ciao bella

Igår när jag kom hem efter skolan så somna jag i soffan, man är ju inte van än. På kvällen åkte jag hem till en tjej i klassen med några andra från klassen. Var jätte trevligt. Sen började de ju spö regna så vi tog en taxi till en kille som vi skulle vara hos resten av kvällen.

Idag ska jag vara med min älskling. Får se vad vi ska göra för mys. Kanske biljard, bowling, bio. Något som man inte brukar göra skulle vara kul. Har ni några tips på vad man kan hitta på?



Jag & Elin :)


zoo

Idag var vi iväg till järv zoo med skolan. Kändes som vi åkte buss i hundra år för att komma fram. När vi kom dit skulle vi först få se när älgarna fick mat.( Perfekt jag som vart på älg museeum i sommar, får inte nog av älgarna!) Sen var det dags för myskoxarna men vi traskade vidare för att komma fram dit maten serverades för oss för usch va hungriga vi var. När man kollar på djurena går man som på en lång brygga. I början så går de ganska mycket uppåt så man har ju fått lite träning. När vi hade ätit var de runt fyrtio minuter kvar tills vargarna skulle matas som vi skulle kolla på men vi orkade inte stå där så vi traskade neråt tillbaks till huset där vi börja. Tur var väl de för precis när vi kom fram började de spöregna. Att åka till järv zoo är väll kanske inte de roligaste men jag hade iallafall en mysig dag som var helt okej. Trötta var vi på vägen hem vilket ledde till en väldigt rolig bussresa hem, mycket flams.Imorgon börjar skolan på riktigt, halv nio med Italienska.


Här har vi en livslevande älg!

runaway


Hush hush...



You're my every, everything that I could ever dream of

Hur kan man vara så kär i en person ?!

Ska sova snart ska upp i tid imorgon för jag ska iväg och äta lunch med min bejb :) ♥


apologize

Idag är en riktig ligga inne och kolla på film dag. Så vad kan inte vara mysigare än att krypa ner under täcket och sätta igång en säsong av gossip girl ? Det ska jag göra iallafall :)


underbar scen med underbar låt :)

en bra dag

Har nyss kommit hem från gymmet. Mamma skulle dit på något pass så jag passade på att åka dit med henne. Känns riktigt skönt att ha rört på sig. Innan vi åkte och träna övningskörde vi, körde även hem. Det gick väldigt bra. Idag har jag även bokat körlektion. Så idag känns de som en riktigt duktig dag, fått ganska många bra saker gjorda. Så nu tycker jag att jag förtjänar lite mys med gossip girl :) 



trevligt hos Elin

I lördags började vi med att grilla, blev hur gott som helst. Vi skulle göra tsatsiki men hade ingen gurka hemma men då tog vi äpple istället och de blev lika gott. Ett tips om man inte har gurka hemma. Efter maten skulle vi leka lite "lekar", började med kubb. Mitt lag vann efter att ha legat under ganska stort. Efter de gick vi in för de började bli ganska kallt och framför allt myggigt. Då lekte vi charader, gissa låten, vissla med kex. Sen en lek där man skulle vara två och använda en varsin arm och äta upp ett kinder ägg och bygga ihop leksaken först. Jag och Katrin var snabbast, kan ha berott på att vår leksak var klar när vi öppna den! Så för oss var det bara att äta chokladen. Efter allt de roliga blev det krogen.
Riktigt trevlig kväll :)


"Lappleken" står olika kroppsdelar så ska man hålla fast lappen där!

wiiiee

Hade en super trevlig kväll hos Elin igår men berättar mer om den imorgon för nu ska jag lägga mig och läsa min bok sedan dejta kudden :) godnatt !

L ö r d a g

Godmorgon!
Sovit gott ? Det har jag verkligen gjort !
Igår så blev de mys med två filmer. Vi åkte först och köpte lite gott, för min del blev de dipp och morötter. Först tittade vi på zack and miri makes a porno som var helt okej.  Sen blev det knowing som var bra, såg dock aldrig klart slutet haha.
Idag skiner solen så de blir väll till att lägga sig i solstolen och läsa min bok.
Sen ikväll ska jag hem till en kompis och grilla, spela kubb och grejer. Sen ska de nog ut på krogen men vi får se hur taggad jag är på det. Ska bli mysigt iallafall :)


godmorgon :)


lovley

Idag åkte jag ner till stan för skulle boka lite körlektioner men när jag kom dit så var det stängt. Så himla typiskt. Men då passade jag på att gå och kika i lite affärer. Hitta en jätte fin tunika/klänning på gina tricot som jag köpte.

Nu ska jag hem till min underbaraste och mysa. Får se vad vi hittar på :)


starstruck


Ed


Hur snyggt är det inte med t-shirt med tryck på?
Den som Ed har på sig var riktigt snygg, sen att självaste Ed är hur snygg som helst är en annan sak ;)

kyckling & cashewnötter, mums!

Hemma nu. Det blev middag på Lam's terass. För mig blev det kyckling med cashewnötter, riktigt gott men det var också väldigt starkt. Har äntligen brytit trenden att bara äta friterad kyckling med sötsur sås, nu har jag de senaste gångerna vågat prova lite nya rätter. Farmor fick en spikmatta och lite fina servetter utöver mina paket.
Funderar skarp på om de blir dåligt väder imorgon så drar jag nog ner på stan och köper mig ett par converse. De är ju sjukt snygga :)



presenterna

sådär ja nu har jag slagit in presenterna. De fick bli ljus som är som blommor. Ett stor och sen några små. Det blir väll bra istället för att ge henne en blomma. De här är ju som en blomma bara de att hon kan ha det mycket längre :)


converse

Funderar på att köpa ett par nya skor. Bara ett par vanliga vita skor. Min som jag har nu börjar förfalla lite...


Kanske blir ett par snygga vita converse den här gången :) är ju grymt snyggt till ett par blåa jeans !

torsdag

Idag till lunch gjorde jag en alldeles egen potatismos, den blev faktiskt riktigt god. Senare idag ska vi iväg och käka på resturang för farmor fyller år. De ska bli mysigt. Ska åka om drygt två timmar så ska kolla på film och sen göra mig iordning.



Saknar den här lilla sötnosen!

Linje 123

Har nyss kommit hem från bion. Mysigt att gå på bio en onsdag även då man inte håller koll på dagarna nu på sommaren. Vi tänkte gå och se Johan Falk men då gick inte den så vi gick på Linje 123 istället. Det gjorde inte så mycket för den var ju hur grym som helst. Vill se den igen. Riktigt spännande var den. När jag satt där och såg alla poliser som åkte fort på sina motorcyklar genom New Yorks gator så skulle jag också vilja bli polis, fatta känslan av att åka snabbt och påväg att göra något viktigt. Fast det är ju mest önske tänkande för hur ofta är de som i film i verkligheten?
Iallafall rekommenderar verkligen att se Linje 123. Man blev verkligen fast i den. Spännande från början till slut!



En shopaholic säger ja

Idag runt två cyklade jag iväg även då jag hellre legat kvar i soffan för har inte känt mig riktigt pigg idag. Men hade lovat lille bror att hämta honom på dagis. Så åkte vi hem och kolla på barn program en stund sen tog vi bussen ner till stan en sväng. Möte upp pappsen så kollade vi runt lite bland annat efter en present till farmor som fyller på torsdag. Inte de lättaste med det. Men tror iallafall att vi beslutade oss för att ge henne gå stavar, två par kanske så farmor och farfar kan gå tillsammans. Tog sedan bussen hem igen och käkade lite. Efter maten gick vi ut och spelade lite basket.

Idag har jag även gjort ett fynd. Är även stolt över mig själv för jag har nämligen köpt en bok. Vet inte när jag köpt en bok sist om jag ens köpt en bok. Men iallafall köpte "En shopaholic säger ja", läser ju En shopaholic i New York nu så. Först stod det att alla böckerna kostade 35 kr men sen när jag kom till kassan kostade den endast 10 kr. Hur bra är inte de då?



Har verkligen fastnat för dem här böckerna!

underbara du

Igår var en ganska så händelserik dag, jag och min bejb tog en cykel tur i det underbara vädret. Vi åkte och spelade minigolf vilket var super mysigt. Blev även lite glass i solen. Efter de bestämde vi oss för att cykla hem och ut i spåret för en joggingtur. Jobbigt men känns underbart efteråt! Sen avslutade vi kvällen med film , Ghost of girlfriends past. Den var himla bra och mysig.
Idag har man lite ont i benen även fast vi stretcha. Har börjat få ont i halsen men hoppas att de inte blir värre. Ska göra ordning lite te och kolla på The ugly truth nu :)



okej, han var kanske lite bättre än mig...

I gotta feeling


stranden

Idag blev man väckt redan vid halv nio, usch va tidigt de kändes. Snart ska jag följa med la familja till stranden och sola och bada lite. Härligt! Det är ju underbart väder ute.



nighty nighty

Nu ska jag ta och dejta min säng och läsa några sidor ur En shopaholic i New York. Godnatt sov sött :)

Krazy

Hade en super mysig fika i solen, vi prata om allt möjlig och tiden bara swisha förbi. När jag kom hem stod grillen igång och luktade gott, sen blev de grillat med potatis kroketter. Super gott ! Nu funderar jag på om jag ska ta en lite jogging runda? Skulle vara mysigt nu när de börjar bli lite halkvmörkt. Jo jag tar en jogging tur, hörs senare!



Får pumpa lite musik i lurarna så går de bra!

underbara sol

Boken är ju hur bra som helst, har läst rätt så många sidor nu. Men nu måste jag lägga den åt sidan ett tag, ska göra mig klar och sedan cykla ner till stan och ta en mysig fika med en kompis. Sätter oss nog på någon uteservering och njuter i solen :) Tjing!


sunshine

Det blev inte många sidor lästa innan jag slockna. Ska göra ett nytt försök nu ute i solen och bli brun på samma gång. Äntligen är det sommar väder igen, som jag längtat!

sweet dreams

Nä vet ni vad, ska faktiskt ta och lägga mig och läsa lite istället för att sitta här. Är faktiskt ganska trött också så kanske somnar med huvudet i boken. Ska läsa En shopaholic i New York. Mysigt att varva ner och lägga sig under täcket med en bra bok.
Godnatt!


sommaren med göran

Hejsan
Igår var jag och mattias på bio, vi såg Sommaren med Göran. Riktigt härlig film, många goda skratt. Jag brukar inte gilla svenska filmer så mycket men den här var faktiskt riktigt bra. Både Peter och David är ju roliga så filmen kunde väll inte varit annat en rolig?

Idag på kvällen blev det lite mys framför Rainman. Hur bra som helst, dock lite besviken hur den slutade bara. Innan vi skulle börja kolla på filmen så råkade mattias böja mina naglar bakåt och de gjorde fruktansvärt ont. Det började blöda och de gjorde ont i hela fingetopparna.Vi får hoppas att de inte ramlar av ! Har lite fobi när de gäller att göra illa naglarna. Kan verkligen inte titta på film när de t.ex drar bort naglarna, sticker in saker under dem. Nä usch nu tänker vi på något annat kul!
Nu verkar det som om de fina vädret har kommit, hur underbart är inte de?



body control


movie tajm

Nu ska jag ta och tvätta mig och borsta tänderna så att jag är klar och kan somna sen. För hur skönt är det inte när man kollat på film och är trött att bara somna ?!


Titta så söt han är!


Ska sova i hyfsad tid idag för imorgon vid nio kommer moster och underbaraste kusin hit så ska försöka vara uppe tills dess. Sen ska vi åka till furuvik och ha de mys. Ska faktiskt bli mysigt eftersom Elliot ska med , man får ta varenda chans man får att träffa gullungen!


Confession Of A Shopaholic.

Har precis varit ute och övningskört och de gick väldigt bra.
Idag träffade jag Jessica på stan en sväng. Idag hade jag faktiskt inte planerat att köpa någon men ni vet när man hittar något fint då måste man ju bara köpa det! Först så provade jessica jeans shorts på bikbok och medans gick jag och tittade och hittade en klänning som hängde på rean. Den var röd och vit och jag som nästan aldrig köper något med färg ( typ hälften av kläderna i garderoben är svarta) så den skulle passa bra i garderoben. Det var till och med rea på reapriset så de vart endast 74.50:-, underbart! Efter en fika och några affärer till så gick vi in på carlings och även där provade jessica något och under tiden hann jag hitta en skit snygg tröja, så de blev ett köp även på carlings.

Snart tänkte jag kolla på en film, tror det blir Confession Of A Shopaholic. Den kanske passar mig ganska bra för jag har shoppat en del den senaste tiden!


carlings


bikbok

kastar sina barn 15 meter ner


Helt stört!
Dom lär ju bli skit rädda...usch!

...?

where were you when everything was falling apart?

kings of leon


RSS 2.0