födelsedags party!

Hej och godmorgon !
gud va trött jag var igår men idag känner jag mig piggare. Om några timmar ska jag och britta gå på stan en sväng för att köpa en födelsedags present till Linnea som har fyllt år . Får se vad för roligt vi hittar . Senare ikväll är vi bjudna på party hemma hos henne , först skulle hon bjuda på mat . Ska bli väldigt trevligt . Nu lär jag försöka vakna till lite och klä på mig hej på ett tag . Vad ska ni göra denna lördag ?



party hos den här sötnosen!

release me

Hallojs !
Nu är jag hemma efter att ha halv sovit hemma hos mattias , är så sjukt trött . Efter skolan så åkte vi iallafall ner på stan . Vi gick till expert för att mattias skulle knäppa kort till sitt leg , han blev jätte fin . Sen bar de av till banken där de var ett antal nummer före oss . Hans pappa skulle möta oss där också , vi ringde honom innnan vi tog en kö lapp . Men när det var vår tur så hade han fortfarande inte dykt upp så de var bara att gå åt sidan . Ungefär en minut efter så kom han , men som tur så kände han en kille som jobba som privat bank grejs så vi fick komma till honom ist . Det var tur så vi inte behövde ta en ny lapp och vänta . När de var avklarat gick vi en stund till på stan och kollade om de fanns nå fint . Innan vi tog bussen hem till mig för att äta gick vi till hemmakväll och köpte godis och hyrde en film . Efter att ha varit hemma och käkat så åkte vi till mattias och kollade på let's dance , efter de kolla vi på en massa andra saker medans jag nästan halv sov . Men nu är jag så himla trött så jag måste sova , godnatt !


pojken min blir snart 18 år !♥

Lovley friday

Hej allihopa!
Nu har vi näthandel och ska jobba om säkerheten på internet. Sedan är de dags för lunch och dagens lunch blir tortellinigratäng . Efter lunchen har vi ekonomi som är fredagens sista lektion , sedan är de helg ! Fast jag får inte åka hem riktigt då för jag ska vänta kvar på mattias som slutar kvart i tre . Vi ska ner på stan och fixa lite skaker sen blir nog att åka hemåt . Men nu ska jag försöka jobba lite . Ha en bra fredag ! ♥



söötnosen min


saknar att mysa med den här gofisen!♥

nytt linne

Hejsan
Hemma från skolan nu . Dagen började med att jag blev så arg på mig själv för jag skulle ta med mig min flaska som jag hade gjort saft i , tror ni inte att jag glömmer den då? joo klart jag gör de . Dagen rullade iallafall på , sista lektionen hade vi projekt så då åkte vi ner på stan för att besöka en butik och ställa några frågor . Efter de var vi klara för dagen . Medans vi väntade på att bussen skulle komma gick vi lite på stan . Jag inhandlade faktiskt ett linne på gina tricot , ett leopard/dalmatin mönstrat . Nu sitter jag här och ska snart ta och äta något och kolla på one tree hill . Sen vet jag inte vad som händer faktiskt . Vad ska ni hitta på ?


mitt nya linne !

"I'm your biggest fan "


Har blivit helt kär i Lady gagas paparazzi . Den är ju hur bra som helst . Fast de var kanske inget ovantat med tanke på hur bra både just dance och pockerface är . Visste ni att hon har skrivit låtar till sångare som britney spears och pussycat dolls , 2008 släppte hon sitt egna album. Med på albumet finns bland annat den här underbara låten : Paparazzi -Lady Gaga  . Vad tycker ni om låten ?




 " I'm your biggest fan
I'll follow you until you love me
Papa-paparazzi "

ciao bella

Hejsan !
Hemma från skolan nu . Slutade egentligen tjugo i två men eftersom man har språk så va de språkdag idag så man fick gå och lyssna på olika språk , men de va ju så himla onödigt för mig eftersom jag har språk på vasa men går på borgis . Så de va bara för vasa elever egentligen . Jag valde iallafall att lyssna på latin/grekiska . Det var faktiskt ganska så intressant . Har lärt mig att Umbrella betyder liten skugga på latin . Vid 1 så var de slut så då gick jag ner på stan och möte upp britta efter en stund , följde med henne och bokade klipp tid sen gick vi och kollade på lite kläder men hittade dock inget . Idag så hade vi även projekt och företagande och vi ska planera ett projekt och sedan genomföra de . Så vi ska göra något för att få in pengar och sedan ska klassen göra något roligt . Kanske åka utomlands vem vet . Det skulle ju vara himla härligt . Vad händer idag då ?


Utomlands , ja tack!
(italien )

hoppas

Jag önskar att man kunde se in i framtiden ! Gud va bra de skulle vara . Man skulle inte behöva oroa sig för något för då kan man göra något åt saken eller förbereda sig inför de som skall komma . Men eftersom jag inte kan de så hoppas jag att allt fortsätter så här bra och att inget ändras.Vill inte att de här ska förstöras , de är ju verkligen så himla underbart!  Hoppashoppashoppas!!

tröttis

Hejsan
Idag gick vi i skolan ända till klockan halv 5 , hallå de är vansinne . Det blev iallafall raka vägen hem , slängde mig ner i soffan och kollade på las vegas medans jag väntade på att maten skulle bli färdig ( pasta carbonara ) . Sen nu ska jag faktiskt göra mig iordning för kvällen och lägga mig i sängen och kolla på film , hann aldrig kolla klart på systar i jeans så nu ska jag göra ett nytt försök att se den . Vad ska ni hitta på denna tisdag ?

sisterhood

åh fattar inte hur man kan vara så himla trött som jag är just nu . Hur ska jag klara mig imorgon när jag går till tjugo i fem ? det blir direkt hem efter skolan , kolla nya avsnitten av gossip girl och one tree hill . Nu har jag ätit och ska göra mig iordning för att lägga mig i sängen och kolla på systrar i jeans , någon som har sett den ? Blake Lively som spelar Serena i gossip girl är med i den . Henne gillar jag så hoppas att den är bra . Sen blir det till att sova...ne juste jag och tre till har en sak och planera , vi skulle ju egentligen ha gjort de efter skolan men vi tar de nu ikväll istället  men sen blir de sova för hela slanten . Så nu blir de systrar i jeans . Godnatt !



hejhopp

Hejhopp!
Usch vad trött jag känner mig . Skolan gick ju hyssat snabbt idag , efter skolan skulle några egentligen göra en grej men de blev inte av ( kan inte säga vad de är än ) för en lite rolig figur glämde bort att vi skulle ses idag haha . Så då åkte jag hem istället . Idag har jag inget planerat och eftersom jag är gansla så trött så har jag bestämt mig för att bara vara hemma och ta de super lugnt , kolla på tv & film. Idag var britta sjuk , så himla tråkigt . Saknar ju henne . Hon måste sova sova så att hon blir frisk snabbt. Nu ska jag väll fortsätta kolla på tv , puss så länge !



saknar ju dig !♥

be happy

Gokväll !
Hemma från mattias nu , har precis gjort mig ordning för läggdags även hunnit tagit en skön dusch . Som sagt så blev de en väldigt lugn och mysig dag . När jag hade fått lite liv i mattias så kollade vi på rocky&drago . Sedan bar de av hem till honom där vi fick tacos . Sen fortsatte kvällen med en massa rocky&drago. (Har fått en låt på hjärnan som dom sjunger i rocky&drago " dont worry , be happy" de är ganska drygt) Som sagt en mysig dag helt enkelt. Imorgon är det dags för skolan igen så de är väl bäst att man tar och lägger sig ganska snart så man orkar ta sig upp imorgon bitti . Sov gott !



mysiga söndag

Hejsan!
Bion var väldigt bra . Först visste jag inte om jag tyckte den va bra eller dålig men sen mot mitten så var den bra . Den var värd att se. Efter bion åkte jag och mattias hem och mös , kollade på Rocky & Drago . Idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på . De blir väll något lugnt och mysigt som de flesta söndagar. Nu ska jag försöka väcka pojken. Vad ska ni hitta på?


Bio

Hej
Nu ska vi stax ta bussen och gå på bio . Benjamin Buttons otroliga liv blir de . Ha en mysig kväll !

bigger than the world

Hej!
Lördag idag , väldigt skönt. Vet fortfarande inte riktigt vad som kommer att hända . Väntar på att mattias ska bli klar någon gång . Ska nog ner på stan . Han ville boka bio biljetter och ta en fika så de blir väll nått liknande . Imorse så ringde Anders och fråga om han kunde joina oss och klart han får de , så han följer säkert med på en mys fika . Så ikväll blir de väll bio för våran del . Vad ska ni hitta på?


jag får stå ut med de här två ;)

älskar dig♥


Kärlek!
Snart så har jag och mattias varit tillsammans i hela 20 månader , hur underbart är de inte ?!
De känns fortfarande sådär himla otroligt underbart! Hoppas alla får uppleva denna underbara kärlek!
Nu ska jag sova och drömma om den underbaraste , natti♥

paper planes

Vad tråkigt jag känner mig , jag skulle åka och titta på let's dance med Britta och Jessica men jag orkade verkligen inte . Jag har varit så himla trött sen igår . Tror inte att jag har fått alla krafter tillbaka ännu. Så jag stannade hemma och kollade på let's dance med familjen istället. Favoriterna är Laila , Niklas och Morgan .
Imorgon ska jag sova ut och hoppas på att mina krafter är tillbaka så ska jag försöka hitta på något roligt med Mattias . Det kanske blir bio på kvällen för han ville så gärna de på Benjamin Buttons otroliga liv.  Folk säger att den är jätte bra och de får vi väll hoppas ifall vi går på den , plus den är nästan tre timmar lång . Nä nu ska jag åter gå till Let's dance . Vilken är eran favorit ?



jump around

Hejhopp!
Nu är det helg ! inte för att min skolvecka var så himla lång eftersom den började igår men endå . Har typ dött när man ska kliva upp på morgonen. Nu ska jag inte göra något speciellt bara ta det lugnt en stund , kolla på tv eller en film . Senare kommer brittis hit och äter ( blir säkert tacos som alla andra fredagar haha ) , sen skulle jag och britta kanske hitta på något myspys ikväll vad vet jag inte än . Om vi inte ska bort någonstans blir de kanske mysa framför tvn och kolla på let's dance . Vad ska ni hitta på ikväll för skoj ?


sööta brittis & me !

fredag

Hej!
Nu sitter vi på näthandels lektionen utan lärare och ska väll snart  gå och äta lunch . Dagens lunch bli korv stroganoff med ris . Sen är de endast en lektion kvar sen är det helg . Nu har britta tagit på sig jackan och vill nog gå så hejdå!

tillbaka

Godkväll!
Idag var jag tillbaka i skolan . Det var faktiskt skönt att vara tillbaka och få umgås med alla igen . Dock har jag fortfarande ganska mycket hosta vilket är väldigt irriterande . Idag gick vi enda till halv 5 fast fick sluta lite tidigare . Jag möte älsklingen så åkte vi ner på stan och åt mat , britta och vendela följde också med oss . Mysigt!
Sen tog vi bussen hem till mattias , båda va väldigt trötta efter en lång skoldag så båda bara låg i sängen och var väldigt trötta . Senare blev vi lite piggare och började kolla på Rocky & Drago. Råkade ju visa honom de så nu tycker ju han om att titta på de också haha . Imorgon är de fredag , hyffsat kort skoldag . Skulle kanske hitta på något med britta vi får väll se . Ne nu känner jag mig väldigt trött , jobbigt att komma tillbaka efter sjudom . Godnatt sov gott!



bättre

Hej!
Tisdag idag och de börjar bara gå åt de bättre hållet med min sjuka . Har legat hemma i typ 5 dagar nu så de börjar bli lite segt . Ska ta och göra lite nytta , börjar med att ta en dusch . Sen ska jag kolla på det nya gossip girl avsnittet och one tree hill . Följer ni någon av de serierna ?

He will never ever, never ever love you

Tog en liten paus nu från rocky and drago , måste göra något att äta . Under tiden lyssnar jag på en ny låt från Ciara . Den är underbar ! Ni måste lyssna !


If that boy don't love you by now
He will never ever, never ever love you
He will never ever, never ever love you



rocky&drago

God efter middag !
Fortfarande sjuk , men de börjar gå åt det bättre hållet vilket är väldigt skönt . Har fått ont i ryggen av all hosta , lite tråkigt . Det är drygt när man är sjuk för jag kan inte sova så himla bra , ex. i förr går vaknade jag redan vid fem och kunde inte sova och imorse vaknade jag vid åtta halv nio. Men de är nog för att man ligger i sängen/soffan typ hela dagarna . Just nu håller jag på att kolla igen hela Rocky & Drago säsongen med Peter Siepen och Tilde Fröling . För er som aldrig har sett det så är det iaf ett program där de reser till olika länder och gör en massa olika saker . Allt från vattenskidor till att plocka skräp från kairos gator . Det är så himla roligt . Fattar inte varför de inte fortsatte och gjorde fler avsnitt . Jag vill se mer ! haha . Nu ska jag fortsätta kolla . Ha en bra dag !


så bra!

sötingen Theo

Godkväll!
Ja vad hänt idag kan man undra ? joo precis som de senaste dagarna . Typ inget , tittat på allt som går att se . Dock så fick jag ta en paus från vilandet och film tittandet . Lille bror Theo fyller fem år så han ville hemskt gärna att jag skulle komma , även då jag är sjuk kan man ju inte säga nej till den sötingen . Han skulle bli så besviken om jag inte kom . Så jag fick slänga på mig mjukis byxorna och en tröja . Sen kom de och hämntade upp mig för de hade vart på farmors jobb och haft julgrans plundring . Så de blev tårta och present öppning o grejer .
Det är börjar bli så tråkigt att vara sjuk + jag har inte träffat min älskade mattias på flera dagar nu , det börjar bli väldigt jobbigt ! Nu ska jag åter gå till min syssla som jag gör dag ut och dag in: kolla på film ! Tjing


Theo♥

hemsk natt

Godmorgon!
Inatt var en hemsk natt . Det gick inte att somna igår , halsen gjorde svin ont sen började mina öron göra hyper ont . De gjorde så ont så jag började gråta . Höll verkligen på att avlida . Jag tog två alvedon så vid fyra så somnade jag . Det känns väll lite bättre nu iaf . Men usch va hemskt de var ,
Nu har jag precis kollat på bridget jones dagbok . Den filmen blir ju aldrig dålig . Nu vill jag se tvåan , ska göra de efter att jag varit nere och gjort te åt mina onda hals .
Idag så är det kalas hos pappa för Theo som fyller 5 år och jag vet inte om jag kommer orka åka dit , tråkigt. Theo ser verkligen fram emot att jag skulle komma . Får se hur jag mår senare idag . Hoppas ni mår bättre än jag. Nu ska jag ner och göra te , hej så länge !



vill inte vara sjuk

Hej!
Imorse vaknade klockan fem , hade super ont i halsen och höll på att svettas ihjäl . Hatar att vara sjuk , man sover så himla dåligt då . Började dagen med att kolla på morden i midsomer . Sen har jag även kolla på några avsnitt av playa del sol och nu ska jag kolla på rocky and drago . Snart har jag kollat på allt som går att kolla på , vad ska jag då sysselsätta mig med ?

HIMYM

Godkväll !
Nu börjar de kännas bättre , vilket är väldigt skönt . Min dag har bestått av att kolla på en massa avsnitt av How I met your mother . Har precis varit nere och ätit lite tacos . Så ska väll ta och kolla på några avsnitt till , om en timme blir de let's dance . Ska mysa med familjen och kolla på de . Ha en trevlig kväll!



dagens underhållning!

tråkigt

Godmorgon!
Har sovit så jäkla dåligt inatt . Vaknade redan vid kl 8 och kunde inte sova längre . Igår när jag somnade hade jag fortfarande ont i huvudet och när jag vaknade va den fortfarande kvar . Usch! Fy va tråkigt att vara sjuk nu när det är helg . Man kan ju hoppas att man blir frisk under dagen men de känns kanske inte som att de kommer gå så fort . Idag händer ju inget , de kommer bli en massa tv och filmer . Sen ikväll är de let's dance så kollar nog på det . Vad ska ni göra ikväll då?



så här roligt har jag ,haha !

Sjuk

Godkväll!
Idag var det en lååång skola dag , på eftermiddagen började få jordens huvudvärk . Jag gick till skolsköterskan för att få en alvedon men den började ju aldrig att verka . Senare så började jag bli öm i kroppen och började frysa. Endå fast jag mådde piss så pinade jag skol dagen ut . En halv timme innan vi skulle gå hem så trodde jag att jag skulle dö, huvudet höll på att sprängas och frös som in i norden samtidigt som jag svettades . Har även känt mig deprimerad under dagen så sen när jag ringde mamma och fråga om hon kunde hämta upp mig från skolan så sa hon först nej för hon redan var hemma och då började jag grina . Hallå va man känslig då eller . Sen kom hon iallafall och hämtade mig . När jag äntligen kom hem så tog jag alvedon och gick o la mig . Det var väldigt skönt , sen vakna av att jag va as varm . Så min kväll har bestått av att legat i sängen och i soffan och typ vilat. Ska vara hemma från skolan imorgon men jag vill inte vara sjuk. Om jag är sjuk kanske jag inte får träffa min älsling på flera dagar. Det känns väldigt tugnt . Men nu ska jag vila ännu mera så jag kanske blir frisk . Det blir nog lite film mys ! Ha det bra , hoppas inte ni blir sjuka för de suger !


miss you

Hejhej!
Nu är jag finally hemma från skolan . Idag var så himla kort och skön dag . Tittar lite på tv nu och väntar på att älsklingen ska komma hem .Har inte vart med han på några dagar nu , saknar han super mycket !  Tror nog att han vill titta på privileged med mig idag . Är de någon som har sett det ? Det är väldigt bra . Blä jag fruktar morgon dagen , då måste vi vara i skolan till 16.30 . Vad ska ni göra ikväll ?  

tidigt

Godmorgon!
Gud idag är jag uppe super tidigt , ställde klockan lite extra tidigt för att kunna ta de lugnt och börja kolla på en film eller nå ist för att rusa upp ur sängen . Det är ganska mysigt . Idag slutar jag tjuugo i två , skönt . Ska vara med älkslingen efter skolan. Ville bara säga godmorgon , ha en bra dag !


per quanto tempo l'amore mi

Trööööööööööött , seeeeeeeeeeg !
Idag hade vi skola till tjugo i fem , men som tur så fick vi sluta vid fyra ist . Inte för att de gjorde en så mycket piggare . Skulle egentligen åkt och tränat idag , men jag va så himla trött och sen var jag arg och irriterad för typ ingenting , och när det är så brukar träningen oftast inte vara så bra . Blir bara ännu argare för att de går skit . Så har tittat på nyaste avsnittet av både Gossip girl & One tree hill , de återstår bara en serie kvar att se ett avsnitt av och de är Privileged. Älsklingen kom förbi efter skolan och tog några avsnitt av privileged av mig , jag har ju fått honom och gilla de med . Vi har blivit små serie freaks .  Idag ska jag sova super duper tidigt . Imorgon slutar vi tidigt vilket är super skönt . Nu ropa Tilda att vi ska äta lite tårta som blev över från igår , ha det bra så länge !



längar såå till sommarn , när de är varmt och skönt!

 

sweetie

Godkväll !
Har precis tagit en skön dusch , har även hunnit blåst håret och plattat de lite så att jag slipper göra allt de imorgon bitti. Idag efter skolan när jag kom hem blev det kalas för Tilda . Vi åt taco gratäng och sedan tårta m.m . Väldigt trevligt och mysigt . Självklart så kom ju underbaraste sötaste Elliot . Han är ås himla söt för nu har han börjat skratta och prata jätte mkt .
Usch jag ser inte fram emot morgondagen ett dugg , går från halv nio enda till tjugo i fem . Klockan sex så har jag träning och jag kommer att få stressa ihjäl för att åka hem och sen till träningen . Jag fattar inte hur de kan låta oss gå så länge. Innan en träning ska man ju äta ungefär två timmar innan , men hur fan ska man hinna de när man går i skolan tills de är typ en timme kvar till träningen ?


jag . sötisen Elliot & britta !


Mormor , Tilda & Elliot

grattis tilda

Godmorgon!
Blä vad trött man får vara . Skola til halv fyra idag , segt! Om tjugo fem minuter går bussen till skolan så hinner ta det lugnt en stund . Dagen börjar med naturkunskap , jippi!
Idag fyller Tilda år , 7 år . Grattis skrutt unge!



GRATTIS!♥

bara för att...

Godkväll allesammans!
Usch måndag imorgon , vill ha helg längre. Varför kan man inte ha skola fyra dagar och sedan tre dagar helg ?
Imorse så sov jag ut ganska länge , va uppe ganska sent och kollade på privilege som bara blir bättre och bättre. Sen ringde jag för att höra om älsklingen hade vakna och de hade han faktiskt gjort , så jag tog cykeln och åkte dit . Vi kollade lite på privileged som han nu också har börjat gillat . Hans mamma bjöd på jätte god mat . Efter maten så åkte vi till hemmakväll och hyrde film och köpte Ben&jerry glass . Vi hyrde brudens bäste man  , den va hur bra som helst .
Imorgon ska jag upp lite extra tidigt för Tilda fyller år så vi ska upp och sjunga för henne osånt . Senare på kvällen kommer all släkt hit så blir de fika och mys . Vill också fylla år , fast nu är det inte så jätte lång kvar till jag fyller 18 !! Nä vet ni vad nu ska jag försöka sova , godnatt !

Chans?!

Hej
Matchen gick bra , de var rätt så bra spel . Men tyvärr så är vi inte riktigt match vana än så de blev en förlust i dagens match . Vi får träna och jobba sten hårt så släpper de nog . Efter matchen åkte jag hem och tog en lång och skön dusch . Var ganska så trött efter matchen så jag bestämde mig för att vara hemma resten av kvällen och bara mysa med familjen man gör ju inte de så ofta nu när man har blivit äldre . Så innan vi åt middag spelade jag spel med lille syster. Sen skulle hon titta på bolli , där var de nå program som hetter habib . Handla om en kille som gick i femma och var kär i en tjej och han vågade inte fråga chans på henne  . Chans ,  kommer ni ihåg när man var liten och man frågade chans? Gud va oseriöst förhållandena var då , man vågade nästan inte ens kramas . Sen om en kille gjorde slut med en tjej då gjorde alla andra killar de med . Jag kommer ihåg en gång i femman när jag och min dåvarande bästis va tillsammans med två killar i klassen , jag tror att det var alla hjärtans dag så hade de vart och köpt blommor åt oss och lagt dem på våra stolar i klass rummet . Det var ju ganska gulligt för att gå i femman . Vad har ni för speciellt minne från dem tiderna?


match


match idag , håll tummarna!

fredag

Hejhej!
andra skoldagen idag , hade bara en lektion idag så vi slutade redan vid halv elva . Riktigt skönt . Har vart så himla trött hela dagen . Efter skolan så gick jag , britta och vendela ner på stan . Köpte en tröja och ett fint hårband . Sedan gick vi och fikade på nya wayne's och där träffade vi anders och min älskling . Vi gjorde dem sällskap , sen gick de lite tidigare än oss för de var tvungna att gå tillbaka till skolan för de hade lektioner kvar , hahha . Efter en yttligare sväng på stan bestämde vi oss för att åka hem . Så när jag väll var hemma gick jag direkt och la mig för att kolla på några avsnitt av privileged , riktigt skönt eftersom jag var så himla trött .
Senare på kvällen kom älsklingen hit , vi åkte till hemmakväll för att lämna tillbaka en film . Eftersom vi endå var där så passade vi på att hyra film och köpa godis . Vi hyrde egentligen inte en film utan en serie , vi har blivit serie tokiga han och jag . Aja serien som vi hyrde hetter Entourage , den verkade väldigt bra av de avsnitt vi hann kolla på . Men som sagt ingen serie är bättre än gossip girl.
Imorgon har vi första matchen hemma för denna säsong , så tagga tagga nu . Håll tummarna för oss . Efter ett avsnitt av privileged nu så ska jag sova så jag är super pigg imorgon. Så godnatt !

torsdag

Hej!
åh va trött man får vara då ! Det var ju inte så skojigt att kliva upp imorse . Var klar ganska fort så kunde äta frukost i lugn och ro och samtidigt kolla på tv . Idag fick vi vårt nya schema och de var väll så där , några tidigare dagar . Men vi fick inte en enda sovmorgon , suck . På tisdagar slutar vi tjugo i fem och jag har träning klockan sex , jag kommer ju stressa sönder på tisdagar . Asså när de gör scheman lär de väll tänka på att man kanske har annat att göra på kvällarna . De borde vara förbjudet att gå längre än till fyra . Menmen får väll njuta av de dagar då vi faktiskt slutar tidigt. Om cirka två timmar så är det träning igen . Ska bli skönt att få röra på sig lite . Nä nu ska jag laga mat , tjing !


Privileged

Godkväll!
Idag är den sista dagen utav jullovet , usch . Imorgon börjar allvaret igen , de vill säga massa plugg och en hel del träningar. Idag sov jag ut , vilket var väldigt skönt . Sen har jag inte gjort så himla mycket vilket också har varit väldigt skönt . Nu lite senare på kvällen följde jag med mammsen ut till valbo för att köpa presenter till Tilda för hon fyller 7 år på måndag. Idag har jag även börjat kolla på en ny serie , måste ju ha något att kolla på mellan gångerna som gossip girl kommer ut . Den nya serien heter Privileged , handlar om en tjej som får jobb hos en rik familj , hon ska hjälpa de två bortskämda tjejerna att få bra betyg och komma in på Duke. Den verkar faktiskt bra , men de är väll lite mer en typiskt tjej serie . Så nu ska jag duscha och sedan lägga mig ner och kolla på ett par avsnitt . Godnatt!

allt & ingenting

Hej!
Igår så var jag och älsklingen på stan och fikade med anders & melinda på nya wayne's . Väldigt trevligt. Efter de gick vi i några affärer och kollade , han hittade en tröja på MQ som han köpte och jag hitta också en tröja fast på gina tricot. Sedan åkte vi hem till älsklingen och spelade lite spel . Sen måste man ju äta också så vi lagade fläskfile med kroketter.  Efter det så kollade vi på filmen Tropic Thunder , halv sov lite till den . När den var slut gjorde vi te så att jag skulle piggna till lite för jag hade lovat att kolla på ännu en film . När mitt te var klar så fasna vi i soffan med hans föräldrar som satt och kollade på jvm finalen , dock så vann kanada men sverige fick ju endå ett silver. När det var slut runt fyra tiden så började vi kolla på love guru , den var så himla rolig verkligen. Han som spelar love guru är ju så ful och rolig . Se den om ni vill skratta. Sen vid 6 så la vi oss i sängen för att äntligen sova . Man var ju skapligt trött då kan jag säga . Imorse så de första vi gjorde var att kolla om de nya gossip girl avsnittet hade kommit och yes de hade de gjort . Så vi började med att titta på gossip girl. Lite senare kom kevin och var med oss . De tyckte att vi skulle kolla på pulp fiction för att de var en sån himla bra film . Men jag fattade inte riktigt vad som var handlingen i filmen . Hur som helst så har det varit super mysigt  att göra allt och ingenting de senaste dagarna med älsklingen.  Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra , är ganska trött men ska nog kolla på en film och sedan sova . Men godnatt iallafall!



Moovie night : Yes man

Godkväll !
Efter att älsklingen hade vaknat så åkte jag dit och kollade på de senaste avsnittet av gossip girl det som går i usa. Imorgon äntligen kommer det nya avsnittet , som jag har längtat. Efter vi tittat på det började vi bli lite smått hungriga så vi bestämde oss för att laga våfflor , duktiga som vi är blev de goda. Fast de var ju mest jag som gjorde något eller rättare sagt så gjorde jag nästan allt . Han gick till grannen och lånade socker och smälte lite av smöret. Och självklart så åt han våfflorna också. Sen vad hittar man på en kall kväll som denna ? Ja man vill ju inte direkt vara ute . Så vi bestämde oss för att göra något som inkluderar värme närmare sagt bio. Valet av film blev Jim Carreys nya film " Yes Man " . Den handlar om Carl som är skild  och jobbar på en bank . Hans vänner försöker få med han ut och göra saker men han säger alltid nej eller hittar på en massa ursäkter för att slippa. En dag när han sitter utanför sitt jobb så möter han sin gamla arbetskamrat . Han berättar allt roligt och spännande han har gjort bara för att han har valt att säga ja till livet. Carl tar inte det så himla seriöst och tänker inte mer på det. En dag händer en sak som får honom att vakna upp och börja tänka vad han håller på med . Han tar sig till ett YES möte , och efter de mötet börjar han säga ja till allt , precis allt . Och av att han säger ja händer en massa nya roliga saker honom .
Det var en sån himla bra film . Skrattade typ i hela filmen . Lätt den roligaste filmen jag sett på super länge . Den var verkligen värd att se , så om ni ska gå på bio se den lovar att ni kommer gilla den. Vem gillar inte Jim carrey . Ibland tycker jag han kan vara lite överdriven men för de mesta är han rolig. Man fick även höra honom sjunga och de lätt rätt så bra faktiskt .
Efter filmen fundera jag över om hur många som kanske tar till sig av filmen och kanske börjar göra som han gjorde säga ja till fler saker istället för att vara tråkig och bara säga nej. Jag tror faktiskt att det finns några som har gjort de . Som de sa på filmen så om man säger ja till fler saker så kommer de dyka upp mycket med fler möjligheter och de tror jag är sant . Iallafall så rekomenderar jag filmen starkt .
Nu ska jag kolla på en film och sen sova , godnatt !





my world

Godmorgon!
Idag har jag typ träningsvärk i hela kroppen . Vi hade ju som sagt första träningen för året i går och de känns kan jag säga . Men kul var det . Igår kväll var jag med tjejerna och fikade på wayne's , mysigt. Sen vart vi bjudna till en fest så vi gick dit . Men tyvärr var vi inte där så himla länge för det var inte så roligt som man hade hoppats på . Då gick vi och köpte lite godis ist , sen bestämmde sig flickorna för att gå hem till V och kolla på film . Jag bestämde mig ist för att ta bussen hem till älsklingen och träffa han och kevin en stund . Sen när jag skulle hem hade jag tur för hans föräldrar skulle åka och hämta hans lillesyster så då fick jag skjus hem . Väldigt skönt med tanke på hur kallt det är ute. Burr.
Idag så ska jag hitta på något med älsklingen , kanske bio . Sen så vill han ju såklart titta på Gossip girl . Han ahr blivit fast för de nu . Mycket bra tycker jag . Så nu ska jag göra mig ordning sen ringa och väcka skrutten . Tjing!




vill ha sommar!

early morning

Hejhej!
Idag skulle jag gå upp halv 9 var det tänkt men sov lite längre än vad jag borde. Skulle ta halv 10 bussen för vi hade träning hela dagen idag . Första passet började kl 10-12 sen började nästa 15-17.  Vi gick och åt lunch där emellan , det blev kebab och pizza . Väldigt nyttigt. Det gick hyffsat bra och träna . Nu har jag precis ätit lite kina mat och duchat . Ska strax göra mig iordning lite . Jag och tjejerna hade tänkt att åka till stan och fika och ha de mys . Tjing!


sweet

Hejhej!
Idag sov jag ganska länge , skönt . Sen gick jag upp och tog ett skönt bad . Har även varit så duktig och städat mitt rum . Annars har jag inte gjort något speciellt idag , kollar lite på tv och bara tagit de lugnt. Lite senare kommer Britta & Anna hit för att äta lite mat . Anna är hemma från Göteborg några dagar , hon jobbar som flygvärdinna där. Så de ska bli trevligt att träffa henne , de blir ju inte så ofta .
Inatt så drömde jag att jag fick barn . En liten flicka som skulle heta wilma , hur söt som helst. De var en väldigt mysig dröm men jag tror att barnet får stanna i drömmen och komma till verkligeheten om ett par år . Hur mysigt de än var . Jag får nöja mig med att gosa med kusinen.



super söta Elliot!

Nyårdagen

Hejhej!
Idag så sov vi ut så länge vi kunde , hur skönt som helst . Vid 4 tiden åkte vi och köpte kebab , perfekta dagen efter nyårs mat. Vi åkte hem till älsklingen och åt maten . Sen hade vi faktiskt bestämt oss för att ta de väldigt lugnt idag , bara vara liksom . Så efter maten la vi oss i sängen och kollade på ett antal avsnitt av gossip girl. Helt perfekt. Nu längtar jag så himla mycket tills de nya avsnittet av gossip girl kommer . Det är så himla bra ju ! Ska kolla på ett innan jag sover , kommer några bilder från igår också . Godnatt!



Jag , Jessica & Britta

Nyår!

Goddag!
År 2009 är det nu ! Igår så började kvällen hemma hos Jessica där vi åt mat och efterätt. Efter det blev de mys med abba singstar .Efter ett tag drog vi oss vidare till en fest . Va inte där så himla länge för vid elva åkte vi ner till stan för att träffa folk och kolla på fyrverkerier. Sen träffade jag älsklingen och så drog vi oss hemåt till honom. Hans pappa värmde lite mat åt oss , gott! Vid tre tiden började vi gå hem till mig , han tyckte vi skulle kolla lite på gossip girl så de gjorde vi även då jag typ halv sov för jag var så jävla trött . Klockan var ju endå typ halv fyra.
Idag är det ju den första januari 2009 och det betyder att jag och älsklinge har varit tillsammans i hela 19 månader!♥  Det känns fortfarande så himla bra mellan oss , faktiskt så känns de bättre och bättre för varje dag som går . Jag älskar han mer och mer för varje dag . Så himla underbart! Nu ska jag snart ta och väcka han med lite pussar får se om de funkar. Sen ska vi bara ha en mys dag och inte göra något speciellt . Kan gissa på att vi tittar på Gossip girl ! Ha en bra dag , Tjing!

RSS 2.0