag, ska om någon timme med familjen hem till en annan familj och äta mat och maräng tårta som mamma står och gör nu. Får se om de kanske blir några roliga lekar också. Kanske skulle träffa Jessica lite senare men vi får se hur de blir med det. Det blir nog hur som helst en trevlig midsommar. Hade önskat att älsklingen var här hemma och så vi kunde mysa, men men sånt är livet. Nu ska jag göra mig iordning.
Ha en bra kväll!


En hel dag

Oj oj oj nu är jag äntligen hemma efter en lång men rolig dag. Dagen började med att vi åkte ut till moster och gick ut på en promenad med hunden och gick och tittade på deras föl. Sen gick vi tillbaka för lite lunch, korv med makaroner. Efter det blev de lite efterrätt som jag och Tilda hade med oss, super god honungsmelon. Sen var det dags för lite mellanmål för Elliot och vi satte oss i vardags rummet och spelade mario cart på Wii. Det var faktiskt roligt, lite svårt för Tilda i början. Hon satt och svängde med hela kroppen, men hon blev bättre och bättre. Som sagt tränar man så blir man bättre och bättre.

Sen vid fyra tiden åkte vi och stor handlade lite och möte även upp mamma där. Så då kunde man plocka på henne lite saker som hon inte hade tänkt sig. Efter att ha varit på affären någon timme skjusade mamma hem mig till pappa och Theo.  Käkade lite mat och så där, sen tog vi en tur och övningskörde. Det gick väldigt bra. Körde hem till Jessica för att titta på lite film. Det blev " Buss till Italien" , rolig men endå lite knepig. Efter filmen var det sex and the city på tv så då kunde jag ju verkligen inte gå hem mitt i det. Men så fort de var slut så kände jag att de var dags att gå hem innan jag somnade i soffan. Så nu är jag hemma i min sköna säng. Ska ta ett avsnitt sex and the city innan jag släcker ögonen för denna dag!


gull plutten :)

Hos moster & Elliot

Godmorgon!

Har väckt Tilda och tittat på pippi medans vi åt frukost, mysigt!
Nu snart kommer mamma så åker vi hem till moster. När vi kommer dit skulle vi gå ut och gå med hunden och gå och titta på deras föl som hade vuxit sen sist vi va där. De allra bästa är att få träffa Elliot !

Nu ringde mamma och sa att vi skulle gå ut så måste rusa. Ha en bra dag !


Ayo Technology

Min absoluta favorit just nu, super bra låt!!


promenad

Nu ska jag ut i kvälls solen på en härlig promenad med min vän Jessica :D


Värme

Hej!
Kanske att de vänder nu och blir riktigt sommar nu. Solen är iallafall framme fast de är lite molnigt. Vill ha massor med sol nu så att man kan behålla brännan som man fick på kreta.
Idag har jag iallafall fått varit ute i solen att tag förutom då jag hämtade Tilda och åkte och köpte glass. På vägen hem träffade vi hennes kompis. Hon frågade om hon ville med henne och hennes mamma på en cykel tur. Så där blev jag ensam ett tag. Gör inte så mycket ska endå spendera hela dagen med henne imorgon. Mamma ska nämligen skjusa ut oss till moster och kusinen Elliot så ska vi vara där under dagen. Ska bli väldigt mysigt.

Idag är det tredje dagen som Mattias är borta och de känns faktiskt inte så hemskt jobbigt. Kan de bero på att de är bättre väder? Dåligt väder gör ju faktiskt en på väldigt pissigt humör. Igår så var tanken av att han ska vara borta tre hela veckor ganska så jobbigt men idag är de bättre. Så nu hoppas jag bara att dagarna rullar på så här bra som denna så är han snart hemma igen.

Idag fyller Ulrica ( mattias mamma) år , så stort grattis till henne!



vill tillbaka

Hej där!
Har gått ett tag nu, men har spenderat den mesta tiden med min älskling för igår åkte han till Spanien och ska vara borta i 3 hela veckor, hur ska jag klara mig?!
I lördags var det iallafall fest här för mamma fyllde 40 år så de var fullt hus. Det var väldigt roligt, massor med mat, trevligt folk och en trubadur som spelade massa bra låtar.

Idag har jag vart hemma med lillesyrran, åkte ner på stan och hyrde några filmer. Tror hon är ganska glad över att få vara hemma från skolan. Om ett tag ska jag åka och träffa britta och vendela, grilla lite och ha de mysigt.



Vill tillbaka !!


hemma från kreta

Hej hopp i kylan!
Kom hem från en underbar vecka i kreta igår. Vi har haft soligt och varmt varje dag. Det har varit runt 37 grader så de vart ju värsta skillnaden när man kom hem till denna kyla. Ja vad har vi gjort i kreta? jo sola, badat och shoppat massor!!

Idag var de skolavslutning och ska snart åka hem till Vendela och äta middag med några tjejer. Sen senare ska jag dra ut med Jessi på krogen. Ska bli roligt att umgås med alla igen. Men nu har jag inte tid att skrive mer måste göra mig i ordning.


Kreta!


Sådär ja då har man packat de sista och nu är det bara att ta det lugnt. Idag när man vakna var de värsta regn vädret men de gjorde inte mig så mycket eftersom om några timmar flyger jag ifrån det. Det ska bli så himla skönt att få komma bort till sol och bad. Ni får ha de så underbart i Sverige!

sista dagen


 
Hej
Idag hade vi APU så eftersom jag endast hinner vara med på en dag så valde jag att vara hos mamma. Var väldigt lugnt och skönt.
Efter jag slutat möte jag upp Mattias på stan och inhandlade lite shorts oså åt honom. Sen åkte vi hem till honom och kollade klart på Austalia. Himla bra film var de. Var lite skeptisk mot den från början.
Nu har jag packat nästan allt och ska försöka lägga in lite musik på ipoden. Sen måste jag nog ta och sova så man är utvilad tills imorrn.  Klockan 1 går tåget till Arlanda och sen går flyget till Kreta 5.
Så vi hörs imorrn godnatt!


Kreta imorgon!

2år

Idag har jag och Mattias varit tillsammans i 2 underbara år!



RSS 2.0