new things

Goddag!
Idag klev jag upp i hyffsad tid för jag skulle ner på stan med Jessica. Jag skulle inte köpa något speciellt men jag hittade ett par örhängen , läppglans och en blå leopardmönstard kofta . Sen hyrde jag mamma mia filmen till mamma och åkte hem . Nu väntar jag på att älslingen ska komma hem från valbo så ska vi hitta på något , vad de blir vet jag inte än . Nu ska jag fixa lite lunch ,Tjing!



strike a pose

Hemma från en underbar mysig kväll! Det var super mysigt att fick med er tjejer! Det var så himla kallt ute så jag beställde en kopp te så att man skulle bli lite varmt och hur mysigt är det inte att sitta inne på ett cafe och dricka te när det är kallt ute ?! Vi prata om allt och ingenting bland annat om vad som ska ske på nyår . Tror det kommer bli super mysigt . Nu ska jag fortsätta där jag slutade på mitt gossip girl tittande . Tjing



 

Mys på waynes...

Nu har jag kollat på lite mer än halva säsongen . Hur bra som helst ju . Älskar gossip girl . Det är så roligt nu för jag har fått älsklingen attt börja gilla det. Så nu kan vi kolla på det tillsammans. Nu hinner jag bara kolla på ett avsnitt till för sen ska jag göra mig iordning och åka till stan för att möta Vendela & Britta för att ta en fika . De har öppnat ett nytt waynes som är hur mysigt som helst så jag tror nog att det är dit vi drar oss . Hoppas ni får en lika mysig kväll som jag , Tjing!


myspys med er ! :D

Gossip girl maraton

Hejhallå !
Igår så var jag med kevin och älsklingen . Möte upp dem på gymmet fast jag gymma inte jag va bara med på sidan och hejade på . Kändes som om jag byggde muskler bara av att vara där haha. Sen gick vi hem till älsklingen och efter en stund kom kev dit . Han hade med sig ett roligt spel som hette " helt hysteriskt" . Det var att en person skulle kolla på en bricka där det stod ett ord och de andra spelarna ska försöka gissa vad ordet är genom olika frågor . Under spelets gång så kan man får enskilt eller gemensamt tvång t.ex. " du måste avsluta varje mening med Fast de menar jag ju förstås inte . Det var så himla roligt speciellt när någon fick många tvång . Senare kom anders så var han med och spelade, Mycket roligt.
Idag så har jag inget planerat så jag har börjat att kolla igenom Gossip girls första säsong igen . Tänkte ha lite Gossip maraton. Fast om något annat skulle dyka upp så kanske gossip får vänta . Så nu ska jag fortsätta kolla på ännu ett avsnitt Tjing!


Cinque

Godmorgon !
Igår var jag på stan med Vendela , hittade två tröjor. En lila kofta och sen en jätte fin tunika/skjorta med guldknappar fån vila . Efter stan åkte vi hem till mig och sjöng singstar och kollade på Gossip girl. Myspys!
Idag ska jag vara med älsklingen , han ville gå på stan . Får se vad som händer med den saken va ju på stan igår . Men kanske följer med eftersom han ville fika på det nya Waynes . På kvällen så ska vi ut och äta middag med hans familj och några släktingar till dem. Det blir middag på en italienska resturange. Två av älsklingens kusiner är här från stockholm. I sommras när vi var i stockholm så fick vi låna en av deras lägenheter och bo i under tiden vi var där . Väldigt snällt. Juste cinque som resturangen heter där åt jag och älsklingen när vi firade 1 år , väldigt mysigt var det. Men nu ska jag ta och klä på mig och fixa allt , Tjing!


christmas dinner at my grandmother

Godkväll!
Startade dagen med att ta en lång varm dusch och använde min nya duschcreme från björk & berries. Den va ju bara hur underbar som helst. Sen var det dags att hämta upp britta för att sedan åka hem till mormor och äta julmat. Det var massa julmat som följdes av efterrätt som betod av inlagda päron med smält after eight på , hur gott som helst! Efter all mat gick vi och la oss och mös i mormors säng med lilla Elliot . Sötare unge får man leta efter! Så himla otroligt mysigt att hålla i honom. Runt 8 tiden va de dags att runda av och åka hem . När vi kom hem provade jag och syrran Abba singstar , de va riktigt kul . De flesta låtarna som va med i mamma mia fanns med . Vi satt och sjöng i ungefär 2 timmar. Sen gav vi oss och gick ner till mamma som tittade på pirates of the caribbean. Sen orkade jag inte kolla på den så jag ringde och pratade med V ist . Hade en väldigt trevlig,rolig & fick veta en massa nytt . Så nu när jag lagt på efter en timmes pratande så ska jag ta och kolla på ett avsnitt Gossip girl.  Tjing!



sötnosen somna i min famn!
 

Tilda sjunger!

julen-08

God jul ännu en gång!
Dagen har varit mysigt och underbar . God mat , trevligt sällskap och massa fina klappar . Fick present kort på lite olika ställen , pengar , mascara , strumpor , abba singstar , klocka , saker från björk & berries och så fick jag ett manikyr set där man kan göra en massa fina saker med naglarna . Sen var de nog något mer också som jag glömt bort nu men är väldigt nöjd.  Nu så börjar jag faktiskt bli ganska så trött , men ska kolla på lite gossip girl fast kommer somna till det men de gör inget . Imorgon ska vi åka till mormor och äta . Innan de ska jag och syrran prova sjunga Abba singstar som jag fick idag . Så god natt !


Jag & Theo

Tilda med söta kusinen Elliot


Merry christmas!

GOD JUL!
Nu är det äntligen dagen vi alla väntat på . Sitter just nu och kollar på hitta nemo med lille syster tilda , Myspys! Ska om en stund göra oss klara för att åka ut till moster och fira julen. Hoppas alla får en super bra dag . God jul !


we wish

Hejsan!
Idag har de allra sista julklapparna blivit köpta . Hittade en super fin skjorta till min pappa , en blå/vit mellan rutig skjorta . Riktigt snygg . Sen köpte jag en blå/turkos skål och en doft påse i samma färg som luktade super gott till Ulrica (älsklingens mamma ) sen köpte jag även hennes favorit godis och la i skålen sedan slog jag in det i selufan papper. Åt lite julmat där hos dom ikväll och då fick jag en lite julklappa av dem , fick ett par fina pärl örhängen i silver . Super fina precis såna som jag gillar.
Tycker så himla synd om älsklingens lilla syster för hon är sjuk och har feber , inte roligaste dagen och ha feber på imorgon . Håller tummarna för att hon ska vara piggare imorgon.
Imorgon blir det väll till att gå upp i hyffsad tid , ska åka till moster vid 12 ungefär . Vi firar jul hos moster m. familj i år eftersom de har lilla söta Elliot i år . Kommer nog bli lika mysigt de. Senare på kvällen ska jag hem till pappi och fira jul där . Men nu ska jag kolla på gossip girl och sedan sova . Godnatt !

dagen före

Godmorgon!
Dagen innan julafton , mysigt !
Idag ska jag på stan med älsklingen och köpa de sista julklapparna . Har pappa kvar att köpa till men det är så himla svårt att hitta något till honom. Kanske blir en tröja eller nått med inredning . Sen så sa älsklingen att hans mamma har köpt en julklapp till mig så då ska jag försöka hitta en liten julklapp till henne med. Kanske blir något gott te från en te butik , hon tycker om te och jag brukar dricka te där ganska mycket så de passar nog bra . Sen ska vi nog hem till älsklingen och kolla på gossip girl , har fått han och gilla de nu tror jag så jag får kolla om hela första säsongen men de gör inte mig något . Ne nu ska jag städa mitt rum så att de är fint till imorgon. Tjing!

De första klapparna

Godmorgon!
Första dagen på jullovet , härligt! Vad som händer idag vet jag inte riktigt , tar de lite som de kommer . Hittar nog på något med älsklingen iaf men han ligger fortfarande i min säng och sover , ska väcka han om ett tag om de går .
Igår hade vi jätte mysigt . Det var en hel del julklappar med en massa roliga rim till . Först kom tomten och delade ut alla klapparna , sen började vi med att öppna dom roliga/oseriösa julklapparna . Jag fick oranga vantar , oranga leggins och oranget godis bara för att jag inte tkr om saker som är orange. Sen i min seriösa klapp av älsklingen så fick jag armani diamonds parfymen som jag ahde önskat mig + bad skum och massage olja. Jag gav honom en lyle&scott t-shirt , deodorant från DKNY eftersom han redan har den parfymen sen fick han även en lite bok som det står " En kärleksförklaring" , där fyller man i massa saker , minnen , hur man blev tsm osv. Den tyckte jag skulle bli bra eftersom de är lite mer personligt och gulligt.
Sen gav vi kev en super stor tröja som han skulle gymma i och så hade jag skrivit med sprit penna på den " Biff kevin " det var faktiskt riktigt snyggt. Sen var de en hel del klappar.Anders som vi var hos bjöd på mat , sen blev de fika till klapparna . Glögg och peppisar. Och tomten kom ju med snön också , Hoppas att snön håller i sig. Ikväll ska vi klä granen iallafall . Myspys! Ne nu ska jag väcka älsklingen får se hur lång tid de tar . Tjing!



kev , älskling & jag


 vendelas fina mössa hon fick av kev ;)


Kevins tröja , väldigt fint skrivet av mig tkr jag !
                                                

Lilla julafton!

Godmorgon!
Igår hade jag mys kväll med älsklingen och kev , vi hyrde film och köpte godis . Tror filmen hette Parfyme eller nåt sånt . Den var hyffsat bra men den var himla skum .
Nu sitter jag här och ska göra ordning mig inför lilla julafton . Det kommer bli super mysigt . Vi ska väll dricka lite glögg och fika . Sen kommer nog tomten med lite julklappar också . Spännande. Vi får se hur snäll jag har varit i år . Hoppas jag får nå fint . Älsklingen kommer få tre saker av mig , två användbara och en sak som är en gullig och personlig sak. Hoppas han bli glad över sin julklapp. Ne nu ska jag klä på mig . Tjing !


hoppas tomten kommer i år igen !:D

finally

Hej!
Nu är det äntligen jullov , super härligt! Igår så träffades vi i klassrummet i ungefär en timme och prata lite och fick fika . Sedan så fick man gå och titta på skolans talanjakt . Den var väldigt rolig. Efter talanjakten åkte jag hem till älsklingen , hans mamma bjöd på lite lunch. Sen skulle vi baka pepparkakor för vi skulle göra ett varsit hjärta och skriva allas namn på som vi ska ge på lilla julafton . Men innan de så åkte vi ner på stan för degen skulle ligga framme i typ 4 timmar. På stan så hittade älsklingen en ny jacka och ett par nya skor , riktigt snygga . Sen åkte vi hem och bakade , fina blev de men sen var glasyren kanske inte lika så fin men de är tanken som räknas . Sen på kvällen åkte vi hem till min pappa och lille bror Theo och åt mat och klädde granen . Myspys . Älsklingen fick även en tavla av pappa med en indian på som han sa förut att han tyckte va snygg. Ne nu ska jag göra mig iordning hörs senare , tjing!


it's perfect

Hejhallå!
Vilken underbar dag de vart idag enligt mig . Skoldagen hur kort som helst endast två lektioner. Efter school så möte jag upp älsklingen på bussen så åkte vi hem till honom . Vi fixade lite fika och satte oss i soffan och kollade klart på Barnhemmet. Den var bra , den va väldigt läskig men sen när man fick veta slutet då var den inge läskig längre . Lite skumt menmen. Sen skulle han i väg och boxas så jag stannade hos han och pluggade lite matte. Precis innan han kom hem så börja hans mamma göra iordning mat åt oss , hemma gjorda köttbullar super gott! Efter det så spelade vi lite kort spel . Först förlorade jag på vänd tia men sen bytte vi spel till stress och då vann ju jag såklart . I stress gäller de ju att man är skicklig som jag då är haha .
Nu känns allt så himla perfekt , gud va skönt verkligen!!
Nä nu börjar klockan bli mycket dags att sova , natti natti!


me love!

think of me

Godkväll !
Nu är även tisdagen avklarad . Idag fick vi tillbaka vårt idrotts prov , hade inga stora förväntningar eftersom jag inte pluggade så värst mycket till det , men duktigt gjort nog så fick jag MVG. Det kändes väldigt bra . Slutade vid ett idag så åkte hem och kollade på film . Lite senare kom älsklingen hem till mig så var han med mig tills jag skulle på träningen . Va inte nå super taggad på träning innan kan jag säga men sen när det hade gått sådär en timme av träningen så va det kul och det gick rätt så bra idag också . Imorgon har vi sovmorgon enda till tjugo i ett så imorgon kan man verkligen sova ut , skönt ! Så det blir ju verkligen en kort dag imorgon med två lektioner.
Måste bara säga att jag längtar jätte mycket tills på söndag för då ska vi några stycken ha " Lilla julafton" , vi ger lite julklappar , dricker glögg , kanske skulle äta mat och sjunger singstar och sånt kul . Myspys ! Då får vi även se vad älsklingen tycker om mina julklappar till honom , hoppas han gillar dem . Imorgon ska jag vara med älsklingen efter skolan men han ska även träna lite boxning så under tiden när han och kevin tränar ska jag faktiskt passa på att plugga lite matte till provet på torsdag. Nu ska jag titta klart på Get smart som jag inte hann kolla klart på idag kanske även kollar på nån mer film . Godnatt !


lilla julafton - 07

new shoes

Hejhallå!
Så nu är ju sista måndagen i skolan för de här året avklarat . Hade en lektion på morgonen sen hade vi en lång håltimme så då åkte vi ner på stan . Kikade lite på skor , hittade ett par svarta stövlar som jag faktiskt köpte . De var jätte fina och inte alls så speciellt dyra ,  Underbart! . Sen var de bara att åka tillbaka till skolan och ha en matte lektion och datakunskap . Sen åkte jag hem och har inte gjort något speciellt . Skönt . Har bara legat och tittat på Gossip girl och tror faktiskt att jag ska fortsätta i de spåret. Ha de bra så länge , Tjing !


mina nya skor från Dinsko.

helgen

Hejhej!
Nu är helgen slut och imorgon börjar den sista veckan innan jullovet . Underbart! I fredags kollade vi såklart på idol finalen , synd att inte Alice vann . Båda är ju hur bra som helst , men hade endå vart kul om Alice hade vunnit. I lördags så var jag och älsklingen på stan och handlade julklappar , nu har jag bara pappas julklapp kvar . Vet inte riktigt vad jag ska köpa till han . Sen åkte vi hem till älsklingen för vi skulle äta där . Men maten blev lite senare än vi trodde , så under tiden vi väntade på att hans familj skulle komma hem tittade vi på mamma mia . Sen vid tyå 10 kom de hem och då åt vi lite mat . De hade var på hans lille systers skola för hon skulle få hem en spanjorska . Hon hade aldrig ätit tacos förut så hon såg lite fundersam ut hur hon skulle göra när hon skulle äta . Sen så skjusade hans mamma hem oss till mig för vi skulle sova här . Direkt när vi kom hem så kröp vi ner i sängen och kollade på en film med johan glans som vi hyrt . Den var riktig rolig faktiskt. När den var slut somnade vi direkt , vi båda var super trötta . Imorse började vi kolla på " Barnhemmet " , den verkar ju super läskig. Sen kom Petra och hämtade oss , vi skjusade hem älsklingen och åkte sedan hem till henne för att baka pepparkakshus med min lille bror Theo . Vi gjorde även marsinpan figurer . Man kan ju säga att jag gjorde de mesta , Theo kollade  mest på och åt upp alla godisar som skulle sitta på huset. Jag fick en julklappa av Petra också , hon hade köpt en sån här smink kurs på make up store och så får man välja saker för samma summa som kursen går på . Det va kul . Sen fick jag också ett fint halsband . Jätte gulligt av henne . Lånade några filmer av henne så har nyss kollat på en Beck film . Men nu ska jag ta och sova . Godnatt !

idol final

Hej ! Äntligen fredag . Imorse tittade vi på lucia och britta var jätte duktig. Efter lucia gick vi och hade lektion , vi fick jobba med vårat projekt hela dagen så att vi skulle bli klara med det . Sen när alla var klara så var de redovisning . Det gick bara bra . Skrev även klar min julsaga som jag till slut fick ihop lite ideer till . Vi fick sluta tidigare idag så då gick jag , sofia och vendela på stan ett tag . Jag letade efter julklappar till älsklingen och till slut hittade jag några saker . Jag hoppas att han blir nöjd med de jag hittat. Sen åkte jag hem för att äta lite tacos . Ikväll är det ju idol finalen och då ska jag hem till jessica och titta på den med henne och britta . Ska bli myspys . Ha en trevlig kväll :)

lucia imorgon

hejhopp ! Torsdag idag och äntligen fredag imorgon. Imorse försov jag mig lite grann så hann inte äta nå frukost . Det är så himla drygt att sova över , usch för de! Idag på idrotten så spelade vi fotboll och innebandy och en kille i klassen han är helt vild , blir rädd för han. Han tar verkligen allt på liv & död . Sen har han ingen kontroll på sin kropp så han ramlar och flyger in i en värsta mycket . Aja .. sen hade vi prov sista lektionen och de gick sådär tror jag . Kändes inte så bra . När jag kom hem så bakade jag och tilda ett pepparkaks hus . Det blev rätt fint faktiskt . Well done ! Imorgon är det lucia i skolan , så vi ska vara där lite tidigare och kolla på det . Och lucian är självklart underbaraste Britta . Det kommer säkert bli jätte bra . Du är så duktig britta ! Nu ska jag ta och försöka skriva en julsaga som ska vara klar imorgon till vårat julprojekt. Jag har verkligen inga ideer för den just nu , usch. Kan behöva lite hjälp att skriva den känner jag !



Lugg

Hejhej ! Idag så hade vi sovmorgon till tjugo i tio och jag skulle ha ställt klockan på 8 för att hinna göra mig iordning i god tid , men ne då ställer jag klockan på 9 och när jag vaknar kommer jag på att bussen går fem i halv tio så de va bara att rusa upp och fixa . Hann inte äta nå frukost så jag tog med några digestive kex och gjorde ordning te och tog med det i våran termos mugg . Så de löste sig till slut . Sen efter skolan gick jag och vendela på stan och jag köpte en jätte fin klänning på vero moda som jag ska ha på mig i jul . Sen efter stan så följde vendela med mig till frisören. Och nu så har jag lugg , har inte riktigt vant mig vid den . Vet inte riktigt vad jag tycker om den . Ibland känns den fin och ibland skit ful . Hahah ne men får se. I värsta fall så är den så pass lång så man kan bara sätta upp den . Nu ska jag ta och plugga inför provet imorgon och vid 7 ska jag åka till älsklingen och fortsätta plugga lite med honom oså . Så får se vad han tycker om luggen , han kanske tycker den är super ful . Ne men ha de bra tjing !



hm... ?

just to be with you

hejhopp ! Idag på idrotten fick jag en rejäll smäll rakt på örat och de gör fortfarande lite ont menmen de går nog över . Slutade tidigare idag för att vi behövde inte ha någon datakunskap men däremot skulle vi gå och titta på julmässan som va på skolan . Så idag slutade jag vid 12 , skönt . Då åkte jag till pappas jobb för att knäppa lite kort . Pappa jobbar på ett företag där de gör reklam och knäpper kort oså. Så vi skulle ha lite bilder till vårt julkort som pappa ska göra . Det blev en del fina bilder om man bortser dem som jag hade tomteluva på haha . Gillade en speciellt med både mig och pappa på , den blev jätte fin . Får de vad för rolig ide han hittar på i år till julkortet. Eftersom han jobbar med sånt så brukar som ofta bli lite speciella . Efter de skulle jag åka hem och plugga men de har fortfarande inte blivit av , men ska snart sätta igång och plugga , direkt efter att ha ätit lite mat. Imorgon vid 5 ska jag gå till frisören och klippa lugg . Jag undrar jag hur de blir . Tänk om de blir super fult men de kan ju lika gärna bli super fint . Men jag vill ha förändring så då måste man våga prova nå nytt . Nä nu ska jag försöka göra lite nytta , tjing! 

I sommras :)

Never letting go

Hej ! Nu har ännu en skolvecka börjat igen men nästa gång en ny börjar är det faktiskt den sista före lovet . Jippi! Idag behövde vi inte ha någon matte så då fick vi gå ner till stan istället och där var ju Alice från Idol och sjöng så vi gick och kollade på henne. Hon sjunger ju så himla bra. Sen var de tillbaks till skolan för att göra dataprov . Det gick rätt så bra tror jag . Tidigare idag så fick vi tillbaka vårt projekt & företagande prov , de gick väldigt bra . MVG ! wiihooo! Efter skolan så följde jag med britta och jessica på stan en sväng. Sen nu är jag hemma och kanske ska börja plugga lite för vi har ett sista prov innan julen och de är näthandel. Ska även fundera vilken klänning jag ska köpa till jul , har två stycken som jag funderar över . Mår lite bättre idag , endå lite ledsen innerst inne . Men jag bara hoppas och hoppas på att de blir perfekt till slut . Tjing så länge !




Never letting go ...!

To be with you

Godkväll! Vad har hänt idag då ? Jo åkte ju till stan med älsklingen för att kolla lite . Försökte hitta saker jag kunde önska mig i julklapp , men de gick ju så där . Leta ifall de skulle finnas någon ny parfyme att önska sig , de va lite svårt men jag hittade den underbara armani diamond som jag vela ha förut och den luktar ju faktiskt jätte gott . Så den ska jag ta och önska mig. Sen efter vi gått och kika lite gick vi och tog en fika på Wayne's coffe . Sen bar de hem till mig för att äta lite lax och sen till honom för han skulle äta lite mat . Sen blev de lite mys och en liten diskussion som ledde till lite känslomässiga tårar. De kändes så himla jobbigt just i den stunden . Sen sa du dom där orden och då föll tårarna bara ännu mer för att , jag vet inte riktigt vad jag kände men blev lite sorgligt när du sa lämna mig inte . Så klart jag aldrig kommer lämna dig för jag älskar dig mer än något annat i världen . Jag hoppas att de kommer kännas bra nu för annars blir jag ledsen. Nu känns de hur bra som helst iallafall , när de blir så där så tycker jag att min kärlek stärks . Man behöver prata och gråta ut ! Efteråt känns de oftast så himla mycket bättre. Men nu ska jag sova , godnatt!




I've been alone so many nights now
And I've been waiting for the stars to fall
I keep holding out for what I don't know
To be with you
Just to be with you
There's nothing I wouldn't do

And when we finally meet I'll know it's right





another day

Hejhej! Redan söndag , helgerna går så himla fort fast de gör ju faktiskt veckorna också . Igår spelade vi ju match och de gick helt okej fast vi förlorade men spelet var rätt bra endå . Sen skyndade jag hem och duschade sen kom pappa och theo och hämtade mig så åkte vi hem dit och myste . Vi åt god mat och efter det kollade vi  på Narnia. Sen senare kollade jag på dokumentären om Britney spears. Idag så ska jag och älsklingen åka till stan och kika lite . Man måste ju snart börja köpa julklappar och framför allt önska sig julklappar , men jag har ingen aning om vad jag önskar mig . Det är ju så himla svårt . Ja men vi får väll se om vi hittar nå . Tjing!

Godmorgon

Godmorgon ! Idag är det hemma match och de är även sista matchen för i år tror jag . Känner mig inte så taggad för det just nu men kanske blir de lite senare när de gäller. Det blev en liten kortis för ska ta och äta lite frukost nu . Tjing!

idol

Godkväll ! Kvällen blev spenderad hos älsklingen min . Självklart kollade vi på idol , jätte kul att alice och kevin gick vidare. Tycker endå synd om robin , tyckte han kunde gått vidare lika gärna . Jag  blev helt kär i fields of gold när han sjöng den . Den gjorde han verkligen bra. Men robin kom trea de är klart de kommer bli något av han endå. Efter idol vart de ett lite pennkrig och jag vann de så klart . Älsklingen blev jätte fin ! haha . Imorgon ska de bli skönt att sova ut , sen vid 3 har vi match sen efter de ska jag hem till pappsen och lillebror Theo . De ska faktiskt bli väldigt mysig. Skönt att åka dit och ta de lugnt efter matchen. Men först ska jag ta och sova , godnatt!



Han är ju för gullig lilla Theo!

home

Hej ! Hemma från skolan nu . Känner mig ganska trött fast vi hade sovmorgon imorse , konstigt. Sitter nu här och vet inte riktigt vad jag ska göra . Skulle kanske åka hem till pappa och theo och äta där , men skulle kanske ta det imorgon istället . Sen så fråga älsklingen om vi skulle hitta på något för annars syns vi inte först än på typ söndag eller nån annan dag eftersom han redan har planerat en massa saker med sina kompisar . Så jag får väll ta slumpen!  Blä har fortfarande ont i halsen också . Nu såg jag att one tree hill börja på tv de måste jag titta på . hejsålänge !

Fredag

Godmorgon ! Har ju en jätte lång sovmorgon idag , börjar inte först än klockan 12. Så nu ska jag ta och äta frukost och samtidigt för några uppgifter vi fick igår att göra till idag . Jag glömde göra dem igår för jag bara låg i soffan och hade super ont i halsen . Känns lite bättre i halsen nu men de kan ju bli sämre under dagen men vi får hoppas på det bästa . När jag kommer till skolan blir det bara en lektion och vi ska jobba vidare med vårat julprojekt. Det blir nog en trevlig dag ! Tjing !

Varmt bad & gossip girl

Har precis tagit mig ett varmt och skönt bad . Var väldigt skönt . Det gör fortfarande himla ont i halsen , men har tagit några alvedon så att jag iallafall ska kunna sova gott . Har lagt mig i sängen nu , ska försöka att sova i god tid även fast jag har lång sovmorgon imorrn . Men de är bra att sova så mycket som möjligt när man börjar bli lite sjuk. Men innan jag sover ska jag faktiskt titta på de senaste avsnittet av Gossip girl . Har de senaste som visades i USA i måndags. Spännade ! Tjing!

...

Ne de blev ingen träning för min del , mamma tyckte inte de som var så bra om jag hade ont i halsen. Så har nyss ätit mat och nu sitter jag i soffan medans mamma och tilda tittar på bolibompa. Blir så trött av att ha ont i halsen! usch !

ont ont!

Hej ! usch, fy och blä för att ha ont i halsen . Idag va en rätt så lång skoladag , och de blev bara jobbigare och jobbigare ju längre de gick för min hals gjorde bara mer och mer ont. Vill inte vara sjuk ! Har träning ikväll som jag är tveksam att gå på sen är det ju hemma match på lördag också . Så får se hur de blir. Imorgon fick vi sovmorgon till klockan 12 , väldigt skönt . Men däremot måste vi göra några uppgifter hemma men de gör man ju lätt. Så imorgon blir det bara 3-4 timmar projekt . Sen är det finally helg ! Har inte planerat något inför helgen än men något hittar man alltid på. Ska jag vänta på mamma och få i mig lite mat och se om jag blir nå piggare av det så kanske jag kan träna .Mest av allt skulle jag vilja ha baby här som håller om mig just nu ! Ska kolla på one tree hill nu  Hejhej.

goodie

Godkväll ! Idag var det sovmorgon som var riktigt skönt . Vi fick tillbaka vårt ekonomi prov som vi hade för några veckor sedan . Jag hade inga förväntningar eftersom det inte kändes som att jag hade pluggat så mycket. Så när jag fick reda på resultatet så blev jag glatt överaskad för då hade jag fått full pott . Alla rätt vilket självklart innebar MVG . De va verkligen kul tycker jag . Hoppas de går lika bra på de andra tre provena jag haft nu förra veckan och den här . Hade turism prov idag och blir ganska osäker på hur de gick men de har jag känt vid alla prov satt . De är bara att hålla tummarna . Nu tror jag att de kanske bara är 2-3 prov kvar innan jul . De känns så himla skönt ! Räknar dagarna till jul nu . Och apropå jul så följer jag julkalendern oftast på mornarn med lillesyrran . Jag tycker faktiskt att den är bra . Imorse missade jag ju den eftersom jag hade sovmorgon så jag tvingade älsklingen att se den med mig nu på kvällen ist. A för efter skolan åkte jag hem till honom . Vi kollade på några avsnitt av How I met your mother sen så var hans familj och klippte sig hos deras moster så då hjälpte vi dem att förbereda maten , vi skalade potatis och gjorde köttfärs . Sen när de kom hem så vart de tacosoppa , de är faktiskt riktigt gott . Sen blev de en liten kvälls promis för han gick en bit med mig hem . Och nu ska jag alldeles strax sova . Känns så skönt att inte ha pluggat idag ! Men de varar kanske inte länge. Godnatt !



var fina tomte förra julen på vara lilla julafton för oss vänner ! 

tisdaaag

hejhallå! tisdag idag , bara tre lektioner . Har nyss sovit i en halv timme typ , hur skönt som helst . Är så himla trött . Men om jag ska träna ikväll så måste jag sätta igång och plugga nu så att jag kan något imorgon på provet. Känns lite stressigt att träna när jag måste plugga så himla mycket . menmen .  Nu blir det plugg . tjing!


britta , bella och jag in school :)


Nu har jag pluggat ett tag och det känns som att provet kommer bli super svårt , vet inte riktigt vad jag ska träna på för de är ett stort häfte som man ska läsa igenom . Sen ska vi utöver de kunna hela europa kartan . Den kunde jag ganska bra fär några år sedan när jag gick i 8-9 . Kan kanske 10-15 länder hyffsat bra . Nu blev de paus från pluggandet för att mamma är snart klar med maten , sen ska jag skynda till bussen för att åka till träning . Får se om han tar ut laget till helgen . De är hemma match på lördag . Vet inte hur taggad jag är på att vara med , men vi får se . Kanske blir det efter att ha tränat idag . När jag kommer hem är det ju ugly betty och därefter desperate housewives , men tror inte jag har så himla mycket tid att kolla på de , måste plugga de sista . Väldigt tråkigt. Men ska äta nu . Hejhej !

18 underbara månader!♥

Halloj ! måndag idag då , kom nyss hem från school . Hade prov idag efter lunch , tror faktiskt att de gick bra . Det var inte alls så många frågor jag trodde att de skulle vara . Hade ju pluggat på hur mycket som helt . Men de va ju bra så kan man känna sig säker när man svarar . De är ju jobbigt när man inte vet vad man ska svara . Så vi hoppas på det bästa . Idag blir inte nån himla rolig dag måste fortsätta plugga till turism provet som vi har på onsdag sen har dom även lagt till att vi ska kunna hela europa kartan därtill . Så pluggplugg idag ! Lite tråkigt eftersom jag och älsklingen har varit tillsammans i 18 månader idag . Men vi firade de med lite mys i helgen , va ju på bio. Det känns så himla underbart med honom . Hur kul känns de inte när båda känner exakt lika dant . Båda säger liksom du förstår inte hur mycket jag älskar dig ! men de borde vi egentligen gör ifall båda älskar varandra lika mycket . Så glad att de känns så bra efter så pass lång tid . Älskar dig baby !! Nu ska jag kolla klart på GG sen bli det plugg . Tjing ! 



RSS 2.0