we are going

Wiiieho... idag fick jag reda på att jag och en till tjej får åka till Portugal. Vi åker dit om tre veckor. Vi blir där i 4 veckor och kommer att jobba på ett hotell som ägs av ett svenskt par. Vi kommer att få pröva på att göra allt där. Ser  fram emot det super mycket!Från och med du

Nu blir det sängen och lite musik i lurarna, sen måste jag sova så jag orkar upp och jobba imorgon klockan 8!


längtar

Det är konstigt för jag längtar till måndag, hur många gånger händer det att man längtar till en måndag?! i alla fall så får vi nog reda på vilka som får åka iväg på 4 veckors praktik i Portugal. Hoppas verkligen på att de blir jag och Hanna som får åka tillsammans. Vi skulle ha så himla roligt där tillsammans i 4 veckor.
Vill ha måndag!
idag är det workday! Jobbar från 14-20.


hade ju som sagt grymt kul i gran canaria!


peacock

Hej där
Har nyss kommit hem från en dag i furuvik där vi fick gå runt lite och titta. Den fick vi en guidad tur runt till massa apor. Åkte hem vid 12 så de kan man ju säga att de var en skön dag.
Ska nu klä på mig och möta upp en kompis på stan.
Bjuder på lite bilder från idag...
I like it


hur snygg är han då?!
mmh I like it ;)


diary

Riktigt skönt med en löptur, man känner sig så fräsch efter att varit ute och rört på sig.
Nu har jag bäddad ner mig i sänge och ska fylla i lite grejer i min nya kalender och kollar samtidigt på fångarna på fortet. Sen är det godnatt för mig...running

Sådär ja, har fått ihop en kladd av brevet nu. Riktigt skönt.
Ska nu byta om och bege mig ut på en liten löptur, hörs senkanske lära sig portugisiska?

usch och fy för de hemska regn vädret som är utanför mitt fönster...
Eftersom man endå inte vill bege sig ut så tänkte jag ta tag i att skriva mitt personliga brev. Ska nämligen söka praktik i Portugal. Två stycken från klassen får åka dit i 3 veckor och jobba på ett hotell som ägs av ett svenskt par. Skulle vara riktigt härligt att få åka iväg tre veckor i oktober och jobba!Estocolmo

Today är det tandläkaren och jobb som står på schemat. Sen är det inge mer jobb för den här veckan, skönt. På lördag åker jag, Paula och Natta till Stockholm och bor på hotell. Blir nog lite shopping på dagen och på kvällen går vi ut och festar. Vill ha lördag nu!


looking good

godmorgon,
Sitter just nu på jobbet. Jobbar bara en kort dag idag. Idag fick jag jobba lite på konferensen, så fixar och donar lite där. Svenska ishockey förbundet är här med massa domare. En fördel att va på konferensen just idag att jag kan kolla på alla snygga killar.
Nä nu ska jag fortsätta jobba lite... hejhej

change me

Min farfar måste ju vara den bästa!
Förra veckan så köpte han en ny bil och då fick jag hans andra bil. En lite äldre bmw, ser rätt bra ut och fungerar hur bra som helst. Så himla skönt att ha en egen bil och kunna åka iväg precis när man vill.

Har precis kollat på den tredje vågen som gick på tv. Grymt spännande var den! Ska alldeles strax lägga mig för jag börjar jobba halv 9 imorgon bitti. Har jobbat fyra dagar i rad nu och jobbar även imorgon. Sen blir det någon dag ledig. Längtar tills lönen kommer.

Längtar även till nästa vecka då jag kanske får träffa en viss person!!

Nä men nu måste jag nog säga godnatt!


RSS 2.0