stan

Nu åker jag och mamsen in till stan och kikar lite. Ska kolla efter en klocka som jag ska önska mig i fördelsedagspresent. Fyller om 6 dagar!!!


 


All the right moves


One republic gör alltid bra låtar!


fredagsröj

Kvällen blev inte helt som den var planerad men den verkar bli bra endå. Ska strax ta bussen hem till Linnea sen ska vi på nån förfest och sen slutar de nog på någon av stans krogar. Ser fram emot en rolig kväll!
Hoppas alla har en underbar fredagskväll!


we are the world

Titta nyss på denna video och man får riktigt rysningar när man lyssnar på den! Super bra:)



Necklace

Vill ha detta snygga halsband tills morgondagens party!


Från H&M


kemi

Har ganska nyligen slutat skolan men bestämde mig för att sitta kvar en stund och plugga. Man får mycket mer gjort om man inte är hemma. Känner mig stressad inför morgondagens kemi prov, usch!

Imorgon så ska vi ut på krogen och tydligen skulle Cimon och Greta från paradise hotel komma till sandviken och då vill Hanna så gärna åka dit, så de lutar nog att åka dit. Känner inget stort sug på att åka dit men det kan säkert bli roligt!

Men nu måste fortsätta plugga så jag åtminstone får ett g på provet imorgon.

Manikyr

Ciao,
Come stai? Gaah italienska prov imorgon och är ruggigt stressad även fast jag säkert kan en hel del men ska läsa lite till efter jag skivit klar detta. Måste verkligen sova, är lika trött som alla andra dagar. Kan gå och lägga mig redan vid 7 om jag fick, vad är det för fel om man är trött så tidigt varje dag?

Har nyss bättrat på mina naglar med fransk manikyr från depend!



Va dove ti porta il naso

Vad jag är trött på att plugga. Vill verkligen kunna italienska för jag tycker att det är roligt och intressant och vill en dag kunna prata bra italienska, men när man ska sitta och plugga inför ett prov är det inte roligt. Har både italienska och kemi prov denna vecka.

På lovet ska jag förutom att FYLLA ÅR !:D så ska jag åka och göra halkbanan sen jävlar ska jag ta det där jäkla körkortet!!

neverever

Fy fasen för att känna sig irriterad! Förstår inte varför jag känner mig irriterad. Vill bara gå och lägga mig och sova även fast klockan är åtta men de går inte för jag måste verkligen plugga...
Försökte ta ett mysigt bad med tända ljus och läste lite i naturkunskaps boken, visst hjälpte de lite iallafall.
Det hjälper även att tänka på att på fredag är det sportlov!!

Planerar på att lägga mig i sängen och plugga tills jag somnar, kanske inte sån jätte bra ide men det kommer verkligen vara skönt.



Längtar till helgens roligheter!


helgen

Hej där!
igår var vi i valbo köpcentrum hela dagen och sålde vår uf produkt. Gick väll så där, men om man inte ger sig ut för att sälja kan man inte komma någon vart, då har man iaf försökt. Var ju trevligt iaf.
Sen när jag kom hem var de middag och Annika och hennes dotter Elma var här. Bestämde mig för att nte röra mig utanför dörren något mer igår kväll. Både Annika och Elma stannade kvar och sov över, mysigt!

Idag har jag kikat lite på stan, hittade ett par svarta jeans( behövdes eftersom det är hål i mina gamla) en skjorta och en vit kofta. Efter det hämtade Elin upp mig så åkte vi och tränade vår grupp 9-10 åringar i Friidrott. Dom är så gulliga!

Ikväll har mamma och jag myst framför The hills och The city. Det är roligt att mamsen har fastnat för de, så kan vi kolla tillsammans. Sen har jag även smörjt in hela kroppen med brun utan sol så man känner sig lite fräsch och målat fransk maniky.

fredags mys!

Äntligen fredag! Veckorna bara rullar på vilket är väldigt skönt! Igårkväll somnade jag redan kl 7, helt galet tidigt. Mamma trodde jag höll på att blir sjuk, men en så länge är jag frisk. Måste vara rätt utvilad iaf.

Ikväll blir det film mys med Linnea. Får se vad för filmer det blir. Blir bog lite chips och gotta också.


hahah!


sliten

Är grymt trött efter att ha vart ut med tjejerna torsdag, fredag och lördag. Men vi har haft de så jäkla grymt kul!! Men nästa helg blir de bara en massa mys med film, godis och god mat.
Ska sova nu och hoppas att halsen och örat mår bättre imorrn!

it kills me

...just wanna cry on your shoulder


Calling out

Hörde en grym låt idag på vakna med the voice. Calling out - Lazee ft. Apollo drive, riktigt skön. Den hjälper även BRIS, när man köper låten går 4kr till BRIS.


Work

Godmorgon,
Idag kommer jag inte vara hemma mycket, ska först iväg och fixa lite saker sen vid halv 4 ska jag och en till tjej träna en friidrottsgrupp 9-10 åringar sen vid fem ska jag iväg och jobba på clarion, jobbar till elva ikväll. Kommer nog vara trött. Så håller nu på att göra mig iordning för dagens händelser.
Jag som brukar ligga och mysa framför " I en annan del av köping " och Wallander, men inte idag. När jag kommer hem måste man ju slänga sig i säng så man orkar upp till skolan imorgon.
Ha en bra dag!

bakad potatis med baconröra

Snart kommer moster hit och då ska vi äta bakad potatis med bacon röra. Så himla gott!
Börjar bli hungrig så hon får gärna ta och komma. Sen har jag lovat mamma att vara hemma med Tilda för mamma och moster ska ut på lite roligheter ikväll. Är lite sugen på att gå ut själv men de är lika bra att stanna hemma eftersom jag ska träna en grupp 9-10 åringar i friidrott imorgon och sedan jobba till elva imorgon kväll. Så jag och tilda har laddat upp med dricka, godis, chips, ostbollar och skruvar. Så oss går de nog ingen nöd på ikväll. Lär nog bli ett besök på gymmet på måndag!





som hittat

Hemma från en tripp till ikea. Det blev en enkel laptop bräda så man enkelt kan ha datorn i knät. Den kostade bara 29 :- så köpte den utan tvekan. Nu sitter jag framför tvn med datorn i knät fast på laptop brädan och kollar på bygglov. Ska väll slappa och kolla på tv och eventuellt vara duktig och plugga lite medans jag väntar på Elliot.


29:- på ikea! Som hittat


I'd like to make myself believe

Så grymt skönt att äntligen få sova ut, underbart! Ska snart ta en varm dusch och sen ska vi kanske åka till ikea och kika lite. Senare kommer moster hit och käkar och då kommer nog lill kusinen Elliot också hit en stund. Han är så go. Längtar efter att få träffa honom, men kan nog inte gosa med honom eftersom halsen gör ont och täppt i näsan. Vill ju inte göra sötnosen sjuk.
Nu blir det en varm dusch för min del, hörs sen !


I min spotify just nu:


owl city - fireflies
Sååå bra!


hej trött

Efter bara en timme hemma från jobbet låg man ju deckad i soffan, så jäkla trött och halsen värker. Men endå ligger jag här och kollar på tv, borde sova för är sjukt trött. Idag skulle iallfall Kevin Borg bo på hotellet, tyvärr hann jag gå hem innan han checkade in. Får se på söndag om han är kvar då kanske jag får checka ut honom. Hahah är inget super fan av honom egentligen.
Nu ska jag sova godnatt

du får allt att försvinna

sådär ja, klar med labb rapporten. Hoppas nu att den iallafall blir någolunda bra. Imorgon blir det naturkunskap B och idrott och på idrotten ska vi åka skridskor, kommer bli roligt.

Men nu ska jag sova och hoppas att halsen kan bli bättre. Godnatt!



Du får allt dåligt att bara försvinna för ett tag!


Hide and seek

Hat nyss haft lite taco mys på en torsdag, mums. Är så trött just nu så jag skulle kunna somna men tyvärr så får jag inte de eftersom jag har en laborationsrapport att skriva klart tills imorgon. Jag tycker att läsa om kroppen och sjukdomar är intressant men skriva labb rapporter är inte någon höjdare!

Håller nog på att bli sjuk, har fått riktigt ont i halsen det går liksom upp i öronen vilket är rätt så obehagligt. Kan vara en anledning till att jag är trött. Tur att jag bara ska jobba och ta de lugnt i helgen, hade varit tråkigt att vara lite sjuk om man planera något roligt.

Nu ska jag lyssna på whatcha say i den lugna versionen och skriva labb rapport! Måste även lägga upp Hide and seek som refrängen i whatcha say kommer ifrån.


whatcha say - jason derulo


så jäkla härlig!
Hide and seek - Imogen Heap


shopping

Helt slut idag, imorse var man ju fan helt död! Sen i skolan så var de lite diskussioner kring en lärare som inte helt duger, men tycker vissa gick lite hårt mot henne men okej de får säga vad de vill om de tycker så men jag kan inte riktigt helt hålla med. Så lite överdrivet tycker jag det vart.
Sen slutade dagen med en timmes italienska, rätt så härlig lektion. Efter det kände jag att lite shopping behövdes, hittade en t-shirt med tryck och en längre kavaj. Så nu känns de lite bättre när man fått shoppa lite.
Men sen ska man ju sätta sig och plugga en del nu också och de känns mindre roligt, men om man ska komma någon vart i livet kan inte allt vara roligt. Så hej nu har jag inte tid att sitta här!


T-shirt gina tricot 149 :-
Kavaj vero moda 429:-


skit bra

Snabba cash var ju riktigt bra ju. Men den var rätt så hemsk också. Fick tårar när en av killarna skrek till sin 8 åriga dotter och sen lämnar henne själv, usch de va hemskt!
Nu är det iallafall paradise för hela slanten och sen sova!

fika, bio med Elin

Är bara hem och vänder en snabbis för ska snart iväg och fika med Elin, sen ska vi gå och se snabba cash. Äntligen får jag se den! Ska bli mys med bio på en tisdag.
Innan jag åkte hem hann jag med stan en sväng, såg en skit snygg kavaj. Den var en lite längre kavaj. Får se om de blir nå köp.
Nu ska jag göra mig klar för att åka och träffa Elin. Ha de bra!

paradise

Sitter hr och funderar på hur man kan sätta upp håret snygg. Det ska inte vara värsta fest utan rätt enkelt. På jobbet måste vi ha håret uppsatt och då är de ganska tråkigt att bara ha en vanlig häst svans.
Nu ska jag fixa iorning för natten sen lägga mig i sängen och kolla på paradise hotel, en fågel har viskat i mitt öra att den tror sig veta vem som vinner paradise, säg mig inte hur. Jga hoppas att de verkligen inte är sant. Tog de iallfall med en liten nypa salt. Men de visar ju sig imorgon om de är som jag hört. Jag hoppas inte den personen vinner iaf!! Vem tycker ni ska vinna ?

Running up that hill

usch usch jag börjar få ont i halsen, vill inte! Hoppas att de bara är något tillfälligt. Har inte tid att vara hemma och vara sjuk, speciellt inte i helgen när jag ska jobba.
Har också vart allmänt trött idag och har sån jävla ångest över det där jäkla körkortet som man ska ta, jag bara segar ut tiden. Måste verkligen lägga i högsta växeln nu!!

Sen som droppen i bägaren så träffa jag en viss person igår och de kändes så jäkla bra. Men sen allt du gör. Varför gör du så? Jag börjar bara fundera varför du gör så. Nu känns de som jag tagit ett steg tillbaka och de är så frustrerande. Du kan inte göra så ifall det inte har någon betydelse för du vet vad mina känslor är och då är det inte okej att göra så bara för kul!



"If I only could, I'd be running up that hill.
If I only could, I'd be running up that hill."


RSS 2.0