hemsk natt

Godmorgon!
Inatt var en hemsk natt . Det gick inte att somna igår , halsen gjorde svin ont sen började mina öron göra hyper ont . De gjorde så ont så jag började gråta . Höll verkligen på att avlida . Jag tog två alvedon så vid fyra så somnade jag . Det känns väll lite bättre nu iaf . Men usch va hemskt de var ,
Nu har jag precis kollat på bridget jones dagbok . Den filmen blir ju aldrig dålig . Nu vill jag se tvåan , ska göra de efter att jag varit nere och gjort te åt mina onda hals .
Idag så är det kalas hos pappa för Theo som fyller 5 år och jag vet inte om jag kommer orka åka dit , tråkigt. Theo ser verkligen fram emot att jag skulle komma . Får se hur jag mår senare idag . Hoppas ni mår bättre än jag. Nu ska jag ner och göra te , hej så länge !



Kommentarer
Postat av: Linda

Båda böckerna, och båda filmerna är helt otroligt bra. Precis min humor och det blir verkligen en kanonkväll isf. Var ett tag sen jag såg dem dock :S

2009-01-18 @ 11:08:32
URL: http://lillyz.blogg.se/
Postat av: Cristin

BESÖK MIN BLOGG OCH PRENUMERERA PÅ BLOGLOVIN.COM . SEXIGASTE BIKINI OCH SNYGGASTE VÄSKOR FRÅN MISCHA BARTON! DU GÖR DIG SJÄLV EN TJÄNST.

ccristin.blogg.se

2009-01-18 @ 14:16:22
URL: http://ccristin.blogg.se/
Postat av: Freddan

Krya på dig:)

2009-01-18 @ 20:43:41
URL: http://majami.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0