ledighet

Gutenmorgen!
Denna vecka är man ledig alla dagar utom tisdag då har vi några och de allra sista lektionerna innan studenten!! En helt underbar vecka :) Blir ändå lite rastlös vad man ska hitta på. Ska nog ut och ta en löprunda nu :)


Hangover

Ikväll blev det en lugn kväll vilket känns väldigt skönt. Idag har jag bara varit och inte gjort något på dagen. På kvällen åkte jag hem till papi och Theo och käkade och spelade lite spel och självklart vart de fotboll också. Efter det så bestämde jag och Hanna att vi skulle ta en mysig dejt hon och jag. Vi möttes upp och gick på bio, såg bamksmällan 2. Den var super grym! Skratta mig igenom filmen, helt klart värd att se!:)

Blir till att lägga mig i sängen nu, eventuellt att jag slår på någon av Montalbano filmerna och myser lite med honom innan jag somnar :)what are words

Ska snart iväg och käka och mysa lite med papi och Theo. Senare ikväll blir det eventuellt bio med gänget :) Känns som en mys lördag! har vart och festat med klassen två dagar i rad nu så det passar bra med en lugn lördag nu :)


Underbar låt!


underbara dagar

Ikväll har det bara njutits !:D först åkte vi och satte oss i lobbyn på Clarion och tog några öl. Senare så gick vi på bio och dregla över Jack Sparrow ;)

Igår tog jag ta i att äntligen skriva klart mitt CV. Skickade in en ansökan till hösten. Nu har skickat in ännu en ansökan till jobb, spännande! Kan vara bra att ha en back-up till hösten om jag inte blir kvar på hotellet.


Who's gonna save the world tonight?


bara underbara dagar kvar!!

Det är tre veckor kvar till studenten och vi bara räknar dagarna. Nu är allt klart i skolan, imorgon sätts betygen. Helt underbart!! Det är riktigt skönt att det är så fint väder för då kan man verkligen bara vara och njuta av den sista tiden.

Även fast det var en grej som gjorde mig lite nere för ett tag sedan som jag visste att jag skulle komma över, och har kommit över den grejen nu och nu är allt tipp topp igen :) Känns verkligen som att vara på toppen av ett berg!:)

Idag har vi varit och fiskat en sväng, men en av oss lyckades bara få en fisk :)RSS 2.0