fredag, vänner och vin

Äntligen är den efterlängtade fredagen här, underbart! Nu ska jag snart bege mig hem till Jessica för lite vin, senare ska vi möta upp några kompisar och gå ut och sätta oss och dricka och snacka skit. En trevligt kväll helt enkelt. Vågar inte säga att de blir en lugnt kväll för sist vi sa att vi bara skulle ta de lugnt och dricka lite vin blev de tvärtom, blev nog ett eller två glas för mycket vin! Ha en mysig fredag! 


wonderful

Nyss tagit ett riktigt skönt bad med hårinpackning och ansiktsmask! Var effektiv idag och städade mitt rum super fint och vek och hängde in kläderna snyggt i garderoben, nöjd!
Idag fyllde Tilda 9 år så de har varit kalas här nästan hela kvällen. Ska äntligen få lägga mig i sängen  och kolla på film. Godnatt!

du i mina tankar!


Lycka

Idag har jag lagt de gamla bakom mig. Har lagt det i min minne låda som man kan ta fram och titta på de roliga som var förrut. För vem säger att de som var förr är lika roligt nu?! Jag ska sluta grämma mig om de som beter sig idoitiskt och bara njuta av tillvaron och vara extremt lycklig för att jag har såna underbara vänner som tar hand om mig. När jag har dem behöver jag inte några killar som bara beter sig som idioter och klistrar sig fast på hjärnan.

Nu ska jag iallafall iväg på stan en sväng och träffa Jessica. Senare ikväll blir det tjejkväll hemma hos Mimmi med vin och annat gott. Eventuellt att vi går ut någonstans också! Kommer blir mys!
Ha en bra fredag!

Let's have a toast for the douchebags

Just nu är jag på halv kasst humör. Hade inte alls behövt varit de om inte en vis person bara låtit mig vara. Hade precis släppt den här personen ännu en gång och trott att vi aldrig skulle höras mer men ne så fel jag hade. Får ett samtal av den här personen när jag är i Åre och den personen vill komma och hälsa på mig när jag kommer hem från Åre och självklart även efter allt som vart så gillar jag ju endå den här personens sällskap så jag svarar ja. Men självklar nu när det var menat att personen skulle komma börja den vela och vill att jag ska komma till den istället och sen skulle vi höras igår och bestämma, men då svarar den inte på sms och ringer mig heller inte. Varför är det alltid att den här personen alltid ska dyka upp och visa att den finns så fort jag glömt den?! Det är så grymt frustrerande!! Dags att inse att de är dags att skita i den här personen på riktigt den här gången.
Ska iallafall träffa Linnea senare och då får jag komma ut lite och bli på bättre humör.


lyssnar på den här låten så blir man lite glad!


coming home


Åre- petter & melody club

Hemma från Åre nu. Alltid skönt att komma hem när man har varit borta. Oj så roligt vi har haft denna vecka!! En massa party,bräda, mys och skratt. En dag var vi på Dippan och kollade när Melody club var där och spelade. Petter var även på bygget och spelade. Grymt!
Åre toget var inte stort men det var mysigt. De var rätt bra drag där uppe!
Avslutade 2010 på bästa sätt och började 2011 super bra.

Nu är det en vecka kvar av ledigheten. Idag blev de en vända på stan med Paula och inhandlade ett par nya skor.
Ser fram emot vad resten av veckan har att erbjuda. En speciell person kommer eventuellt hit på onsdag och de kommer bli trevligt. Var ett tag sen vi såg nu.

Nu ska jag kika på tv och sen sova skönt i min säng, godnatt!'
RSS 2.0