walk in closet

Ojoj vad barn växer fort. Elliot har blivit så stor. Vi hade köpt med oss en massa fika , muffins, chokladbollar och havreflanskakor så de va nästan som om vi skulle ha kalas. Elliot springer runt i sin gå stol och nu har han börjat öppna saker, t.ex. frysen. Han håller i handtaget och kollar ifall någon ser honom och skrattar. Så säger moster nej och då börjar han skratta ännu mer och öppnar. Riktigt lite busfrö har han blivit. Man ska ju försöka hålla sig för skratt när han ska lära sig att man inte får göra så men ibland är de svårt för han är så söt.
Just nu tittar jag lite i ikea katalogen. Skulle vilja ha en ny super stor garderob så att alla kläder får plats. Helst skulle jag vilja ha en super stor walk in closet, typ en sån som Carrie i Sex and the city får av big. Får väll nöja mig med en lite större garderob från ikea så länge jag bor hemma. Eller så kanske jag inte borde köpa nå mer kläder men de kommer nog inte hända!vem skulle tacka nej till att ha sina kläder där?!

godmorgon

Godmorgon
Sitter i sängen nu och väntar på att plattången ska bli varm sen är jag klar för att gå ut idag. Jag , mamma och Tilda ska åka till valbo och titta i lite affärer innan vi åker hem till moster. Det är alltid lika roligt att komma hem till moster för Elliot växer som ogräs. Därför är det så roligt att träffa honom för han blir större för varje gång. Snart är han ett år och det har gått otroligt fort.the proposal

Idag var jag och Mattias och såg "The proposal" på bio. Den var hur bra som helst. Verkligen värd att se. Den var både rolig och väldigt mysig. Efter det hyrde vi " Kommisarie Montalbano" som är en italiensk version av wallander. Har verkligen fastnad för de filmerna. Blev en film dag idag och som min mamma sa " Ni kommer få film ögon" men vad ska man göra när Sverige bjuder på detta väder?!you found me


"Lost and insecure
You found me, you found me
Lyin' on the floor
Surrounded, surrounded
Why'd you have to wait?
Where were you? Where were you?
Just a little late
You found me, you found me"

...

Jessica tyckte att jag skulle skriva lite här så att hon hade något att läsa, haha. Kan ju säga att jag kom hem från Göteborg idag. Har hunnit med att tagit en mysig fika med Jessica när jag kom hem. Så där nu fick du nån rad att läsa ;)


Göteborg

Sådär ja nu kom solen!
Ska börja packa lite nu och sedan duscha o greja. Vid tre tiden kommer de och hämtar upp mig, så väntar bara ett antal timmars bil åkande innan vi är framme i Göteborg. Ska bli så himla kul att träffa alla!


shoppa&packa

När ska de här super fina vädret komma tillbaka då?
Idag hade jag tänkt att de skulle bli en del shopping med Mattias, fast sen borde jag riva ut hela garderoben ifall jag ska få plats med alla kläder!

Imorgon så åker vi till Vänersborg/Göteborg för att hälsa på lite släkt. Ska bli mysigt. Så ikväll ska jag ta och packa en lite väska. Nu blir de frukost så att jag vaknar lite, har sovit skit dåligt inatt!


090712

Tiden bara rullar på och går hur fort som helst!
Igår så var jag med Jessica och Britta så hyrde vi Disturbia som va riktigt bra. Sen skulle Britta åka hem för hon skulle upp och jobba. Jessica hade övertalat mig att åka och käka subway och när jag äntligen hade gått med på de kom hon på en ny ide att vi skulle gå ut på krogen.
Aa så på tjugo minuter gjorde vi oss klara och tog bussen ner till stan. Vi gick på handloose och de var helt okej men jag föredrar slick mer så hädan efter tycker jag de får blir slick.

idag

Vaknade för en timme sen, brukar aldrig sova så länge. Ska på stan med Jessica om ett tag men nu ser jag att de börjar spricka upp och bli lite sol. Men om vi åker snart så kanske man hinner hem och sola lite om solen vill komma fram.

Det var nog ganska bra att jag sov länge för Mattias kommer hem inatt och ska nog dit och sova då. Eller vi kommer nog vara uppe ett bra tag först så de är bra om jag är pigg!


Imorgon!

Har verkligen behövt den här helgen för att vila. Har jobbat hela veckan och i torsdags var jag ut med Jessica. Så den kvällen sov man runt 4 timmar men man klara ju de också. Men det var verkligen värt att bli några tusenlappar rikare!


Imorgon natt kommer äntligen Mattias hem!! De här tre veckorna har gått riktigt fort måste jag säga. Kommer nog inte kunna sova imorgon, kommer ligga och vänta på att man ska få ett sms om att han är hemma igen. Usch nu börjar jag längta super mycket bara för att de är så himla kort tid kvar.

Ska käka fulle nu och göra något av denna dag så det blir måndag någon gång!
Tjing


Snart får man pussas och kramas!

Free Fallin'

De här senaste dagarna har jag knappt vart hemma något. Har jobbat sedan i tisdags och imorgon är det sista dagen. Känns skönt att få några tusen fast än jag egentligen inte skulle ha jobbat. Efter jobbet har jag nästan direkt dragit iväg och gjort något med kompisarna.
Om ett tag ska jag och Jessica ut på krogen och ha det trevligt! Får se hur pigg jag är imorgon när jag ska jobba klockan 8 ?!

Nu ska jag lägga mig på sängen och vila och lyssna på denna underbara låt!Free Fallin

"I'm a bad boy 'cause I don't even miss her
I'm a bad boy for breaking her heart

And I'm free
Free falling
Falling

And I'm free
Free falling
Falling

All the vampires walking through the valley
They move west on Ventura boulevard

And all the bad boys are standing in the shadows
And the good girls are home with broken hearts"


RSS 2.0