Fläta in scarfen



I vår kommer de bli väldigt inne med en fläta i håret. Såg även hur snyggt det blir om man flätar in sin scarf i håret. Frågan är bara om man själv passar i det, skulle va roligt för de är grymt snyggt!





New York

I spotify just nu: New York- Paloma Faith, Så grymt bra låt!


grym helg!

Haft en super rolig helg( torsdagen räknas också in där). Torsdagen var grym, var ut med linnea och sen träffa vi en massa andra. Hade skit roligt. I fredags kom Paula hem till mig och vi käkade tacos och drack vin. Blev kanske lite för mycket när jag tappar en flaska ramlösa på golvet och de bara pyser ut ur flaskan, fick oss ett härligt skratt där. Sen skulle vi ner på stan och på bussen träffa vi några. Vi alla drog till old saints sen gick de till goya men vi hade tänkt gå till slick men de slutade med att vi hamna på goya iallafall. Lika bra var det, för där träffa man en massa, bland annat linnea( som jag skulle ringa när vi gick till slick så tur att jag träffa henne där).  Nä fyfan vilken jävla grym helg det har varit!! Lär göras om men blir inte i helgen för då får ute livet vila för ska nog jobba hela helgen och tjäna lite cash. 

super

Hemma nu efter en galen rolig kväll! Haft så jäkla kul med underbara människor. Har ont i halsen bara, så får se om den håller imorgon bitti. Nu har jag gjort varma mackor med grill krydda på mums, ska bädda ner mig i soffan och kolla lite på tv innan jag slocknar. Godnatt!

tonight

Pallra mig upp till skolan imorse, men hade ju lite huvudvärk vilket jag inte trodde att jag skulle ha. Men nu har jag legat och vilat lite. Ska snart börja fixa lite och tänka ut vad jag ska äta ikväll, mamma har åkt bort och kommer hem imorrn så är ensam. Sen kommer Paula hit, så ska vi fixa oss lite för kvällen och drinka lite här innan vi drar ut. Kommer nog vara skapligt sliten imorgon. Tur att jag ska hem till pappa och ha en mys kväll!
Nu höjs musiken på högsta volymen på spotify så jag vaknar till och blir lite extra taggad för ikväll, för ikväll ska bli en sån jäkla grym kväll!

Mys m. Fanny sen utgång :)

Sådär nu har jag gjort mig iordning infö kvällen. Ska snart bege mig till bussen för att åka ner och träffa Fanny. Vi ska först kolla på klänningar sen blir det något mysigt fik och kanske tar en god matbit. När jag och Fanny är klara så ska jag hem till Linnea ett tag innan vi drar ut på krogen. Kommer bli awesome!
Hörs nog inge mer ikväll för de blir nog inte direkt tidigt ikväll, så ha en fin kväll!


full rulle

Hem kommen från skolan för ett tag sen, har tagit en dusch. Skulle egentligen har vart iväg och tränat nu med paula men kände att de skulle bli för stressigt. Ska nämligen iväg sen vid halv 6 och träffa fanny för fika/mat och efter det åker jag nog inte hem nå för några tjejer i klassen ska ut ikväll. Ser verkligen fram emot det. Ska ta fram lite kläder och kolla hur jag ska fixa håret och greja.


I min spotify lista just nu...


I min spotify lista just nu :)


27/1

Så var onsdagens skoldag slut. Har även hunnit med att träna och gått på stan en snabbis och pluggat lite matte. Tog en paus nu för vi ska alldeles strax äta pasta carbonara. Det kommer väll inte hända så mycket roligt idag, ska ju bara plugga.

godmorgon

Godmorgon, hur mycket ville man inte bara ligga kvar i sängen när klockan ringde idag då! Nu är jag iallafall uppe och ska om en stund gå till bussen. Idag är det en rätt skön dag i skolan och slutar vid halv2. Efter skolan ska jag åka och träna. Sen blir det lite tråkigare eftersom det blir en massa plugg inför matte provet imorgon.
Ha en bra dag!



spännande

uuh, nu blir det spännande när pandoras ask är röst låda. Undra fall den som får flest röster åker? Jag hoppas att Pontus åker för han är ju väldigt tråkigt!

Paradise

Nu har jag gjort klart svenskan, engelskan och räknat en massa matte uppgifter så nu känner jag mig nöjd. Har även hunnit tagit en varm dusch och smörjt in mig med jane helen lotion, den luktar så himla underbart! Om en lite stund ska jag bädda ner mig i min bäddsoffa som för denna vecka blivit min säng, det var så mysigt så har inte velat flytta tillbaka till sängen. Kl 22 väntar ju två avsnitt av paradise hotell. Det var tur att Christoffer fick Jackie att sova hos sig, ville inte att han skulle åka hem. Tyckte ni det var bra att Stefan fick lämna huset?




snygging

Igår kollade jag på guldbagge galan. Joel Kinnaman var ju nominerad till bästa manliga biroll, tyvärr gick inte priset till honom. Jag som hoppades att han skulle få de, inte bara för att han är snygg utan han är ju bra skådespelare också. Jag är nog knappast ensam att sitta och dregla framför tvn söndagskvällarna?! Jag läste om honom och fick en chock att han var runt 30 år, inte ser han ut att vara 30? Trodde att han var runt 25.


ruskigt snygg!


matematik b

Äntligen är men hemma efter en lång dag i skolan. Vi hade en lektion som var fyra timmar och otroligt nog så gick den väldigt fort. Idag blir det en del plugg, har en del inlämningar och så matematik b prov på torsdag, så lär nöta lite uppgifter så att jag fattar något. Det är ju ruggigt segt men när man fattar de blir de lite bättre och sen är det ju bra att ha läst matte b.
På torsdag blir det prov på andragradsekvationer och andragradsfunktioner. Super kul!



johan falk

Ligger nu framför tvn och kollar på johan falk. Hur bra som helst!

It's complicated

today har jag varit och tjäna lite pengar. Sen var jag och pappsen ut och käkade lite pizza på ett nytt ställe, väldigt mysigt.
Nu har jag bäddad ner mig i min bäddsoffa framför tvn, ser på " se upp för dårarna". Har sett den två ggr tidigare men den är rätt bra så den går att se på igen. Senare kanske jag ska träffa paula annars hade jag tänkt att se på " It's complicated". Den verkar riktigt bra!



dags för fredags mys

Idag var det en väldigt kort dag i skolan, började med lite naturkunskap B sen vidare till idrotten. Där var vi nere i gymmet. Jag hade tänkt att åka och gymma efter skolan men eftersom vi körde stationer så man gjorde en massa olika maskiner så kunde jag lika gärna passa på att gymma ordentligt där. Så vi får se hur mina muskler mår imorgon, de borde må bra eftersom vi stetcha rätt bra.

Ikväll blev den en rätt lugnt kväll, skulle gått ut med några stycken men de blev inte så. Kanske ska ut imorgon, vilket jag hoppas på. Kan behöva det just nu känner jag. Hoppas ni alla haft en underbar fredag!
Nu ska jag sätta igång någon serie och låta de gå till jag somna, mys!


Vill ha sommar nu!!


Why would you change me


try to sleep with a broken heart

Dagens låt, passar in på mina känslor idag!


lalalala

Oj, de har verkligen gått ett bra tag sen jag skrev. Hela jullovet har gått och nu är skolan igång igen. Känns rätt drygt men dagarna går fort iallafall. Nu borde jag egentligen jobba med ett arbete men självklart fastnar man framför tvn. Skulle behöva ett break för att få upp motovationen lite!

Har iallafall fått ett extra jobb sen ungefär två-tre månader tillbaka. Fick extra jobb i receptionen på Clarion Hotell Winn. Det är riktigt roligt, man får checka in/ut gäster och allt annat gästerna behöver. Nu ska jag inte jobba på några veckor men de kan vara skönt.


RSS 2.0