it's a beautiful day

Godkväll!

What a lovley evening...Hur skönt har de inte varit med en dag helt plugg fri?!
Första lektionen var naturkunskap och dags för prov. Efteråt så kändes som om de gick ganska så bra. Efter de rullade dagen på som vanligt. När jag kom hem mötes jag i dörren av att Tilda sprang och öppnade och nästan skrek att vi skulle äta tacos. Väldigt gott så där på en måndag. Efter att ha fått i sig lite tacos så kände jag för att vara lite duktig och städa mitt rum ( vilket var ett tag sen nu! ), Så nu är det väldigt rent och fint. Nu kan jag gå och lägga mig med gott samvete. Sen har jag spenderat resten av min dag/kväll med ett par avsnitt av desperate housewives. Himla skönt måste jag säga.

Imorgon bitti blir de lite sovmorgon för att klassen ska till Alborgen och leka lite Fångarna på fortet. Det kommer nog blir rätt så roligt. Så imorgon blir det bara halvdag i skolan, skönt!

Nu ska jag borsta gaddarna för att sedan titta på ett sista avsnitt av Desperate housewives innan jag släcker lampan och lägger huvudet på kudden. Men jag säger väll godnatt till er redan nu, Godnatt !


wipeout

Hallojs!

Helgen har jag haft ganska så fult upp, eller iallafall så att jag inte hunnit skrivit något.

I fredags:
så var ju som sagt jag och mattias på bio och såg Marley & Me. Super bra film. Efter de vart de mys och sovdags hemma hos mig.

I lördags: Vakna vi och började kolla på några avsnitt av Grey's anatomy. Riktigt spännande. Senare mot kvällen var de middag hemma hos honom med hans föräldrar. Direkt efter de kom Kevin och vi gick hem till mig för att spela spel och kolla på film. Britta och Malin kom en lite sväng och spelade lite med oss. Efter att de hade åkt kollade vi på inside man, kan inte riktigt uttala mig så mycket om den eftersom att jag sov mig igenom nästan hela filmen. Efter filmen åkte Kev hem och vi la oss i sängen och fortsatte kolla klart på Grey's. Sen somna vi så skönt.

Söndag: Vaknade några timmar innan Mattias och då passade jag på att börja plugga till provet imorgon. Sen efter att vi ätit frukost och myst ett tag så var jag tvungen att skicka hem pojken så att jag kunde koncentrera mig på mitt plugg. Inte för att de går så bra då. Nä men ska försöka göra ett sista ryck innan klockan åtta för då blir de till att lägga böckerna åt sidan och kolla på Wipeout. Vilket roligt program de är. Asså kommentatorernas kommentarer är så jäkla roliga. Man kan sitta och skratta as mycket för sig själv.  


marley&me

Godmorgon sunshines!

De blev inte shopaholic igår för den gick bara klockan sex tråkigt nog. Men då bestämde vi oss för att se Marley and me. Åh va bra den var. Handla om "När Josh och Jennifers förhållande börjar bli allvarligt försöker Josh finta sig ur familjebildningen genom att ge Jennifer en hund. Om han bara visste vad som väntade honom. Marley är ingen vanlig hund. Han är en hund med en väldigt stark vilja och väldigt lite respekt för sina ägare. En del går så långt som att säga att han är ondskan hundifierad. Men genom åren kommer det att visa sig att detta vilddjur är lite av det kitt som håller familjen samman. Under den oborstade ytan klappar nämligen ett stort hjärta."

Mot slutet blev de väldigt sorgligt tyckte iallafall jag. Fick några tårar. De var verkligen en underbar film, skulle kunna se den igen. Tycker verkligen ni ska gå och se den. Den är rolig, mysig och lite sorglig.




shopaholic

Hej!
Visst är de underbart med helg ?
Har nyss ätit lite tacos , väldigt gott var det. Ska alldeles strax åka hem till Mattias och senare ikväll ska vi gå och se Shopaholic. Den verkar vara väldigt bra, så mina förväntningar är ganska så höga på den. Någon som har sett den ?

Ikväll är de även finalen av let's dance, de skulle man nästan vela sett. Får titta på reprisen på söndag.
De blev iallafall ett snabb inlägg men nu måste jag skynda mig iväg , ha en underbar fredagskväll !



pluggination

Hejhe

Nu ska jag sätta mig och plugga en massa. Väldigt tråkigt men de är ett måste. Vart kvar på stan med Britta väldigt länge , satt på ett fik och snackade en massa strunt ett bra tag.

Idag i skolan hade vi tema dag. Temat var främlingsfientlighet. Väldigt roligt var det. Sista lektionen var de film. De var Vågen och den såg ju jag i söndags så nu har jag sett den två gånger på en vecka. Det var ju himla tur att den var så pass bra.

Nä men nu var inte mitt liv roligare än att jag ska sätta mig och plugga naturkunskap. Kanske man lär sig och en dag räddar jorden från att smälta ! haha.
Hej så länge!


When I was good- Flipsyde


When I was good . flipsyde
Hur bra låt som helst ju!



just dance

Oj nu var de länge sen jag skrev! Helgen har iallafall varit super kul. Vi festade loss på lördagen. Det blev en himlans massa dans och de var super trevligt. Det tycker jag vi ska göra om!

Denna vecka så kommer de bli mycket plugg fram till onsdag ! Har naturkunskaps prov vilket är jätte roligt.Har så mycket naturskunskaps i huvudet nu så vet inte riktigt vad jag ska skriva. Ne nu ska jag faktiskt ta och fortsätta plugget så jag kan gå och lägga mig med god samvete . Hörs !



roliga klagomål

Idag på vår turism lektion läste vår lärare upp de värsta klagomålen inom resor. Jag höll på att dö när jag hörde alla roliga klagomål. Vissa är ju helt dumma. Ja läs själv och få ett gott skratt!!



"Vi har en man som fick sin smekmånad i Afrika förstörd av en elefanthanne som oblygt visade upp sin bastanta erektion.
- Jag kände mig otillräcklig, klagade mannen till sitt resebolag."

"- Stranden var för sandig."

"Ett annat par tyckte att resebolaget kört med falsk marknadsföring.
- I er broschyr är sanden gul men den var vit."

"En barnfamilj var nöjda med stranden men havet i sig var sämre.
- Ingen sa åt oss att det skulle finnas fiskar i havet. Barnen blev skrämda."

"Ett kärlekspar fick ett hotellrum med dubbelsäng fast de bett om varsin säng.
- Nu håller vi er ansvariga för faktumet att jag är gravid. Det skulle inte hänt om vi fick rummet vi hade bokat, skrev den arga kvinnan"

"Maten som serveras på resmålet kan vara ett känsligt ämne. En person som åkte till Goa i Indien fick det väldigt jobbigt.
- Jag blev äcklad när jag upptäckte att nästan varenda restaurang serverade curry. Jag gillar inte kryddstark mat alls."

"Några resenärer som flög hem till England från Jamaica klagade på flygtiden.
- Det tog nio timmar för oss att flyga hem men för amerikanerna tog det bara tre."

"En kvinna hotade att polisanmäla hotellet efter att ha blivit "inlåst" på sitt rum. Det visade sig att hon trodde hon att "Do not disturb"-skylten på baksidan av dörren betydde att hon var tvungen att stanna inne."

"När jag jämförde vårt hotellrum med ett sovrum med våra vänners som hade tre, var deras betydligt större!"

"Det är för många spanjorer här. Receptionisten pratar spanska och maten är spansk. Det är för många utlänningar!!"

" Vi har stått och köat utomhus utan luftkonditonering jätte länge "

Visst var de väldigt roliga ?

Josef Fritzl får livstids fängels


"Josef Fritzl är skyldig till mord, våldtäkt, olaga frihetsberövande, slaveri, olaga hot och incest. Domen föll sedan juryn besvarat en katalog av tio frågor berörande de sex åtalspunkterna. Några tveksamheter i målet fanns inte. Fritzl har erkänt sig skyldig till allt och bevisningen mot honom är massiv. Han har utsatt sin dotter för 3000 våldtäkter och hållit henne inspärrad i 24 år."

 Helt rätt tycker jag. De är ju helt klart något fel på mannen. Han har själv hållt sin dotter fången i 24 år så de är helt rätt att han får livstids fängelse. Kanske att han får känna hur hemskt hon har haft de , dock kanske ingen kommer våldta honom som han gjorde mot henne men endå. Jag kan inte förstå hur man kan göra något så hemskt mot en annan människa. Tänk själv om min pappa skulle hålla mig fången , usch ! Helt rätt beslut tycker jag. Vad tycker ni?


Aftonbladets video klipp:
http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article4691298.ab

sunny day

Hur underbart väder var de inte ute idag då??
Man blir så otroligt glad av detta fina vårväder. Efter skolan så gick vi ner på stan en sväng innan jag följde med britta till doktorn för hon skulle ta en spruta. Sen vart de en sväng till på stan då vi möte jessica. Vi gick och till wayne's och åt. Blev varma mackor och kyckling sallad. Hitta även en röd sjal som man kan ha nu till skinn jackan som man äntligen kan ta fram. Min dag blev inte riktigt som jag hade tänkt mig den. Jag tänkte åka hem direkt efter skolan och plugga men istället blev jag ju kvar på stan ett bra tag.

Imorgon är de super duper lång dag ju, plus vi har uppsats skrivning i tre timmar. Vi får se hur de går.
Nu är jag iallafall hyper trött, behöver plugga lite men känns som om de blir sovdags tidigt istället.  Det blir nog inge Grey' anatomy för min del.


Sitter och lyssnar på gamla låtar och den här tröttnar jag aldrig på!

Ballar av stål


Har för en stund sen varit ute och promenerad med Jessica. Väldigt skönt att få komma ut och gå av sig lite. Blev dock väldigt trött när jag kom hem och jag som hade tänkt plugga lite men de är onödigt att plugga när man är trött för då fasnar nästan endå inget så skjuter upp plugget till imorgon.

Nu ska jag snart kolla på premiären av ballar av stål. Verkar som ett roligt program.
"Programmet går ut på att modiga komiker - eller personer med dåligt omdöme - gör knasiga saker för att imponera på studiopubliken och vinna den åtråvärda Ballar av stål-trofén"  Tror faktiskt de kan bli gansla så roligt att titta på. Ska ni titta på de ?

Best I ever had- State of shock

Best I ever had, är en underbar låt. Så jäkla bra är den och väldigt fin. Min favorit låt just nu!



"We fell in love for a reason, Now you're leaving
And I just want you back, So many things we believed in
Now you're leaving and words won't bring you back
I'll never let go of the heart I broke

You and I were living like a love song
Now I know you're the only one that I want
I want you back, I want you "





favvo serie



Hejhej!
Inatt så blev jag kvar och sov hos mattias. Mysigt. Blev väldigt överaskad över årets melodifestval vinnare men tror endå hon kan ha en chans.

Just nu ligger jag och tittar på Grey's anatomy på tvn. Ska snart ut och övningsköra med mami. Nu kommer de vara flera bra serier på rad på tv och alla är mina favoriter ; Despreate housewives , Grey's anatomy, Gossip girl, One tree hill. Är man en serie nörd så är man haha. Jag gillar söndagar för de vissar de bästa serierna då , man kan ligga och titta på alla i föjld. Väldigt skönt.
Vilken är er favorit av dessa ?  Jag kan dock inte bestäma mig för en!





" we fell in love for a reason "

Final



Hejhopp !
Igår så åkte jag hem till pappa och åt mat med han, farmor och Theo. Sen myste vi med lite glass och tittade på tv. Sen var det dags att övningsköra för första gången. Var lite nervös fast var ganska taggad på att testa så de märktes nästan inte att jag va nervös. Jag tycker att de gick väldigt bra, var lite för mesig på gasen när vi skulle starta men de där kommer sen. När vi hade kört några varv så gick de rätt så bra att gasa, koppla, bromsa och allt vad man ska göra. Får se om mamma kanske vill övningsköra lite i helgen också. Det var ju väldigt roligt att köra bil. Har alltid gillat att spela bil tv-spel med ratt och pedaler. För några år sedan på typ nyårsafton så hade vi massa tävlingar och de flesta var ju 30 år och uppåt. Då var en tävling att köra bil på datan med ratt och jag hade den bästa tiden av tjejerna och alla var trettio år. Fast sen är de ju lite skillnad mellan tv-spel och verkligheten menmen.

Idag ska jag vara med Mattias och vad vi ska göra på dagen har vi inte bestämt men ikväll ska vi nog köpa godis och kolla på finalen av Melodifestivalen. Blir helt enkelt myspys. Jag tror på måns eller EMD . Fast tror de lutar mest mot EMD. Vem tror ni vinner ?

fredagsmys



Idag är de fredag, hur skönt är inte de ?
Ikväll blir de nog en massa mys med gotta och Gossip girl. Blir inge ut och fläng ikväll för är väldigt trött efter denna skolvecka. Vad ska folket göra denna ljuvliga fredag ?

körkort

Godkväll!

Äntligen har ännu en vecka gått och de är äntligen fredag imorgon. Tiden bara rullar iväg!
Idag var den längsta skoldagen men jag tycker att vi klara oss igenom den väldigt bra. Efter att skolan var slut åkte vi ner på stan och så köpte mattias ett par jätte snygga blåa chinos. Sen va vi bara hemma och myste.

När jag skulle dra mig hemåt så fick jag skjus av mattias för de passade nämligen på att övningsköra. Det gick faktiskt väldigt bra , såg lite konstigt ut att se min lilla plutt framför ratten. Juste idag fick även mina föräldrar sin papper om att de får övningsköra med mig så nu är de bara att börja övningsköra. De ska bli väldigt roligt men endå lite smått nervöst att börja övningsköra. Vi kan ju hoppas på att jag inte har sönder bilen. Tycker ni de är/ska/var läskigt att ta körkort?



sola & bli brun

Hejhej

Idag var de den korta skoldagen vilket var väldigt skönt. Vi gjorde faktiskt inte så mycket idag om jag tänker efter. Hann inte vara hemma länge innan jag var tvungen att åka ner till pappsen för sedan åka tillbaka till skolan med han och ha
utvecklingssamtal. De gick ju självklart hur bra som helst. Hon höll med om allt som jag själv tyckte om mig själv , så de kändes skönt. Efter samtalet så följde jag med pappi hem en sväng och sen skulle han till kungsberget och åka skidor så han skjusade hem mig.

Nu sitter jag här och väldans trött. Har faktiskt inte planerat något för kvällen vilket känns väldigt skönt. Blir väll mys med film/serie och sova hyffsad tid (vilket man säger jämt men aldrig blir av). Jo jag ska nog också ta och gå och sola för att få lite färg kanske. Borde kanske föbereda huden lite inför Kreta som jag åker till den 2 juni. Blev lite sugen på att sola när några i klassen pratade om att göra de. Så tar nog och pallrar mig iväg och solar om en stund.

Brukar ni sola ?


             

Vilken är din subway favorit?


Jag har aldrig förstått hur en macka kan vara så god , jag menar de är ju endå bara en macka eller hur ?
Alla mina kompisar har tjatat om dessa mackor och hur goda de är osv. Så äntligen förra veckan så provade jag faktiskt en macka och nu förstår jag verkligen vad de menar. Den var ju himelsk god ! Så nu har jag faktiskt ätit de 3 gånger. Så jag håller med nu de är inte bara en macka. Den jag har prova är med grillad kyckling , super god. Om ni inte har prövat kanske för att ni tycker som jag tyckte, glöm de och prova en subway macka ni kommer inte ångra er !!
Ni som har ätit vilken är eran favvo ?

när ska de blir vår ?!

Ne usch och fy va dåligt jag har skrivit de senaste dagarna . Men jag har varit väldigt less de senaste dagarna . Vad är de för äckligt väder som aldrig försvinner ?! Så fort man tror att de kanske kan bli vår så nästa dag är de värsta snö ovädret , jag blir så arg!! Är de ingen mer som är ruggigt trött på detta hemska väder ?

A men idag var det iallafall en hyffsat rolig dag i skolan . Sista lektionen fick jag och V springa till konsum och köpa Ben&jerry's för vi ska ha med de i ett arbete . Man ska sälja en produkt inför klassen och då valde vi Ben&jerry's . De tror jag kommer bli väldigt roligt.

Efter skolan så åkte jag , Britta , Vendela och Mattias ner på stan och käkade Subway , mums . Sen så köpte mattias även två jätte fina t-shirtar till sommaren . Sen bar de av hemåt till mattias där vi mös men efter en stund så ropa han mamma att vi skulle komma upp och så hade hon dukat fram fika , de va ett lite 18 års fika sa hon och så fick jag present av dem . Det var ett super fint silver halsband . Så gulligt av dem. Sen nu är jag äntligen hemma efter att ha knallat hem i det hemska vädret . Jag blev så jäkla irriterad när jag försökte trycka mig fram i ovädret , ne usch och fy för vinter , sommar ska de vara !!  Nu ska jag kika i nya H&M katalogen och sedan sussa , godnatt !



Åh tänk när man äntligen kan gå ut och plocka såna här söta videkissar :)


Hejsan!
Måndag igen då , varit en ganska depp dag fast lite senare mot eftermiddagen så började de ljusna lite . Efter att skolan äntligen var slut åkte britta , jag och vendela ner på stan ett tag och titta och de käkade på subway. Sen åkte vi alla hem och jag åt varma mackor . Sen har jag faktiskt bara legat i sängen och kollat på grey's anatomy , väldigt skönt. Nu ska jag faktiskt alldeles strax ta och sova så man kanske är någolunda pigg imorgonbitti . Godnatt allesammans !

lyckad kväll

Ja oranga leggings och en svart body  , man kände sig jävligt snygg ! Roligt med tema fest!!
Ne men säger bara en sak , Vi hade de sjukt roligt igår desvärre mådde man kanske inte tiptop imorse .
Roligt var de! Ska sova efter Beck så godnatt!

80tal?

Hejsan!
Det har varit lite ont om tid att skriva med tanke på att jag fyllde 18 år och då fick jag en massa att göra.

Igår var en underbar födelsedag. Fick en hel del presenter ; volymemaster , presentkort , pengar , kläder , smycken , parfym , presentkort hos frisören , skor osånt . Juste jag fick iallafall escadas nya parfym som luktar sååå himla gott . Sen så hade mormor bakade sin goda smörgås tårta som vi åt . Åt även mina hemma gjorda maränger . De va super mysigt. Älskar att fylla år !

Igår så var jag , mamma , mormor , farmor , moster och britta ut och käkade på helt enkelt för att jag fyllt år. Det var hur gott och mysigt som helst. Efter de så träffa vi några andra kompisar så gick vi och discobowla . De var ju hur kul som helst  man bowlar inte så himla ofta . Va lite raslig i början men sen gjorde man några strike . Fast tror dock att vendela vann . Så de var en fullmatad kväll ! 

Idag  på dan ska jag vara med mattias för vi har inte träffas så himla mycket nu för att de har varit så himla mycket plugg i skolan , väldigt tråkigt men man får göra de bästa av situationen . Vi ska nog åka ner på stan och kika lite och efter de vet jag inte vad vi gör . Ikväll så har vi klassfest med tema 80-tal , ska blir roligt. Men jag vet inte vad jag ska ha på mig , hjälp ?!

18 ÅR IDAG!:D




Idag fyller man 18 år , hurra !:D

Rosa maränger



Så ser marängerna ut när de är klara !
De ser rätt goda ut , eller hur?

Receptet hittar ni i förra inlägget :)

baka

Hello

Nu har jag precis städat klart mitt rum och ska ta och börja göra lite maränger till imorgon efter de ska jag plugga .
Ni får se sen vad fina marängerna blir :)

De är ganska enkla att göra , man tror ju att maränger ska vara super svårt .

Sega maränger
Ingredienser
7-8 äggvitor
5,25 dl socker

Gör så här:
1. Blanda alla ingredienserna i en rostfri bunke.
2. Lägg bunken i vattenbad och rör om tills temperaturen når 65°C.
3. Sätt ugnen på 130°C.
4. Ta bort bunken från vattenbadet och vispa blandningen på elvispens näst högsta nivå till den blir kall.
5. Lägg upp marängern med matsked på en plåt med bakpapper.
6. Ha marängerna i ugnen i 40-46 min , beroende på storleken. De ska vara sega i mitten.

Sen får man super goda och stora fina maränger!


desperate housewives



Äntligen dags för den nya säsongen av Desperate housewives!

Escada Ocean Lounge



"2009 års sommardoft heter Escada Ocean Lounge och är en härlig blandning av frukter och blommor ex plommon, jordgubbsmaräng & jasmin."

Den luktar så himla gott . De här kommer lätt bli min Escada favorit. De är perfekta sommar parfymen ,. Den doftar underbar ,  ni hör ju bara hur gott  jordgubbsmaräng låter!!.

Denna parfym borde dofta på alla tjejer i sommar !
Hoppas att jag får den i present när jag fyller år!

tröttis


Hello everyone!

Hur mår alla idag ? Själv är jag sååå hilma trött , jag förstår inte varför man är så trött hela tiden ? Kanske är det tanken av att så fort jag kommer hem från skolan så måste jag sätta mig ner och börja plugga till mitt prov på fredag. Usch för de! Som sagt så blir de plugg för mig både idag och imorgon , sen på torsdag kan jag ju inte plugga för då är de min 18 år dag , jippi!!

Ne nu ska jag plugga och ätit lite spagetti och köttfärssås ,  har ni en massa plugg nu efter lovet ?


haha jag höll på att dö när vi tog den här bilden !!
De ser ut som jag har två små pippilotter , haha.


Minnen!



Satt nyss och kolla på gamla bilder och shit vilka minnen man får !! Härligt!
Toalett bilden är faktiskt tagen på Kungens toa i stockholm , de ni ;)

härligt


Gud va skönt de var med en promenad , först låg jag i sängen och var så himla trött och orkade egentligen inte men så bestämde vi oss för att vi ska gå endå. De tycker jag var ett väldigt bra beslut av oss. När jag kom ut och skulle gå och möta jessica hade de börjat snöa som bara den men de var faktiskt lite skönt att gå in snön , man kände inte att de va kallt vilket var väldigt skönt. Vi gick i kanske lite mer än en timme sen stod vi och prata i kanske 40-50 minuter innan vi skildes åt .

När jag kom hem gjorde jag ordning en varm kopp med te , mums. Efter de tog jag en varm och härlig dusch . Tror aldrig att de har varit så skönt att duscha någon gång. Sen nu ligger jag i sängen och vill kolla på ett avsnitt av grey's , fast borde egentligen sova och plugga . Vad ska jag göra ?





Bara för att vi va så snygga när vi sjöng singstar!

promenix


Dags för en lite promenix med Jessica. Hörs senare !

fika och grey's anatomy


Jaha då var det söndag igen och imorgon är de tillbaka till skolan igen . Varför går tiden så fort?
Fast de blir ju ganska kul att få träffa alla igen och få höra vad de har gjort på lovet. Sen är de ju minus för att man måste plugga . Vi har redan ett prov på fredag. Måste plugga mycket de här dagarna , på torsdag kan jag inte plugga något för då blir jag hela 18 år!
Inatt sov mattias hos mig igen så imorse titta vi bara på film och myste. Har känt mig sjuk hela dagen . Saknar han lite nu , är så tomt i min säng !! 

Lite senare på kvällen så åkte jag ner på stan och fikade med britta och jessica . Britta har äntligen kommit hem från thailand/dubai . Hon hade fått ganska mycket färg , fy på henne ! Kul att äntligen få träffa henne igen.

Jag hoppas att jag verkligen inte blir sjuk för på torsdag fyller jag nämligen 18 år !!
Men för att kanske göra de lite bättre ska jag ta och kolla på grey's anatomy och sova sen .

RSS 2.0