påskägg

HejHej

Igår morse så fick jag upp Mattias redan vid halv elva, det är ju ett mirakel. Han som kan sova till tre fast hans mamma dammsuger hans rum. Så är ganska stolt över att fått upp han i så bra tid. Sen vid halv 2 skulle han övningsköra och jag gjorde desamma. Efter de träffades vi igen och kollade på My best friends girl. Den var faktiskt riktigt bra. De handlade om en kille som hjälpte sina kompisar att få tillbaka sina tjejer som dumpat dem,  han går ut med dem och är hur äcklig och helt dum i huvudet typ. Sen så kommer tjejerna ringa till sina ex och vilja ha tillbaka honom. Men det är en tjej som blir kär i honom och de är hans närmaste kompis/kusins tjej, eller han är super kär i henne. A den var iallafall hur rolig som helst.

På kvällen blev de påskmiddag hos oss. Var väldigt gott. Jag och Tilda fick leta efter påskägg med. Efter att ha smällt den goda maten cyklade vi hem till mattias. Där gjorde vi iordning te och satte oss i soffan och mös till Notthing hill. Underbar film!!

Idag så fyller mormor år så vid tre tiden ska vi dit och äta. Hoppas de blir hennes underbara smörgåstårta!Fick påskägg av mami igår, blev godis och även två mascaror.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0