mums

Idag vakna jag och Tilda och tog de lugnt och åt lite frukost. Sen åkte vi hem till mormor. Fick hennes underbara köttbullar till lunch, mums. Efter lunchen blev det en tripp till stan och handlade lite och även en varsin godis påse. Det är guld att vara med mormor. Blir ett besök där även på söndag och då kommer kusin vitamin också och förhoppningsvis bjuds det på köttbullar då också :D

UP

Idag var jag uppe redan vid halv 9. Vad händer jag vaknar tidigare och tidigare för varje dag. Men de var väll endå ganska bra för nu kan jag ta de ganska lugnt. Vid elva ska jag ner till Petras jobb och sen ska vi hämta min lillebror Theo. Vi ska käka lunch och sen ska jag och Theo gå på bio. Tror att vi ska se UP. Någon som sett den ?rosa bandet

Döden, visst är den rätt hemsk? Ja vi ska ju alla dö någon gång men kan inte alla bara få dö när de levt ett långt liv, när de fått upplevt allt de vill göra och vara friska och bara somna in när stunden är kommen. Men nä tyvärr så är livet helt enkelt inte rättvist.
Här i veckan så berättade mamma om hennes jobbar kompis som hade hittat en knöl i bröstet i början av sommaren men hon var för rädd att gå och kolla upp den. Hon tog sig i kragen nu i höst och nu i veckan fick hon beskedet att hon hade bröstcancer. Förstå vad hemsk att få ett papper där det står att man kanske ska dö snart, förstå vilken dödsångest. Hon är knappt 40 år och har barn i 13-16 års åldern. Hon har knappt levt sitt halva liv.
Nu ska vi verkligen hålla tummerna att allt kommer att gå bra. Tack vare rosa bandets insamling så hoppas jag att de kunnat forska fram nå vettigt.

Imorgon ska jag gå och köpa ett rosa band. Inte bara för att hjälpa andra som har bröstcancer utan även dem som får det och vem vet en dag kanske man själv får de och då kanske man är glad för att man inte va så där snål och skänkte en slant till forskningen. Men nu ska vi peppa peppa ta i trä att man inte får bröstcancer. Men jag tycker att varenda kvinna borde tänka att man kan stödja rosa bandet på så många sätt. Visste ni att nu i oktobet kan man stödja rosa bandet genom att handla visa saker på apoteket, ica, stadium, lindex, hårfärg och en massa annat. Sen finns de ju så klart de hederliga rosa bandet som man har på jackan.


Här kan ni gå in och läsa massa och kolla vad ni kan köpa som stödjer rosa bandet :)
http://www.cancerfonden.se/Rosabandet/Stod-oss/Olika-satt-att-ge/Kop-Rosa/


Grattis B !

Idag fyllde bästa B år. Var på kalas hos henne igår, det bjöds på soppa & tårta och en massa andra go saker. Det var super mysigt. Men så idag när jag kom till skolan passade jag på att pynta hennes skåp lite grann. Så här såg det ut :


you make my day

 

Åh har nyss averkat ett avsnitt av gossip girl, det är ju så bra! Borde egentligen ha pluggat men är för trött för de och då känns de onödigt att ens försöka. Den här veckan har de varit väldigt svårt att koncentrera mig på skolan.

Ska ta och sova nu så kanske koncentrationen fungerar någolunda imorgon. Kan ju kanske vara bra eftersom direkt på morgonen har jag körlektion. Vill bara ha de där körkortet nu!! Förstå vad skönt när man kan ta bilen om man ska någonstans.


baby, you make my day!


RSS 2.0