beautiful monster

Nu lägga mig i solen och steka lite !



fyllda dagar av mys

Igår åkte vi ut till en mysig sjö och satte oss på klipporna. Lite mys med jordgubbar och melon. Det är ju så underbart när det är fint väder.



cooler then me

Igår skulle vi bara sätta oss på tant grön för ett glas vin eller öl och njuta av vädret, men de slutade med på slick efter några shots och massa vin hemma hos mimmi. Skit roligt var det! Idag har man mått som man förtjänar. Men ska ta en dusch nu och piggna till lite för ikväll. Äta massa god mat och sen ta med vin flaskan och dra över till hanna och mimmi.

Medans jag duschar ska jag lyssna på denna härliga låt


my pink lady

idag när jag jobbade kom de två bussar med massa tyskar som skulle bo på hotellet. Endast de tyska reseledarna kunde engelska. Jag fattar inte varför de är så kass på engelska. Man tycker ju att de iallafall fattar några få meningar men även fast man pratar engelska med dem så svarar de på tyska. Får lite smått panik när man står där och fattar noll. Tur att Adam fattade mer än vad jag ,fast inte mkt mer.

blev en härlig cykeltur hem från jobbet.


just chillin'

Godmorgon, det verkar som att solen lyser här idag också :) Ska käka lite och sen njuta lite av solen. Senare idag ska jag cykla ner till stan med Paula för hon ska hämta ut sitt pass, kanske att vi tar en sväng i affärerna också. Vid 4 ska jag jobba till 8. Härligt att jobba några timmar.



airplanes




Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now
(wish right now) (wish right now)
Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now
(wish right now) (wish right now)


walking shoes

Tog en promenad hem från jobbet, super skönt. När jag kom hem satte jag mig i soffan med familjen med en kopp te och mös. Nu är det ju sex and the city och jag är helt fast framför de förutom nu då det är reklam.

Imorgon hoppas jag på ännu en dag med sol :)


sol och jobb

Underbart väder idag, har legat ute i solstolen och njutit. Nu har jag precis duschat och ska göra mig klar. Ska cykla iväg till jobbet och jobba mellan 16.00-20.00. Härligt att få in lite cash ! Vilket påminner mig om att det är löning på fredag! :D Jippi! 



race



Fick för oss att vi skulle åka och grilla ikväll, så vi åkte in på hemköp köpte lite godis och dricka. Sen tog vi en lite bil tävling vem som kom först hem till mimmi där vi hämta korven. Jag och Linnea kom först, men de blev oavgjort eftersom Hanna och Mimmi vann till hemköp. Det var väldigt mysigt trots alla äckliga mygg.


waka waka

Har nu kommit hem från en skön spring tur i det härliga vädret. Hamna nu i en skön sits i soffan med fotbolls vm på tvn. Det är rätt roligt att kolla på, känner mig avslappnad av att titta på det. Schweiz gjorde nyss ett grymt mål. Då blir det genast mycket mer intressant när det blir mål.



Waka waka


hello sunshine

äntligen är de sol och jag kan få bättre på min bränna. Fick lönespec idag också, skönt jag som hade glömt bort att jag skulle få lön denna månad. Det var ju riktigt skönt att få lite extra pengar!
Ne nu åter till solen :)

det allra sista

suck, regn väder som vanligt i sverige då! Kommer blekna bort och få ångest över att gran canaria brännan är borta... måste hålla i den hårt!

Innan jag går ut något idag tänkte jag göra lite nytta hemma. Tvätta, städa och packa ur de sista ur resväskan. Nu är resan verkligen slut när resväskan snart försvinner . Vill bara tillbaka till värmen och alla goa människor vi träffade där :) men ne sitter här i regnet...



 


körkort

Dagen innan vi åkte så fick jag äntligen mitt körkort!
Så skönt att ha det, och verkligen skönt att få de innan vi åkte iväg till gran canaria :D

vill tillbaka

Hemma från en vecka på Gran canaria och vill verkligen inte vara hemma. Vill så gärna vara kvar!

RSS 2.0