wonderful

Haft en super helg, verkligen. Inkluderar torsdagen till helgen också!
I torsdags satte vi oss i solen och tog en öl, senare på kvällen blev det en spontan utgång. De var grymt roligt. Fredag skulle de bara vara ut och ta ett glas vin och sitta och mysa men de blev inte riktigt så. I lördags var det studentskiva.

Igår undra jag hur man ens orkade leva ! Känns ju bra att man har kört slut sig i helgen nu när vi inatt ska åka utomlands. Vi får försöka vila upp oss idag och på planet senare.
Nu ska jag ta tag i dagen, ska fixa lite grejer som jag ska ha med mig och senare hem och packa de sista.


På brända bocken :)


NEW YORK


UF sale

Imorgon ska vi vara på stan hela dagen och ha utförsäljning av vårt UF företag. Hoppas de blir fint väder annars kan de bli ganska jobbigt.

Vårt företag hette Splash stop UF och tillverkade ett stänkskydd som man fäster på elvispen så att de inte stänker när man vispar. Det har gått rätt bra för oss. Det har också varit roligt men mycket jobb.





Ritade en egen manual, tycker jag gjorde den rätt bra :)


Italienska arbete

Slutade väldigt tidigt idag och när jag kom hem la jag mig i sängen för att vila lite, vilket resulterade i några timmars sömn. Nu känner man sig lite halv seg. Sitter iallafall och skriver ett arbete på italienska. Man får skriva på svenska men försöker skriva allt på italienska eftersom de ger bättre betyg. Eftersom man skulle skriva något som är italienskt valde jag att skriva om min resa till Sardinien. Kollar på lite bilder därifrån som jag ska ta med och bli grymt sugen på att åka tillbaka dit!
Ne ska sluta drömma och återgå till arbetet!


sleep mode?

Undra om man ska ta och bädda ner sig i sängen och kolla klart på cougar town och sen sova så man kanske är lite pigg imorrn.


one week

Om en vecka ligger jag och brudsen i varsin solstol med en drink och steker! Längtar som bara den!



Här bor vi i 8 dagar, inte helt fel!


Say I am


friday i'm in love

finally friday!
kort dag i skolan, har gjort två prov idag som jag hooppas gick bra sen efetr de var de iväg och simmade och gjorde livräddning. Va lite små roligt. Sen va de hem och duscha och därefter kom tjejerna och hämtade upp mig så åkte vi till linnea och umgicks. Nu har jag nyss käkat lite fredags middag, tacos( ovanligt ) . Ikväll har jag två alternativ, antingen mys med paula eller ett annat spännande alternativ. Som sagt vi får väll se senare vart de bär av. Trevligt kommer de nog bli vilket de en blir. Ha en bra fredag!

fatta man ju

Förstod man ju att bara för att jag sa att inget skulle kunna förstöra min dag idag så dyker de självklart upp något! Men som tur förstörde de bara i några timmar för sen gick det över, vilket är skönt . Har egentligen inte tid att sitta vid datan för måste verkligen plugga ännu mer innan jag kan sova. Så ha en bra kväll !

smile like you mean it

Idag är verkligen humöret på topp! Inget kan förstöra denna dag :) Nu ska jag ta cykeln och möta upp Paula och sen cykla till skolan. Ha en bra dag !




hey soul sister


Hey soul sister


bomb drama

Nyss varit och käkar mat hemma hos mormor. Riktigt mysigt. Nu blir det hockey och lite plugg.
Njuter som bara den va värmen som kommit, till helgen kommer den säkert att försvinna så bäst att passa på att njuta.
För att njuta extra av vädret tod vi en promenad ner på stan för att köpa glass på stan och så var de några telefonförsäljare som stoppade oss. När vi står och pratar med dem så kommer det en polisbuss och ut hoppar 6 poliser. Börja skrika att alla ska backa och de börjar spärra av gatorna runt Nordea banken. Då är det ett pucko som gått in där och sagt att han har en bomb. Så det blev värsta grejen. Sen hade han gett sig efter tjugo minuter. Så de förde ut honom från banken i bara kalsonger för de hade genomsökt honom så han inte hade nå sprängmedel på sig. Så denna dag kan man säga var väldigt intressant.



Läs om det här : http://gd.se/nyheter/gavle/1.2034854-webb-tv-se-gripandet-av-bombmannen





You can’t make up your mind, mind, mind, mind, mind


enjoy

Gud vilket härligt väder det är ute. På lunchen gick vi och köpte glas och satte och i b-skogen och njöt.
När jag kom hem från skolan fick det bli plugg ute på framsidan. Har även varit duktig och tvättat lite kläder, skura toan, dammsugit, byt sängkläder och nu ska jag käka äpple och plugga lite till. Imorgon är det fyra timmars matte b nationella. Jippi!


Mm, that it's all for the best

Godmorgon,
Sitter i sängen och ska nog plugga lite och sen kolla på the hills medans jag väntar på att Linnea ska komma hit. Vi har mycket att prata om idag. Fick nyss höra en rätt så glad nyhet men kan även vara jobbig för några men jag tycker verklien att de var bäst så. Är verkligen glad för dem att de blev som de blev :) 
Har skit ont i nacken och ont i halsen, vill inte bli sjuk. Fast om jag ska bli sjuk är de kanske bra att bli de nu och inte om 3 veckor då vi åker utomlands.
Ikväll blir det iallafall utgång med brudarna och jag ser fram emot de så mycket, kommer bli super!

 


snorungar

Härlig onsdag! Börja med sovmorgon till halv 11, hade lektion sen lunch. Efter lunchen satte vi oss i solen resten av dagen. Ett minus var väll att massa skit ungar som har matsal bredvid vår hade blött papper som de gjort bollar av och kastade på oss när vi kom till matsalen. Först skrek de horungar och kastade på oss. Vad är de för fel på små ungar egentligen? Hade sån jäkla lust att springa efter dem och ge de lite stryk!!! Usch!


What ya want from me


natt jobb

Igår kväll åkte vi runt i en söt lite mr bean bil, skit söt! Vid 22 åkte jag till jobbet för att jobba natt. Kom hem vid sju imorse. Känner mig skapligt pigg iallafall. Ska snart ta mig upp till duschen för att göra mig iordning för kalas hos moster. Ha en bra söndag!



så jäkla söt bil!


Resa -check!

Nu har vi köpt en resa till spanien! kmr bli så himla KUL!!!!
Inte alls långt kvar tills vi åker. Vi 4 tjejer ensamma utomlands, de kmr bli galet!


Alejandro

Godmorgon, Har sovmorgon idag men vakna endå tidigt. Kan de vara för att jag har en mycket spännande dag framför mig?!;) IKväll ska jag träffa en person och den personen har tydligen hittat på något som vi ska göra fast jag får inte veta vad de är först än ikväll . Jag blir så nyfiken på vad det är !
Ska snart kliva upp ur sängen och göra mig iorning för den här underbara fredagen. Ska nog åka till skolan och käka lunch med mitt hjärta Hanna innan vi ska ha enda lektionen för idag.


Boungiorno a tutti contenti

Godmorgon, är sjukt trött idag för en viss person höll mig vaken till typ halv 1 inatt. Idag ska vi tjejer nog spana in nåon sista minuten tillsammans! Längtar!

Nu ska jag ta cykeln till skolan, hoppas man blir lite piggare av det!


il cuore d'Italia


sogno di Italia

Yes Theo och Diana vann drömmen om Italien. Hoppades på dem. De har varit mina favoriter från dag 1 . Blev riktigt glad för deras skull för de verkade verkligen vilja det.  Roligt att de vann fast tråkigt att programmet är slut :(

Nu ska jag nöta in lite italienska glosor tills imorrn :)



sista minuten`?

Har suttit och kollat in en massa sista minuten resor fast jag egentligen borde plugga, men alla hör väll vilket som låter roligast. Är sjukt taggad på att ta en sista minuten till solen med mina hjärtan. Prata lite med dem och imorrn ska vi snacka lite och kolla in om de finns någon bra för oss :D WIIIIE !



happiness

Måste bara säga att jag är väldigt nöjd för tillfället! Har allt jag vill ha och är extremt glad för de. Mina hjärtan gör mig så himla glad varje dag!

Extremt nöjd!


 and just you make me smile that extra smile :)


Du gör min dag

Imorse kände jag på mig att idag var det inte min dag. Skola gick ju rätt bra men hade prov som förhoppningsvis gick över förväntan. Sen cykla jag hem i solen och skulle sätta mig och plugga på framsidan. Då ringer de från jobbet och frågar om jag kom ihåg att jag skulle jobba idag. Hade av en konstig anledning skrivit att jag skulle jobba på onsdag, så va helt inställd på jobb på onsdag. Så de var bara att stressa ner till jobbet. Men de gick ju bra endå. Snart är den här dagen slut och hoppas att morgon dagen går smärt fritt;)

Självklart finns de mycket bra med denna dag också!
Du gör min dag med Petter påminner lite om min dag ! ;)






You made my day! :)


I LIKE

Bästa sista april någonsin, hade så sjukt roligt!
Vi började med grillning hemma hos linnea med massa trevligt folk. Sen drog vi ner på stan och där splittrades vi tyvärr men Paula och jag drog till slick och hade skit kul endå. Väll där träffa vi en del som man kände.

Vi träffade Gustav och Alex där och va med dem resten av kvällen. Sen hängde vi på dem på efterfest och gulliga Gustav började laga mat till mig och han. Riktigt gott med potatisgratäng kl 3 på natten ;)
Sen blev det en väldigt trevlig promenad hem genom natten. Tur att vi hade såna generösa killar med oss som gick med oss hem till våra dörrar!

Igår var jag, Linnea och Hanna m. flera på Hoffmaestro. De var roligt. Sen skulle de andra ut men jag och Linnea bestämde oss för andra roligheter dock på varsina håll ;)

Nu blir det plugg hela dagen. Avslutar en extrem rolig helg med lite mindre roliga saker...








 

You make me smile :)


RSS 2.0