rosa bandet

Döden, visst är den rätt hemsk? Ja vi ska ju alla dö någon gång men kan inte alla bara få dö när de levt ett långt liv, när de fått upplevt allt de vill göra och vara friska och bara somna in när stunden är kommen. Men nä tyvärr så är livet helt enkelt inte rättvist.
Här i veckan så berättade mamma om hennes jobbar kompis som hade hittat en knöl i bröstet i början av sommaren men hon var för rädd att gå och kolla upp den. Hon tog sig i kragen nu i höst och nu i veckan fick hon beskedet att hon hade bröstcancer. Förstå vad hemsk att få ett papper där det står att man kanske ska dö snart, förstå vilken dödsångest. Hon är knappt 40 år och har barn i 13-16 års åldern. Hon har knappt levt sitt halva liv.
Nu ska vi verkligen hålla tummerna att allt kommer att gå bra. Tack vare rosa bandets insamling så hoppas jag att de kunnat forska fram nå vettigt.

Imorgon ska jag gå och köpa ett rosa band. Inte bara för att hjälpa andra som har bröstcancer utan även dem som får det och vem vet en dag kanske man själv får de och då kanske man är glad för att man inte va så där snål och skänkte en slant till forskningen. Men nu ska vi peppa peppa ta i trä att man inte får bröstcancer. Men jag tycker att varenda kvinna borde tänka att man kan stödja rosa bandet på så många sätt. Visste ni att nu i oktobet kan man stödja rosa bandet genom att handla visa saker på apoteket, ica, stadium, lindex, hårfärg och en massa annat. Sen finns de ju så klart de hederliga rosa bandet som man har på jackan.


Här kan ni gå in och läsa massa och kolla vad ni kan köpa som stödjer rosa bandet :)
http://www.cancerfonden.se/Rosabandet/Stod-oss/Olika-satt-att-ge/Kop-Rosa/


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0