Lay all your love on me ...

Vart hos J lite längre än tänkt , men hade ju så trevligt där. Vi tittade på idol och pratade oså . Fick även chokladtårta som hon hade bakat . Jätte god!  Det är verkligen som om hennes bakverk är köpta , så goda är de. De ser också köpta ut. Så J du får 5 av 5 toasters ♦ Innan jag åkte hem så lånade jag mamma mia filmen , den som jag har velat sett hela veckan. Den är bara så himla bra. Det är nog den bästa filmen jag någonsin sett . Jag har sett den 2 ggr tidigare.Så nu ska jag lägga mig och mysa med mina nya fina kuddar ( fast det saknas någon ! ) och kolla på Mamma Mia ! Godnatt ♥



för mig och min älskling!♥

shopping...

Hemma från stockholm nu . Fick med mig lite saker därifrån. Det blev ett par Wrangler jeans , klänning , bh&trosa och ett par skit snygga ankel boots från h&m . Svarta med rosett på sidan , ruggigt snygga . Det blir iaf en lugnt kväll idag , men imorrn blire fest . Så taggar till den ist . Nu ska jag snart hem till J en stund . Sen ska jag låna " Mamma Mia " av henne . Tror nog att mamma är ganska sugen att se på den med mig ! haha ha en underbar kväll !

sthlm today...

Om en timme är det dags att åka iväg med v till stockholm . Tror att det snöar här just nu , det är väll mysigt. Hoppas att det inte är samma väder i stockholm för då blir det bara drygt att gå runt till de olika affärerna. Sen ikväll kanske vi ska till en kille på fest , fast får se när vi kmr hem . Kanske kommer vara helt slut , så kanske bara blir hemma och kollar på någon film eller så. Ha en bra dag!



stockholm i sommras!

jag♥du...

hallå där ! idag har jag varit med mamma lillesyrran och V i borlänge och shoppat i kupolen. Köpte två jätte söta örngott. Det va på en ett halv hjärta så stod det jag , sen på den andra var det den andra halvan och så stod de du. På kudden som det står du ska min underbara älskling ligga ! Sen köpte jag en jätte fin tunika ,  passar jätte bra till leggins . Den är typ senaps gul . den färgen om ni vet hur de ser ut och så var det ett snöre och rosett på framsidan. super fin . Sen va jag med älsklingen och kevin , vi kollade på natt på museet och åt popcorn. Den va faktiskt riktigt rolig . Trodde inte att den skulle vara bra . Imorrn ska jag och v till stockholm och shoppa ännu mer hahah ne men man kan ju hoppas att vi hittar nå . Ska iallafall försöka hitta något tills på lördag för då ska vi festa med klassen , man måste vara utklädd men jag tänkte bara ha nån fin klänning typ sen bara nå djävuls horn . Då är ju jag lite utklädd iaf ! Ska strax sova ska upp ganska tidigt. Ha det bra !
 

what a day...

har duschat och fixat nu . Men nu börjar jag bli hungrig igen . Asså imorse när jag vakna efter en timmes sova så var jag så himla hungrig . Det va sjukt va hungrig jag va , skulle kunnat spytt för jag va så hungrig. Aja får väll ta och äta snart . Just nu väntar jag på att min älskade älskling ska komma hem från jobbet . Han jobbar på sin pappas firma bara nu över lovet för att få extra pengar . ( det är ju bra så han kan köpa fina saker till mig ;) hahah... ) . har för mig att han ville åka till stan en sväng , sen kanske kolla på film. Det skulle passa mig aldeles perfekt idag . Är inte på topp idag direkt. Gud vad jag längtar efter att få mysa med han nu . Det är de enda jag behöver nu !! kom hem nu bejbi :) hejdå ♥


älskar dig mest av allt ♥

så jävla risig !

aahh är så jävla trött för tillfället asså ! Vi somnade inte först än runt 6 kanske sen vakna jag vid 7 igen . Så försökte jag få upp vendela för att gå hem . Vi skulle egentligen sova hemma hos vendela , men så blev det inte . Vi stannade lite längre än vi tänkt och sen la vi oss och sov där . Sen åkte jag hem vid 9 och sov då ist . Först när vi kom till festen var det bara jag och v som var tjejer där hahha. tiden gick och alla blev allt mer dragna , tillslut började folk somna . V och nån annan va uppe , så jag satt vaken typ hela natte och prata med en kille  , stackarn va vaken hela natten sen drog han vid 6 för han skulle jobba . förstår inte hur han  ska orka?! Väldigt trevlig kväll faktiskt . Men ska ta och äta något nu och kanske sova en sväng till . Idag är det en sån jävla ris dag , känner mig as risig . Måste ta en dusch snart !!! ha de bra ♥


Party !

Vi bestämde oss för att inte träna idag , så vi ska dra och festa ist . Så nu sitter jag och väntar på att V ska duscha klart . Sen ska vi göra oss ordning och gå . Vilken trevligt tisdags kväll det kommer bli eller hoppas det iaf . Ha det bra hejhej.

City

ska strax ner till stan med J , sen ska vi träffa v där . Sen klockan 6 så är det träning . Känns som vi spelar volleyboll hela tiden , spelade ju match i söndags , så hann vila igår sen äre dags idag igen och sen på torsdag . På stan ska jag kolla efter en jätte fin svart klänning som ska finnas på gina tricot. Men ska nog inte köpa något , för på torsdag ska jag och v till kupolen sen på fredag ska vi till stockholm. Så shoppar nog där ist .





                                                                                                          

                                                                                                        
                                                                                                         

Sockerkaka m. jordgubbsgarnering!

                                              
kände för att baka något idag så det blev enkel sockerkaka med jordgubbsgarnering över . För att få jordgubbsgarneringen behöver man florsocker m. jordgubbssmak och bara tillsätta lite vatten . Yummie!

Sockerkaka


75 g smör
1 dl mjölk
2 ägg
2 dl socker          
2 tsk vaniljsocker
3 dl vetemjöl
1 ½ tsk bakpulver


Sätt ugnen på 175 grader. Smörj och bröa en form som rymmer ca 1,5 liter. Smält smöret, häll i mjölken och låt det svalna. Vispa ägg och socker ljust och pösigt, gärna med elvisp. Tillsätt vaniljsocker eller rivet citronskal, mjölet blandat med bakpulvret och mjölkblandningen. Rör snabbt ihop till en jämn smet, häll den i formen. Grädda i nedre delen av ugnen i ca 35 min.
Lycka till!

manikyr

idag så har jag fixat till min naglar med fransk manikyr.Enkelt och billigt från hm . Visst är det fint att gå och göra sina naglar på en salong , men varför slösa på massa pengar när man kan göra dom fina själv och billigt. Tänk om naglarna skulle gå sönder och så har man betalat en massa pengar , det känns nog inte så himla kul. Ne så jag kör på min egna franska manikyr! vad tycks?




" Be kind rewind "

nu börjar måndagen rinna mot sitt slut . det blev iallafall film hos älsklingen med dom andra . Filmmys med te eller te för min del dom andra dricker kaffe . Känner mig lite utstöt när alla dricker kaffe . men vadå asså det är en sån himla äcklig smak på kaffe , den är besk . Får nästan huvudvärk av det . Så jag håller kärt vid mitt te . Vi kollade iallafall på " Be kind rewind" . Det börjar med attJerry (Jack Black) misslyckas med att sabotera en kraftanläggning och blir istället magnetisk. Han raderar därför alla videoband i videobutiken och tvingas tillsammans med sin kollega återskapa filmerna genom att själva spela in dem på nytt! Tack vare deras nyinspelningar av allt från "Robocop" till "Driving Miss Daisy" blir vännerna stora filmstjärnor i kvarteret. Den var faktiskt riktigt rolig. Jack black är ju en sån himla rolig skådespelare också!



dark outside

nu har man sett sex and the city ännu än gång hahha ... sen har jag faktiskt varit duktig idag , har faktiskt städat. Så nu är det fint . Så nu väntar jag på att älsklingen ska höra av sig för vi skulle vara idag . Sen skulle nog kevin och vendela vara med oss och så skulle vi ha lite måndagsmys och kolla på film . Vendela tycker att vi ska köpa jätte mycket godis , för vi har dispans så då får man äta hur mycket man vill. Har aldrig hört ordet dispans förut  så man har ju lärt sig nå nytt idag . Asså gud va mörkt det blir snabbt ute nu , redan vid 6 tiden är det som natt ju ! visst är det mysigt , men 6 är väll lite väll tidigt att det ska bli mörkt . Nu ska jag fixa håret och klä på mig för snart ska jag nog iväg . ha det bra !


min älsklings flickor , love you honeys!

so beautiful

Godmorgon ! första dagen på höstlovet idag då , riktigt skönt . Vad ska man hitta på idag då? jag vet inte riktigt känner för att bara ta det lugnt och ligga hemma och kolla på film eftersom vi var borta hela dagen igår och åkte . Sen vi 4 så slutar min älskling jobba så då ska jag vara med han . Kanske tar och kollar på Sex and the city igen hahah. det spelar fan ingen roll hur många gånger man har sett den för den är lika bra varje gång. hoppas att v mår lite bättre idag iallafall , fast tror att det fortfarande är väldigt jobbigt för henne . Men som sagt du vet att jag finns här för dig gumman ♥


beautiful - Akon

tjaalaala...

matchen idag gick väldigt bra även fast vi förlorade , men vi kunde lika gärna ha vunnit för de vann med 1 eller 2 poäng. Så det var en hyffsad match . lång bil resa vart det men de gick fortare än vad jag hade trott , sen beror det nog på om man har kul med dom man åker också.Kom hem för typ en halv timme sen , åkte hemifrån typ halv 9 imorse så ahr varit borta sen dess. Fast efter att vi komma hem från matchen så drog jag och v till m och kollade på film med några bland annat min älskade älskling ! :) Nu är det bara att tagga och träna hård till nästa match som dessutom är hemma match den 8 november . Efter som jag har varit vaken sen tidigt imorse så börjar jag känna mig trött , men blir nog en film innan sovdags haha .. nattinatti!


Jippi !

Ja nu har man iallafall vaknat va faktiskt inte så trött som jag trodde och de va ju bra ! snart ska jag ta och kliva upp ur sängen och äta frukost. Sen så ska mammi skjusa mig till polhem för det är därifrån vi ska åka . Sen blire till att åka bil i typ 100 timmar känns det som . men ska ha med mig lite tidningar och min Gossip girl bok som jag ska läsa ut , fast nu är boken på engelska. Det verka blåsa nå ruskigt ute idag , eller det har det ju gjort hela natten. V ska med på matchen så jag hoppas att det får henne på andra tankar . Det kan vara bra att få göra något och att komma bort en stund . just nu känner jag mig inte så taggad inför matchen men det kanske kommer när man blir lite piggare . Vi åker ju med tre centrar och det är ju bara två centrar som kan spela åt gången , så jag hoppas att vi får spela lika mycket för annars känns de ju onödigt om man har åkt så himla långt och så får man bara sitta på bänken , för de vore segt ! ja nu återstår de väll bara att önska oss lycka till ( kan kanske behövas) haha.. hejdå !


tagga !

happy face !

Kom nyss hem från V . Gud gumman jag gillar vekligen att se dig så där ledsen , hoppas verkligen att det blir bättre . Jag ska iallafall se till att det blir bättre jag lovar . kärlek gör ont ibland! tråkigt men sant. Känns taskigt att säga nu när V är så ledsen , men nu känns allt så himla bra förutom de som hände med V då , men annars känns allt så perfekt nu och jag är så himla glad för de !! Imorrn så är det dags för match i Härnösand ( därför borde jag egentligen sova nu ) . Hoppas att det går bra , känns som det kan göra med tanke på att senate träningen gick så himla bra . Det visar sig imorgon.Det enda som känns jobbigt att vi måste åka bil så länge ,  härnösand finns liksom inte ens med på min karta haha...inatt ska man också ställa om klockan så imorrn får man sova längre . Ska sova alldeles strax , vill bara säga att V jag älskar dig och jag kommer alltid finnas här för dig . Kommer stötta dig igenom det här . tillsammans kommer vi klara det galant ska du se . lovelove ♥



Älskar dig mest gumman min ♥

You know I'm here for you honey ♥

godmorgon , vakna ganska tidigt idag . Berodde nog på att min lille syster hade två kompisar som sov här och dom är väll inte direkt tysta av sig . Älsklingen sover fortfarande så jag tittar på " How I meet your mother" , dom är så roliga. Sen när älsklingen vaknar ska vi nog kolla klart på sex and the city eftersom båda vart så trött igår så vi inte orkade titta klart på den . Den är ju endå 2 timmer och 19 minuter lång! Senare idag så ska jag nog träffa V för hon va rätt så ledsen igår över en sak som hänt , så tänkte vara med henne och försöka trösta henne . Måste endå ta det lugnt ikväll , sova ganska tidigt för jag ska upp tidigt imorgon bitti .Vi åker ju till härnösand och spelar match imorrn. Ska liksom åka typ halv 9 , de e rätt tidigt. Ska nog äta lite frukost nu . Ha en mysig lördag ! hejhej:)

sex and the city , godnatt!

Efter vi vart hos daddy åkte vi och hyrde sex and the city så nu ligger vi och kollar på den, fast har sett den några gånger förr men den är  lika bra  varje gång ;D sen ska  jag och älsklingen sova godnatt:D



Friday

Jag orkar inte bråka om att folk tror att man inte bryr sig och att man bara vill förstöra , aja . Nu snart ska jag och älkslingen hem till daddy och äta mat , sen så sover han nog hos mig . Så det blir myspys fredag . Får se vad som händer efter vi ätit . Hejdå så länge :)


bara för att de betyder!

Torsdag idag då , dagen började med att V tappade bort sina nyklar på vasa så vi gick runt där och letade . Det känns som om man är på ett museum när man är på den skolan . Efter en lång stund gav vi upp och gick därifrån för vi hittade dem inte. Men sen på lunchen så ringde de från receptionen och sa att de hade fått in hennes nyklar , va ju bra de. Sen så hade vi vår bokredovisning och det gick faktiskt bra kändes det som ( så hoppas de gick bra) . Ikväll är det träning också får väll se hur det går idag , förra träningen gick ju inte så värst bra plus att jag gjorde illa tummen igen . När man gör illa tummen gör det så himla ont i tummen efteråt. Satt och tänkte nyss på hur glad jag är att ha mattias , jag älskar honom så himla mycket. Blir så himla glad när han säger att han är så himla kär i mig . Men då blir det nästan att jag är så himla glad för det så jag blir rädd. Vill verkligen inte förlora honom. Varför kan man aldrig bara vara lycklig , måste man alltid känna sig rädd? Man måste försöka sluta oroa sig och bara vara glad över att det är så himla bra helt enkelt ( fast de inte är så enkelt ) . Man får väll bara acceptera och vara glad för att den andra personen känner så starkt för en som man tkr om den personen. Jag älskar dig mest i hela världen mattias och det vet du !! ♥

en passande låt !
Väldigt bra låt av darin. breathing your love - Kat de luna ft. Darin

baby boy !

Onsdag idag vilket betyder sovmorgons dag , idag vart den lite extra länge eftersom jag klarade vårt matte prov så behövde ej gå dit. Ruggit skönt. Så vart väldigt kort dag i skolan idag . Direkt efter skolan så åkte jag hem till min underbara pojkvän ,  sen tyckte han att vi skulle åka ner till stan en sväng . Så då åkte vi ned med hans pappa för han skulle iväg någonstans. Sen satte han in lite pengar på banken , då var det något som itne stämde så han frågade en tant där vad som var fel , så hon förklarade för honom vad det var . Så idag fick han lära sig något nytt . Det tycker jag var bra. Vi åkte sen tillbaka hem till honom och så drack vi te och kollade på Fool's Gold , den var faktiskt bra. ( en rekomendation ) . Sen hade vi myspys och så hjälpte jag honom att sy fast en knapp på hans kofta så duktig som jag är ( stolt) . Skulle ha gjort min bokredovisning klar hemma hos honom men de gick inte så himla bra ( inte så stolt)så har nyss suttit och skrivit den klart nu , så hoppas att det blir bra nu iallafall . Det var min onsdag det. Nu känns det som om jag måste ta och sova för annars kommer jag vara super trött imorgon bitti. Så sov gott allesamman ♥

Us against the world ; Nothing could come between us!

Jag blir så trött , ofta man orkar åka från gävle till härnösand . Ska spela match där på söndag. Det är ju hur många mil som helst dit. vi kommer säkert endå förlora för dom leder ju i vår division. Men man kan ju hoppas att om man åker så långt borde man få spela på hemma matcherna iaf. annars blir det ju rätt så segt. Träningen gick såå jävla dåligt idag också !! Gjorde dessutom illa min tumme IGEN fast nu vare andra tummen men endå , så jävla segt. Det gör så ont. Imorgon har vi sovmorgon till halv 11 , fick ju ingen rest på mitt matte prov så då behöver man inte komma till matte lektionen. Ruggigt skönt! ... nu har jag iallafall läst ut min bok så nu har jag börjat skriva ner anteckningar till redovisningen. ska väll ta och sova strax även fast vi har sovmorgon , kan vara skönt att vara helt utvilad! Godnatt sov sötast!


Us Against The World- Christina Millian
Så himla bra låt !

If I were a boy...

idag var det kort dag i skolan , slutade kl 1 . Fick reda på vårt svenska prov och de gick väll bra , VG . Nu har jag läst ut min bok så ska skriva stöd ord till min redovisning som jag ska ha på torsdag . Ska snart ta och äta sedan blire träning i 2 timmar. Ska bli kul . På söndag är det match igen fast ända borta i härnösand , det är ju en jävla bit dit härifrån !!
Men får väll se vilka som får åka dit och spela . hejhej.


Ruggi bra låt ! Beyonce- If I were a boy
den är¨bra för att texten stämmer så himla bra tycker jag . Den har liksom en mening. Sen är det ju ett plus att hon sjunger den bra.



If I were a boy
I swear I'd be a better man
I'd listen to her
Cause I know how it hurts
When you lose the one you wanted
Cause he's taken you for granted
And everything you had got destroyed

bokläsning : Gossip girl

Hmm... har läst lite ur min bok som jag ska redovisa på torsdag ( borde egentligen fortsätta läsa) . Jag läser gossip girl andra boken. Den är bra men det är ju inte alls som serien , som är betydligt bättre , det är helt tvärtom . Typ blair har en lille bror i boken inte i serien. Sen Serenas bror erik är äldre än henne i boken men de är han inte i serien. Jag undrar vad man hade tyckt om serien ifall man läste böckerna först och sen kollade . Då kanske man tycker börckerna är bättre , men dock inte när man gör tvärtom som jag . Nu ska jag fortsätta läsa lite så att jag kan göra min muntliga redovisning så bra som möjligt . pusshej så länge.


Rosa bandet

Bröstcancer är den vanligaste cancersjukdomen hos kvinnor. Varje år får 7000 kvinnor diagnosen bröstcancer. Det innebär att mellan 15 och 20 kvinnor insjuknar varje dag. Det vanligaste symtomet på bröstcancer är en knöl i bröstet. Många knölar i bröstet är inte cancer utan godartade, ofarliga förändringar. För säkerhets skull bör en knöl alltid undersökas av läkare. Även män kan få bröstcancer men vilket är väldigt ovanligt . Så gör en god gärning och stötta rosa bandet så att de kan utveckla sin forskning och hjälpa de som är drabbade. Varför inte hjälpa de som är drabbade . Vem vet du kanske blir drabbad en dag , då får du hjälpen tillbaka !!

Stöd min insamling på Rosa Bandet

it's sunday...

Idag va en rätt slapp dag , vaknade hos älsklingen imorse sen låg vi och mös typ halva dagen . va ganska trött också eftersom man somna kl 4 efter att kolla på film , som jag låg och halv sov tll fast fick inte sova för älsklingen haha...kollade på american psyko hos V sen hemma hos älsklingen kolla vi på Mama's boy. American psyko va ju helt störd , bra men störd ! Sen var det dags att gå hem för skulle iväg på kalas. För B fyller år idag . Grattis ! så då åkte vi hem till henne och fick mat och tårta .De var super mysigt. Sen idag hade min moster datum för bebisen , min lilla kusin ska komma till världen idag hade dom sagt , men har fortfarande inte kommit någon bebis.Så får nog vänta ett tag till , men vem vet den kan komma vilken dag som helst i veckan . Kommer bli så mysigt ! Det blir min första kusin , jag har väntat i typ 10-12 år nu ! Fatta att få köpa bebis saker ... men nu ska jag kolla på bridget jones dagbok och sen sova . natti natti :)

Grattis B på födelsedagen !! :)


 


hemma match !

Idag så ska vi spela andra matchen för säsongen , dessutom är det hemma match . Är så himla taggad. Hoppas att det går bra , för det har gått så bra på träningarna . men tror vi kommer känna värsta pressen för folk man känner kommer komma och kolla ... Men nu ska jag kolla på gossip girl och tagga inför matchen . hejhej :)

meeeen åh !

Det här hade jag aldrig förväntat mig att de skulle bli så här , vafan !! Nu blev allt bara sååå jätte jobbigt . Vet fan inte vart jag ska ta vägen ! Vet inte om jag är arg eller ledsen , lite av båda kanske.  mår så jävla illa . Men ska till skolan hejdå.

rätt eller fel?

åh ja det har ju hänt en sak nu som jag verkligen inte kan skriva vad det är , men det är iaf en person som gjort något väldigt dumt !  Och nu känns det som om det bara har satt alla andra i en dålig sits. och jag känner flera personer som är inblandad och jag vet inte riktigt vad jag ska göra för att det ska bli bra , vet liksom inte vilket som är det bästa att göra . ska man säga till personen som det är taskigast mot som inte vet något?    eller ska man säga det och riskera att en annan person får skit för det ?  Det är så himla svårt för jag vill ju inte göra någon ledsen men jag vill ju endå göra det som är bäst . det där känns som om det va svårt att förstå!  sen försökte jag tänka hur jag själv skulle vilja att folk gjorde mot mig och jag skulle vilja att folk sa det till mig direkt , men tänk om man skulle få reda på det senare så vet man att alla har vetat det bakom ens rygg , hur kul skulle de vara ?... en sak jag tänkte också att man blir ganska arg när en person inte förstår hur man tänker och hur man känner , men då tänkte jag efter att jag förstår ju inte hur den andra personen tänker så då måste de ju vara svårt för den personen att förstå mig också! hejhej,

sovsov!

Nu har jag pluggat lite , men nu har jag fått en sådan huvudvärk så jag ger upp . Känns bättre att jag går och lägger mig . Kanske är piggare imorgon . Imorgon är det kort dag för mig i skolan , bara tre lektioner och slutar kl 1 . Sen har jag träning på kvällen . Viktiga träningar den här veckan ifall man ska få spela match i helgen. Men godnatt nu !


Hur dum får man bli egentligen ?

Och så var det måndag igen . Första lektionen skulle varit engelska men det blev inte så för då skulle vi ha ett litet klass samtal om det som hände förra veckan . Så där satt vi i en lite fin ring , typ alla utom hon som problemet började hos ... a men iallafall alla fick säga vad dom tyckte och tänkte . Sen när vi bildade mindre grupper , så skulle vi berätta om vad vi kom fram till och så . Så sa jag vad jag tyckte att de som inte pratar med resten av klassen borde försöka att ta kontakt och våga prata , för det är ju jobbigt om man ska försöka prata med någon som inte pratar tillbaks tyckte jag , för det är ju inte bara en part som ska försöka hela tiden , även fast dom kanske tycker det är jobbigt att prata med folk så måste man ju bjuda till lite , för annars tröttnar man ju på att försöka prata med den personen. Men då när jag säger det då får en av våra lärare nå damp anfall och gör värsta person angreppet mot mig , och jag blev helt paff . Hon stod och sa saker inför klassen om mig som hon inte hade en jävla aning om . Jag blev så jävla arg så tårarna börja rinna , så jag gick ut och smällde igen dörren efter mig . Sen efter en stund kommer hon ut till mig och ber om ursäkt . Och vet ni vad hon säger då , " Jag skulle också ha tagit illa upp om någon hade sagt så där till mig " . Men vafan säger hon så där då för ? hänger inte riktigt med där va ! gud helt stört. Så hela klassen blev typ helt sur på henne . Berättade även för min mamma och hon blev också helt till sig.  För innan hon sa saker till mig hade hon precis stått och sagt att hon inte ville berätta saker som folk sagt för det skulle peka ut folk , oså gör hon så där . Hallå dubbel moral ! Men i det hela så var fan det värsta att hon säger att hon också hade tagit illa upp om någon hade sagt så till henne . Åh damp.  Nu ska jag ta och plugga svenska , har prov imorrn :/ ... fast skulle vilja sova för jag har så himla ont i huvudet . hejhej så länge :)


Buonasera ;)

Idag har vi suttit och pluggat hela dagen i princip . Jag , vendela , matte och weine bestämde oss för att ha en pluggdate idag . Jag satt iallafall och pluggade italienska för har prov i det imorgon . Hoppas att det går bra , känns som att de kan göra det . Ms mamma bakade så hon bjöd oss på fika , väldigt mysigt . Nu är jag faktiskt rätt trött så ska ta och sova snart . Så får vi se hur det går på provet imorgon , får reda på hur det gick på mitt prov i fredags också. Imorgon tror jag att det kmr bli krig i våran klass , för vi skulle ju tänka över helgen över de där bråket . haha så patetiskt , men aja ... det kmr alltid finnas någon som ska hålla på så där . Men nu ska jag kolla på film och sen sova Buonanotte :)


 italien - sardinien


begravning

hejhej , igår så var jag ledig från skolan för att jag skulle med min familj på min gammelmormors begravning . Fick dock åka bil i två timmar , men det är ju rätt mysigt endå . Det var en väldigt fin begravning . Men klart det var sorgligt , de är alla begraningar . Men man får ju tänka att det var bäst för henner för hon var så himla gammal , hon hade ju knappt nå liv , satt bara på ett ålderdomshem . Tycker mest synd om mormor , mamma och min moster dom har ju liksom levt hela livet med henne sen hon var ung . Jag har ju också haft henne i mitt liv sedan jag föddes , men jag kmr ju mest ihåg henne sen hon var lite gammlare . Det är ju jobbigt att se mormor och mamma sitta och gråta . Det gör det ännu mer sorgligt . Många gamla härliga minnen dök upp :) ... men sen utanför de där så ska alla göra saker som göra saker som gör mih irriterad . En sak är så himla patetiskt . Till exempel att en person skriver en skämt sak till en annan person i skolan , då tar den  personen illa upp och går till lärarna och säger att hon inte vill gå till skolan blabla . Så nu har det blivit värsta stora grejen i våran klass . vi ska liksom sitta under helgen och tänka på hur vi ska göra saker bättre . Och så kallar dom det som mobbning , men hallå mobbning är väll endå när man fryser ut någon ?!  den personen har ju valt att inte prata med oss , och sen så är hon endå så himla kaxig så vill inte ens prata med henne . Det är typ hela klassen mot 5 personer . Ofta det är mobbning då? fatta att det börja med en liten mening som inte ens betyde något .... bli så trött ! Så nu dras hela klassen med i de här tjafset. Är så jävla patetiskt så det finns inte . Vi går ju liksom inte på dagis . Så vi alla ska nu ta och skriva ner allt vi har att säga till måndag . V , B , S och jag sa att vi kan ju skriva en hel bok tillsamman om allt vi skulle kunna säga . haha ne men vi får väll se hur det blir på måndag . Idag hade vi prov och det kändes som att det gick riktigt bra faktiskt , får veta resultatet på måndag. Nu ska jag kolla på tv och vänta på att V ska ringa mig , så ska jag åka och vara med henne och P . Pusshejs ♥ 


 


happily never after

Har inte så mycket att skriva om idag ... bara två bra låtar att lyssna på :)



        
happily never after ♥

RSS 2.0