elsas värld

Har äntligen införskaffat mig Elsa värld så ligger ute i solsängen och läser. Har snart tagit mig igen halva boken på bara nån timme. Riktigt bra.


marknad & bröllop

Har haft en mysig dag med tjejerna, vi har varit på marknad och kikat. Köpte bara de enda man brukar köpa remmar! Även då det var mysigt med marknad så märkte jag att de inte var något för mig riktigt :)

 

Nu har jag vilat i soffan för jag har en djavulsk huvudvärk...

Tittar på bröllopet i Monaco. Hur vacker är hon inte?!

 

Nu ska jag ta en dusch och hoppas att min huvudvärk går över så att jag kan gå ut och ha en rolig kväll med mina kompisar :)


En favorit

Godmorgon,
Har precis läst klart boken Elsas mode och måste nästan springa till närmaste bokhandel och köpa 2:a boken Elsas värld för den var så grymt bra. Läste ut den på 2 dagar. Det gick inte att slita sig. Det är ju en typisk tjej bok. Den innehåller ju allt från mode, män, sex och kärlek. Elsa jobbar sig från att inte ha så mkt att komma med till att hon får allt hon vill fast dock är inte vägen dit smärtfri. Så om du inte läst Elsas mode, gå och köp den eller låna den nu. Du kommer vara fast!


sleep tight

Nu är ögonen inte öppna mycket! Så godnatt och sovgott:) Imorgon är en ny dag med nya äventyr :)


asleep at heavens gate

Åh vilken dag. Var riktigt trött och seg när jag vakna. Igår var vi ut och käka för att fira Martina som fyllde år. Sedan gick vi ut på några olika ställen och drack lite drinkar. En ritkigt rolig kväll.
Mindre roligt vart det att jobba idag. Var inge bakis och började inte jobbet först än 15.00 men jag var rikitgt trött.
Lugn som bara den var det¨på jobbet så det blev man ju inte piggare av.
Överlevde dagens arbetspass och har nyss legat i soffan med familjen och kollat på dirty dancing.
Nu blir det sängen och sova, imorgon blir det liten utflykt med tjejerna :)

Martinas födelsedags drink

 

En lugn dag på jobbet


RSS 2.0