blackout

Hejhej

Idag när jag och mamma skulle köpa med oss subway hem, så när vi stod i kön och väntade så börja jag må riktigt illa( illa så man känner hur spyan nästan är på väg upp ) men istället så blev jag yr också tillslut var jag tvungen och gå och dricka vatten och då blev de helt svart för ögona. Sen skulle vi gå till bilen och jag såg inte alls mycket de var fortfarande halv svart och mina ben höll på att vika sig så var tvungen att stanna för de gick inte att gå.
De var hur läskigt som helst. Sen när de hade gått över fick jag jätte huvudvärk så nu har jag varit väldigt trött hela dagen.

Så min dag blev ganska lugn. Men nu ska jag kolla film sen sova. Godnatt!


Street lights - Kanye west



Absolut favorit låten just nu !!
Den var med i de senaste avsnittet av grey's anatomy :D

can't read my pokerface

Hello sunshines!

Igår så var jag, Anders och Kevin hemma hos Mattias och spelade poker. Anders vann första omgången och jag den andra, riktigt härligt. De två riktiga tävlings inriktade vann. Både jag och Anders blir sura om vi förlorar.

Sen var de dags att cykla hem, de va ju nästan inte ens kallt vid 1 tiden. De var lite kallare än en sommar kväll. Så jag väntar bara på att få gå ut och känna om de är varmare idag. När jag cyklade hem fundera jag på en sak. Vi har pratat lite om att bli hypnotiserad. De säger ju att man är typ som i trans när man dagdrömmer och när man blir hypnotiserad så är de ju någon som säger saker sen tror man ju att de är så fast i verkligheten är de inte så. Så när jag cykla så trodde jag att jag såg några människor gå längre fram och då började jag ju inbilla mig och de såg mer och mer ut som de va någon där. Är de också en lite typ av hypnotisering som man gör själv ?

Idag ska vi till super söta Elliots dop. Ska bli väldigt mysigt. Efter de ska jag träffa min älskling.
Ha en underbar lördag i solen!


Elliot ♥

Do I still got time to grow....

Oj va dagarna går fort! Man hinner knappt tänka efter så har en hel vecka gått. Nästa vecka blir de ju t.o.m en ny månad.

Har inte haft så mycket plugg i skolan, två prov nästa vecka och en redovisning men vi har en massa annat för min klass ska ordna Ung handels dag för alla handels klasser plus sandvikens alla klasser. Blir väll runt 500 st. Kommer vara en massa föreläsare där  bla Paolo Roberto. Kommer bli väldigt intressant. Men som sagt de är mycket som ska ordnas nu innan så att dagen går att genomföra.

Imorgon är de helg vilket är super skönt. På lördag är de dop för Elliot. De kommer bli mys.
Nu ska jag kolla på film och sedan sova inför sista dagen i skolan denna vecka. Godnatt

Dance Like There's No Tomorrow

Hej

Igår hade vi verkligen super roligt. Vi började lite smått hemma hos Elin, lyssnade på musik och spelade spel. Sen runt halv 12 så åkte vi ner på krogen. Först hade de inte kommit så mycket folk. Sen när vi började dansa så fylldes dans golvet på med folk, så till slut va de värsta draget där. Hade hur roligt som helst. Som vi dansade. Sen runt halv 3 var man hemma. Skulle upp vid 7 så trodde jag skulle vara död men faktiskt så var jag inte så jätte trött. Skönt, men man känner att de börjar komma nu.

Snart ska jag hem till Jessica och kolla på Talang. Det blir iallafall ingen sen kväll ute för mig idag. Skulle kunna somna redan nu. Men ha en underbar fredag.

allt kommer bli bra, visst?

Hejhej

Har inte mått så där super de senaste dagarna, gör väll inte de nu heller. Men de är väll så livet ska vara ibland att allt är fel ?
A men jag hoppas iaf att morgon dagen blir bra. För jag och jessica ska på krogen imorgon med några andra så jag hoppas att vi får en jäkligt rolig kväll imorgon. Nu ska jag kolla på film och somna, kan behöva mycket sömn eftersom jag inte sov så bra inatt. Vart trött hela dagen och mått illa. När jag kom hem från skolan så somnade jag framför tv vilket var väldigt skönt. Men nu ska jag lägga mig på kudden och mysa under täcket och försöka tänka happy thoughts.
Godnatt!




Blir alltid glad av att tänka och titta på den här sötnosen!

Justin Chambers vs. Måns Zelmerlöw


Ligger och kollar på Grey's anatomy och så hörde jag en låt med Måns Zelmerlöw på tvn, då började jag tänka är inte Alex Karev i Grey's anatomy och Måns väldigt lika varandra. Jag tycker iallafall att de påminner väldigt mycket om varandra. Är jag ensam om att tycka de?

super rolig kväll!

Hejhej

Var väldigt god middag hos mormor. Efter vi ätit jordgubbspaj till efterätt så gick jag till bussen för att möta upp friendsen och åka och grilla och dricka lite. Men sen blev de lite ändrade planer och vi hamnade inne i värmen hos Jessi istället. Vi satt där och drack spelade roliga spel och grillade marsmellows över ljuset. De var vekligen super roligt. Sen blev de en tur ner på stan för några var hungriga. Sen blev de sista bussen hem och sova. ( några bilder kanske kmr)

Idag åkte jag och pappsen ut till farmor och farfar och åt. Övningskörde även en lite bit dit och hem. Sen när jag kom hem så skulle jag och mamma också ut och övningsköra. Vi började på en parkering som vi alltid gjort men eftersom jag kunde allt man gör där så tyckte hon vi skulle ut på vägen och köra och de gick faktiskt väldigt bra.

Nu är jag hemma och tar de lugnt, tänkt ta och kolla på en massa avsnitt av någon serie, vilken vet jag inte än. Har ju en massa favoriter. Vilken är din favorit?


middags mys hos mormor

Hur underbart är de inte med sol?!
Hur skönt de än är så räcker de för min del idag, ska göra mig klar nu. Om en kvart kommer vår skjus och hämtar upp oss. Sen blir de middags mys hos mormor. Sötaste kusinen Elliot kommer dit. Underbart!


sunshine

Hello sunshines ♥

Vilket underbart väder det är idag !
Ska alldeles strax gå ut och sätta mig i solen med mamma. Det är verkligen skönt i solen. Senare i eftermiddag så ska vi till mormor idag igen. Men idag så blir det påsk middag. Ser verkligen fram emot mormors underbara köttbullar.

Igår kväll så var jag med Jessica och Vendela och tog en fika. Eller jag fikade inte för jag hade ju proppat i mig en massa hemma hos mormor. De var ju ganska skönt väder ute igår så vi satt ute och fikade till 10. Blev nästan lite sommar känsla.

Idag ska jag faktiskt ta och använda mina nya gladiator sandaler. Köpte dem på H&M för endast 250 kr, väldigt billigt.
Ne nu ska jag gå ut. Här ska ingen tid spillas av att sitta inne nu när solen skiner.



påskägg

HejHej

Igår morse så fick jag upp Mattias redan vid halv elva, det är ju ett mirakel. Han som kan sova till tre fast hans mamma dammsuger hans rum. Så är ganska stolt över att fått upp han i så bra tid. Sen vid halv 2 skulle han övningsköra och jag gjorde desamma. Efter de träffades vi igen och kollade på My best friends girl. Den var faktiskt riktigt bra. De handlade om en kille som hjälpte sina kompisar att få tillbaka sina tjejer som dumpat dem,  han går ut med dem och är hur äcklig och helt dum i huvudet typ. Sen så kommer tjejerna ringa till sina ex och vilja ha tillbaka honom. Men det är en tjej som blir kär i honom och de är hans närmaste kompis/kusins tjej, eller han är super kär i henne. A den var iallafall hur rolig som helst.

På kvällen blev de påskmiddag hos oss. Var väldigt gott. Jag och Tilda fick leta efter påskägg med. Efter att ha smällt den goda maten cyklade vi hem till mattias. Där gjorde vi iordning te och satte oss i soffan och mös till Notthing hill. Underbar film!!

Idag så fyller mormor år så vid tre tiden ska vi dit och äta. Hoppas de blir hennes underbara smörgåstårta!



Fick påskägg av mami igår, blev godis och även två mascaror.

torsdag


Hejsan
Mattias gick nyss för han skulle på körskola och jag ska alldeles starx ut och övningsköra med mamsen. Hörs senare!

Nytt hår!



Igår så var jag och färgade håret och så här blev resultatet, dock var de en aning kort men jag vart hel nöjd annars.

Idag var jag även och gjorde en synundersökning och köpte två par nya glasögon, vilket inte var en dag försent. Har ett par glasögon sen för men dem gillar jag inte så har inte använt dem på över ett år. Men nu så kommer jag se super bra för nu kommer jag få två par nya fina glasögon. Skönt att jag inte kommer behöva ha dem hela tiden. Ser ju som sagt dåligt på långt håll. Men hon sa att jag var precis på gränsen att slippa ha dem när jag kör bil, så de bli glasögon på vid bilkörning. Iallafall när de är mörkt ute, de var väldigt viktigt att jag hade.

Efter att jag varit och köpt glasögon så skjutsade mamsen hem mig till Mattias, väckte honom och sen gick vi och gjorde lite pannkakor. Gick väll dock inte så super bra, de första blev helt katastrof men de sista blev helt okej. Men eftersom de vart typ 2-3 som blev goda så gjorde Mattias lite efterrätt sa han. Det var nudelsoppa haha.
Fick nyss skjuts hem av Mattias för han skulle åka på körskola. Ska träffa han på stan senare för att hyra film som vi ska mysa och kolla på ikväll. Men nu ska jag kanske äta något och titta på favvo serien Gossip girl. See ya!

födelsedagar x2

Hejsan!

I söndags : var jag i valbo och shoppade med familjen. Det blev ett par jeans och en diesel tröja. Senare på dagen så åkte jag hem till papi för att baka lite. Blev väldigt goda bullar. Efter att vi fikat mjölk och bullar så åkte vi ut och övningskörde lite.

I måndags: Var vi på stan och köpte present till Jessica som fyllde 18 år igår! Grattis ännu en gång! Så efter stan åkte vi hem till henne för en massa gott fika. Väldigt mysigt.

Idag: Ska jag om cirka en timme vara hos frisören och göra lite slingor och toppa håret. Sen måste jag gå på stan en sväng för papi fyller åt idag så ska köpa något åt honom också. Ikväll så blir de kalas hos pappa. Men nu ska jag klä på mig och fixa innan bussen går. Ha en bra dag!



Idol i Gävle

Godmorgning sunshines!

Vilken underbar dag de är idag, man vaknar av av solen lyser in genom fönstret. Ska strax ta och äta en mysig vår frukost. Sen ska jag göra mig iordning för en full dag med en massa saker att göra. Blir lite tjuvstart på påsken! 

 Idag är några av mina vänner på idol uttagningen som är här i Gävle idag. Smsar dem som en galning för att höra hur de går osv. Håller verkligen tummarna för dem. Skulle själv vilja vara där och titta men de börjar nu klockan 10 och de känns ganska tidigt för att åka dit då. Är de några fler från Gävle som ska delta idag ? Eller någon annan som ska delta någon annanstans?





ny mobil



Skaffa ny mobil igår. Är väldigt nöjd:)
De finns gitarr hero i den :D

promis

Hejsan

Igår blev jag lurad en gång utav mattias. För ett par veckor sedan hade hans kompis från stockholm frågat honom om han vela följa med honom och hans familj utomlands under påsklovet, men han fick dock inte för sin mamma. Så sen var de inge mer prat om de. Men igår så sa han att hans mamma hade ändrat sig och att han skulle åka bort hela påsklovet. Gissa om jag först blev lite arg att helt plötsligt när påsklovet börjar om nån dag säger han att han ska bort. Sen kom jag på att de va 1a april och hoppades på att de var ett april skämt. Som tur var det de.

Idag var de skola, sen cykla jag hem för att äta lite mat och direkt efter de åka ut till moster och träffa henne, Sebastian och lilla kusinen Elliot. Han blir bara sötare och sötare. När jag kom hem så hade jag och Jessica bestämt oss för att gå ut och gå. Vi var ute och gick i 2 timmar, så nu känns de väldigt skönt. Vi frågade även om Emma P ville joina oss men hon höll på med andra saker. Men nu kommer jag nog att somna väldigt skönt.

Imorgon är det kort dag i skolan, slutar redan vid 12. Sen är de PÅSKLOV!!

April April din dumma sill...




Today är det dagen då man ska försöka lura sina vänner och sin familj, tidningarna har också speciella aprilskämt. Om man lyckas lura någon, brukar man säga: "April, april, din dumma sill, jag kan lura dig vart jag vill."
Första april gäller det att vara på sin vakt! När du lyssnar på radion, läser tidningen eller ser på TV. För du kan bli lurad! Det har blivit vanligt att infoga någon form av falsk nyhet bland de i övrigt allvarliga programmen i avsikten att försöka få lyssnaren, läsaren, tittaren att bli lurad.

För något år sedan skrev  "Östgöta Correspondenten skriver att krånglet med att byta däck snart kan vara ett minne blott. Forskare har tagit fram ett särskilt "tjejdäck" där det räcker med en enkel knapptryckning för att dubbarna ska dras in och däcken förvandlas till sommardäck."
Haha de var ju faktiskt lite roligt.

Även fast man äntligen får luras så vet jag inte riktigt vad jag ska luras med. Kommer säkert blir ett lamt skämt som ingen kommer gå på. Vad ska ni försöka luras med ?

RSS 2.0