work

Idag är det jobb igen, tur att det är roligt att jobba. Händer alltid nya saker och man träffar nya människor hela tiden. Igår t.ex. så kom det ett gäng golf killar och de var väldigt roliga och några av dem va riktigt snygga. Så efter jag slutat jobbet satt de på en uteservering bredvid hotellet och fråga om jag skulle med ut och fråga nr oså. haha roliga!

kan de sluta regna... jag hade tänkt hinna springa innan jobbet men vet inte hur det blir med den saken om de ska regna...


mitt jobb


Remember me

Igår kväll när jag kom hem efter att varit och träffat en gammal kompis så tittade jag på Remember me med Robert Pattinson i. Den var otroligt bra. I slutet av filmen rann tårarna ner för kinderna...
En film värd att se!

"Tyler är en ung man med ett ansträngt förhållande till sin far, efter en familjetragedi. Tyler tror inte att någon någonsin skulle kunna förstå det han genomlevt, tills den dag han stöter på Ally. Mot sin vilja dras Tyler till Ally och snart kan han inte kämpa emot sina känslor för henne. Kärleken till Ally gör att Tyler får hopp om livet igen, men snart uppenbarar sig saker som hotar att driva paret ifrån varandra."
se trailern här


Göteborg

Hejhej,
Har vart i Göteborg i 4 dagar och de va de bästa fyra dagarna på länge. En av de bästa resorna på länge ( efter gran canaria förstås). I lördags när vi kom fram gick vi till hotellet och lämnade våra väskor och sen gick vi och strosade runt i stan. På söndagen blev det Liseberg exakt hela dagen. Vi gick dit vid 11 och gick därifrån vid 8. Åkte nästan alla karuseller, fick även med mig Tilda upp i Balder. Jag åkte även uppskutet och höjdskräcken, de är jag stolt över för har nämligen aldrig vågat åka dem förr.
På måndagen blev det en massa shopping på stan. Shoppade två väskor, ett par tiger jeans, tre tröjor och en klänning. Är nöjd med den shoppingen.
Där mitt inne i nordstan träffa jag på en kille som jag lärde känna precis innan sommaren. Han var där och jobbade och så visade det sig att han bodde på samma hotell som oss. I stora Göteborg och vi träffas och han bor på samma hotell, vad är oddsen ?
Han bjöd ut mig senare på kvällen så vi gick och käkade och prata en massa. Var hur trevligt som helst. Blev ett super bra avslut på min sista kväll i Göteborg! Lite tråkigt att vi skulle åka hem dagen efter för han blev kvar där en vecka till...
Men får vänta tills han kommer hit om några veckor!

RSS 2.0