picknic

Gårdags kvällen var väldigt trevlig, dock fick vi inte dansa som vi tänkt men som sagt det var väldigt trevligt ändå. Vi började med att gå och ta några drinkar på ett ställe. Bordet bredvid oss satte det sig ett grabbgäng som pratade engelska, vi tänkte direkt vilka töntar typ. Efter att vänt sig om till vårt bord ett antal gånger så frågar en av killarna ifall vi vill komma över till dem. Ja varför inte, en pratade iallafall svenska men sen visade sig att tre pratade svenska. Vi satt där med dem hela kvällen och pratade och drack. De var väldigt generösa och bjöd på ett antal glas. Trevligt hade vi!

Idag har man ju varit lite små seg, men har legat ute i solen ett tag.Vi har även tagit fram poolen idag vilket passar bra till veckans fina väder. Kommer vara skönt att kunna svalka sig när man ligger och pressar.
 Mot kvälls kvisten åkte jag och Jessica ner till boulognerskogen för att träffa vendela och ha lite picknik. Det var myspys, vi spelade lite volleyboll och spelade kort då vi inte fikade!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0