typ död

Tröttare än vad jag är nu kan man nog inte vara. Skulle lätt kunna lägga mig ner och dö. Har matte b prov på torsdag och en stor redovisning som ska vara klar på torsdag och så klart har skjutit på de rätt så mkt och nu känner jag mig as stressad. Egentligen borde jag plugga som ett djur för imorgon kommer de inte bli mycket plugg för då ska jag jobba till 21. Blääääääääääää för denna dag!

Längtar så extremt mycket till torsdag för då är de äntligen en veckas ledighet som väntar! De ska vi nog ut och fira rejält i helgen. Men de är om några dagar när helvetet är över, men nu till baka till skiten...

skjortor

Har inte haft tid eller ork att skriva på ett tag men tänkte göra ett försök. Denna vecka känns de som om jag inte hinner leva för de är prov och redovisning. Men bara jag överlever denna vecka så är det äntligen påsklov!!
Idag tog jag en lite sväng på stan och köpte nya tights och hittade även två snygga skjortor. En grön och blå endast 99kr, som hittat.


tjing

Helgen har jag huset för mig själv så igår hade Linnea, Hanna, Mimmi och jag tacomys och snackade och hade jätte trevligt. Sen åkte vi ner på stan och gick ut. Det var väldigt roligt.
Idag är man ganska pigg men det blir nog inte så mycket gjort. Jag blev då väldigt glad när jag såg att mtv sänder en massa the city avsnitt från kl 12!

presenter

I födelsedags present fick jag : klocka från jetset, tavla med new york motiv, presentkort, pengar, fransk manikyr, nagelkit, armband, koppar, ljuslyktor, klippning och slingning hos frisör och lite små saker.

fick denna tavla, love it!

 

 

Igår skulle jag ha tränat friidrottsgruppen själv för att Elin inte var hemma, men tyvärr fungera inte kortet så vi fick ställa in. Istället köpte jag Grey's anatomy säsong 1 för endast 100kr. Så har massa avsnitt att kolla på.
Men nu ska jag locka håret innan alla bra program börjar på tvn. Ikväll är det ju svenska hollywood fruar!


bröllopsfotografen

Ska sätta mig ner och skriva lite mer men nu har jag precis tagit ett bad och ska krypa ner i soffan och kolla på bröllopsfotografen med mamsen :)

happy birthday

Idag är min födelsedag! 19 år !
Haft en underbar dag med massa fina presenter. Imorgon ska vi även ut och käka. Men skriver mer imorgon, godnatt!


lunch med linnea

Ska snart bege mig till bussen för att åka ner på stan och träffa Linnea så ska vi käka lite lunch på stan. Mysigt.
Ikväll så blir det mer käk för då ska jag ut och käka med Elin, Julia och Katrin. Får se om det kanske blir käk på Helt enkelt. Hoppas de för deras mat är super god. Sen skulle vi kanske gå på goya för de hade tydligen öppet ikväll. Well well nu lär jag borta tänderna innan jag går.
Ha en bra dag!

nöjd

Igår var vi igång hela dagen här hemma, jag började med att baka super goda kolakakor. Sen städa jag och Tilda nedre våningen för att överaska mamsen. Sen var man igång och då städa jag mitt rum och dammsög hela övervåningen och skurad golven. Man känner sig så himla nöjd efteråt när de är så rent och fint.



The city

Det gick jätte bra att jobba idag, skönt. Nu ska jag ta och kolla på snyggingarna i The city. Olivia är så grymt snygg! Vilken är er favorit i The city?


working girl

Om en stund ska mamsen och jag ner på stan en sväng, sen vid tre ska jag gå och jobba. Jobbar som sagt extra i receptionen på Clarion hotell winn. Jobbar till nio ikväll! Ha en bra dag!



Wild Turquoise

Det blev lite shopping i helgen, köpte två tröjor och en necessär. Lagade även mina två svarta klockar som armbanden varit trasiga på hur länge som helst. Har velat använda dem jätte länge men aldrig tagit mig tid att laga dem. La även undan en klocka som pappa kunde köpa till mig i present .



RSS 2.0